[the-subtitle]
[the-subtitle]

Citytrip Londen

Wereldberoemd, klassiek en bruisend. Alle drie zijn ze van toepassing op Londen. De Engelse hoofdstad is bekend om Buckingham Palace, om de Big Ben en om de traditionele taxi’s. Maar ook de sfeervolle markten en het uitgaansgebied rondom Piccadilly Circus maken van Londen een bruisende stad. Waar je tijdens de citytrip Londen moet verblijven? Dat vertellen we je, samen met reisorganisatie TUI, hier onder.

Touren door bekend Londen

Met zijn beroemde bezienswaardigheden, klassieke straatbeeld en smaakvolle markten spreekt Londen bij velen tot de verbeelding. Zie je jezelf al in een traditionele taxi of in een rode dubbeldekker door de stad rijden? Bekende gebouwen als de Big Ben en Buckingham Palace passeren de revue. En dan hebben we de London Bridge, Oxford Street en St. James’s Park nog niet eens genoemd. Er is tijdens een citytrip Londen genoeg te zien. Vandaag zetten wij samen met reisorganisatie TUI dé hotels waar je moet verblijven op een rijtje.

Smaakvol en indrukwekkend Londen

Wakker worden met uitzicht over de Thames en in de verte de London Bridge zien schitteren. En ’s avonds een cocktail drinken op de rooftop-bar met uitzicht op de verlichtte skyscrapers; luxer wordt het niet tijdens een citytrip Londen. Kies bij TUI voor een 5 sterrenhotel in Londen en je brengt de dag zo door. Omdat het luxe hotel ook nabij het sfeervolle Borough Market staat wandel je deze deels overdekte straatmarkt zo tegemoet. De verse sapjes, huisgemaakte taarten en heerlijke sandwiches zijn hier niet te versmaden. Heerlijk zo’n citytrip Londen!

Greenwich Park in Londen

Je eigen paleis bij Buckingham Palace

Klassiek met een vleugje grandeur; het is typisch Engels. En zo kun je het 4 sterrenhotel nabij Buckingham Palace dan ook het best omschrijven. Vooral de grote kroonluchter in de centrale hal springt meteen in het oog. Kleurrijke tapijten, rijk versierde balustrades en ruime kamers maken het decor compleet. Het is bijna alsof je tijdens de citytrip Londen zelf in een paleis verblijft. En na het bekijken van de wisseling van de wacht bij Buckingham Palace staat de champagne voor je klaar in de bar. Al is een afternoon tea met scones en clotted cream net zo lekker. En typisch Engels natuurlijk.

Stappen bij Piccadilly Circus

Ook voor een kleine portemonnee is er een leuk hotel in Londen. Zo kun je bij TUI kiezen voor een budget hotel met pizzeria en Britse pub ín het hotel. Ideaal voor ’s avonds. Maar omdat dit 3 sterrenhotel op een paar metro-haltes van Piccadilly Circus staat is een bruisend avondje uit ook zo gepiept. Het gebied rondom Piccadilly Circus staat vol met imposante bioscopen, sfeervolle theaters en hippe bars. Je kunt hier dan ook naar de nieuwste blockbusters kijken of een musical bijwonen. Daarna een gokje wagen in een van de casino’s? Wie weet verdubbel je je portemonnee wel.

Boek je Londen excursies en tickets online

Hotel Londen boeken?

 
Powered bij Booking.com

Het is niet mogelijk om de tekst op deze pagina te kopiëren