Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Beertje Paddington wandeltocht door Londen

Ga je met kinderen op stedentrip naar Londen? Dan is deze Beertje Paddington wandeltocht echt een aanrader om samen met je kinderen te doen. De wandeltocht staat helemaal in het teken van de beroemde beer Beertje Paddington, het schattige fictieve personage uit de kinderboeken van Michael Bond, waarvan het eerste exemplaar verscheen in 1958.

Tijdens de wandeltocht ga je samen met een ervaren gids op tour door Londen en bezoek je diverse bekende plekken uit 20 boeken en 2 bioscoopfilms. Je ziet onder andere de antiekwinkel van Mr. Gruber, het standbeeld van de beroemde beer en de winkel van Beertje Paddington op Paddington Station.

Het is ruim 50 jaar geleden dat tante Lucy haar intrek nam in het berenbejaardentehuis in Lima, en dat Beertje Paddington als verstekeling op een reddingsboot van een schip het donkere Peru verliet, met niets anders dan een paar potten marmelade. Op Paddington Station werd het beertje uiteindelijk gevonden door Mr. en Mrs. Brown. Die hem vervolgens in huis namen en hem zijn beroemde naam Paddington gaven, naar het station waar ze hem vonden.

Beertje Paddington wandeltocht door Londen
Copyright image: Studiocanal

Beertje Paddington wandeltour door Londen

De tour begint bij het standbeeld van Beertje Paddington in de stationshal van Paddington Station. In de Paddingtonwinkel op het station kun je door de merchandise snuffelen en een paar souvenirs scoren als aandenken aan je Beertje Paddington avontuur. Vervolgens ga je wandelend door de straten van Londen en kom je meer te weten over de avonturen in Londen van het beertje.

Ook hoor je hoe de films van StudioCanal zijn gemaakt. Stel onderweg je Beertje Paddington kennis op de proef en bekijk Mr. Grubers antiekwinkel en de plek die als inspiratiebron diende voor Windsor Gardens, het huis van de familie Brown.

Prijzen van de Beertje Paddington wandeling in Londen

De wandeltocht door Londen van 2,5 uur kost 18 euro voor volwassenen en kinderen vanaf 16 jaar. Kinderen tussen de 6 en 15 jaar betalen 12 euro voor de wandeltocht. Je kunt de wandeltocht online reserveren via de website van GetYourGuide. Binnen enkele minuten nadat je de tickets hebt gekocht ontvang je de tickets in je mailbox. De tour wordt iedere zaterdag georganiseerd en start om 10:30 uur, tenzij anders staat aangegeven.

Klik hier om je Beertje Paddington wandeltocht online te boeken

Copyright header image: Studiocanal

Tags

Boek je Londen excursies en tickets online

Hotel Londen boeken?

 
Powered bij Booking.com