Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bespaar geld op je verzekering voor een extra vakantie

Geld besparen is eenvoudiger dan je denkt. Jaarlijks betalen duizenden Nederlanders te veel voor hun verzekeringen en dat is zonde! Van het geld dat je jaarlijks te veel betaalt aan je dure verzekering kun je namelijk ook leuke dingen doen, zoals een stedentrip naar Londen maken. Besparen op je verzekering is eenvoudiger dan je denkt. De makkelijkste manier om zeker te zijn van de goedkoopste autoverzekering van Nederland is heel simpel: vergelijken!

Er zijn in Nederland een groot aantal verzekeringsmaatschappijen die verschillende autoverzekeringen aanbieden met elk hun eigen voorwaarden en dekkingen. Hierdoor kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. De standaard auto verzekering biedt veelal dezelfde dekking, de verschillen in de diverse autoverzekeringen zitten vaak in het eigen risico bij schade, de keuze voor het schadebedrijf waar je schade moet laten repareren en de terugval in je schadevrije jaren bij een schade. Zo is het eigen risico bij de ene verzekeringsmaatschappij 0 euro terwijl deze bij een andere 250 euro is. En vaak ben je niet vrij om te kiezen bij welk schadebedrijf je een schade kunt laten repareren.

Auto rijden in Londen

Autoverzekering vergelijken

Gelukkig kun je tegenwoordig eenvoudig via een vergelijkingswebsite autoverzekeringen vergelijken waarbij je alle voorwaarden en dekkingen overzichtelijk op een rijtje te zien krijgt. Met een paar klikken krijg je een overzicht te zien van de beschikbare verzekeringen en de premie die je per maand gaat betalen. Je vult op de vergelijkingswebsite je naam, adres, kenteken en aantal schadevrije jaren in en na enkele seconden krijg je een overzicht te zien. Zo zie je direct waar je het goedkoopste uit bent en kun je direct een goedkope autoverzekering afsluiten.

Naast je autoverzekering kun je vaak ook geld besparen op je reisverzekering, je opstal- en inboedelverzekering en je energiecontract. Als je jaarlijks al je verzekeringen tegen het licht houdt kun je makkelijk veel geld besparen op je vaste lasten. Zo hou je meer geld over voor leuke dingen zoals een vakantie naar de hoofdstad van Engeland of een lekkere zonvakantie.

Tags

Boek je Londen excursies en tickets online

Hotel Londen boeken?

 
Powered bij Booking.com

Dit vind je wellicht ook interessant

Meer Londen tips en bezienswaardigheden