Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gokkasten bij Kansino met een Brits thema

Bij AllesOverLonden doen we natuurlijk alles op z’n Brits. De Britten houden er wel van eens een gokje te wagen, en hoe kun je dat nu beter doen dan met een Brits thema. Van Robin Hood tot een geheim agent, en van koningen en veldslagen tot royaal fruit: het komt allemaal voorbij. Dit zijn de leukste gokkasten met een Brits thema.

Robin Hoods Heroes

Robin Hood is een van Groot-Brittannië’s grootste helden. Deze lijst zou eigenlijk zo goed als nutteloos zijn als ‘Robin Hoods Heroes’ er niet in te vinden zou zijn. Het is een online slot game van de developers van Just For the Win. Het spel heeft een opvallende opzet, met 6 reels en een variërend aantal rows. Bij Robin Hoods Heroes is het winsysteem zo opgezet, dat er wel 10.000 manieren zijn om te winnen. Je maakt een winlijn door op 3 gelijke symbolen te landen op aangrenzende reels. Je begint op de linkerkant van het veld.

Een geldsymbool kan landen op de reels 2, 3, 4 en 5. Op de symbolen staat een bepaalde multiplier van de inzet. Geldsymbolen landen alleen op de helden van Robin Hood: de Adder, Doubler en Collector. Elk symbool heeft een counter die met +1 omhoog gaat na een spin. Zo steelt Robin dus écht van de rijken en geeft het aan.. de speler.

Battle Royal

Battle Royal  heeft als thema het leven van Hendrik de Achtste, een van de meest beruchte koningen die Engeland ooit heeft gehad. Hij had een wat ‘corpulent karakter’. Overal waar hij kwam, liet hij een gigantische rotzooi achter. Die ruimde hij uiteraard niet zelf op. Het verhaal gaat, dat de vorst ook ontzettende last had van zweetvoeten. Gelukkig ruiken we dat niet door het scherm, maar al deze feitjes komen terug in een uitdagende gokkast van Play ‘n GO.

Dit spel heeft een relatief hoog aantal winlijnen. Daardoor kun je een maximale winst claimen tot wel 500.000 euro. De gokkast heeft ook een hoop verschillende features, wat het spel nog leuker maakt.

casino in Londen

Book of King Arthur

Book of Ra is de grondlegger van alle ‘Book of’-kasten, en daar is Book of King Arthur geen uitzondering op. Het thema van deze gokkast is de oudheid, in de tijd van Koning Arthur. Deze koning uit de Middeleeuwen is op en top Brits, en het verhaal van hem en zijn ridders van de ronde tafel geldt als basis voor deze slot. Er zijn ook nog een paar leuke toevoegingen aangebracht, waardoor deze slot nog net weer wat interessanter is dan andere ‘Book of’-kasten.

In het spel speel je met een 5×3 speelveld met 10 vaste winlijnen. Er is een relatief hoog uitkeringspercentage en de wilds kun je gebruiken als scatters en als wilds. Met de zogenoemde ‘Boosted Feature’ kun je alle wilds in het spel omzetten naar een expanderende wild. Een vol scherm met wilds levert je 2500 keer de totale inzet op.

10 Imperial Crown Deluxe

We zijn nog lang niet klaar met het koninklijke thema. Ook  10 Imperial Crown Deluxe  zet in op de vorsten van Engeland. Deze Deluxe-kast straalt in alles vorstelijkheid uit: in de graphics, in de verhaallijn en in de winkansen. Sommigen noemen het zelfs ‘Royal Winnings’, wat natuurlijk nogal veelbelovend klinkt.

Deze slot heeft 5 reels, 10 winlijnen en niet een, maar twee scatter symbolen. De meest belangrijke feature is de Diamond Mystery Jackpot feature, die maar liefst 4 keer een bijzondere jackpot presenteert.

Imperial Crown

Imperial Crown  is een echte klassieker. Het is een eenvoudig spelletje met een speelveld van vijf rollen en drie symbolen. Over het veld lopen vijf vaste winlijnen. Er komen vier jackpots voorbij, waarbij de waarde ervan vooral afhankelijk is van je eigen inzet. Het enige dat je hoeft te doen, is zoveel mogelijk winnende combinaties draaien.

Elke combinatie begint aan de linkerkant van het speelveld en bestaat uit minstens drie dezelfde symbolen. Alleen de twee scatter symbolen hoeven niet op een winlijn te staan om zich uit te betalen.

Agent Royale

Een geheim agent. Dat is nou echt Brits.  Agent Royale  speelt zich dan ook af in een wereld vol complotten en intriges. Aan jou de taak om met de geheim agent samen te werken om de waarheid te achterhalen. Zo maak je het werk van criminelen ongedaan. Een sterke verhaallijn, die terugkomt in deze gokkast. Agent Royale heeft een aardig design, maar speel je op een heel erg basic manier.

Als geheim agent moet je explosieven proberen te ontmantelen en het opnemen tegen femme fatales. Op het eerste ogenblik is de link met Groot-Brittannië misschien niet zo duidelijk, maar als je verder kijkt, zie je dat Agent Royale net zo Brits is als Koning Charles.

Tags

Boek je Londen excursies en tickets online

Hotel Londen boeken?

 
Powered bij Booking.com

Dit vind je wellicht ook interessant

Meer Londen tips en bezienswaardigheden