Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Harry Potter in Londen

Ga op magisch avontuur in Londen met Harry Potter

Ontdek de magische wereld van Harry Potter in Londen

Voor fans van de Harry Potter boeken en film serie is Londen meer dan alleen maar een gewone stad, het is de toegangspoort naar een wereld vol magie, avontuur en wonderen. Als je door de straten van Londen loopt kun je de aanwezigheid van de magische wereld van Harry Potter op veel plekken ervaren. Van bijzondere locaties die in de films te zien waren tot verborgen juweeltjes die alleen echte fans zullen herkennen.

Maak een Harry Potter wandeltocht en bezoek platform 9¾ op het King’s Cross Station en herbeleef de iconische scène waar Harry Potter en zijn vrienden naar Zweinstein reizen. Laat je fotograferen met een bagagekar die half in de muur verdwijnt terwijl je op weg bent naar de beroemde Hogwartsexpress. Of breng een bezoek aan de Leadenhall Market, een prachtige overdekte markt die dateert uit de 14e eeuw en een filmlocatie was voor de Wegisweg.

Bezoek de Warner Bros Studios Tour – The Making of Harry Potter

Vlak buiten Londen in Leavesden ligt de Warner Bros Studio Tour The Making of Harry Potter, een plek die alle geheimen en wonderen van de Harry Potter films laat zien. Hier kunnen fans een kijkje achter de schermen nemen en de sets, kostuums, rekwisieten en special effects uit de Harry Potter films van dichtbij bewonderen. Van de Grote Zaal van Zweinstein tot aan de Wegisweg, en van de hoeden van Perkamentus tot aan de Gringotts Wizarding Bank, je ziet het allemaal tijdens je bezoek aan de studios.

Boek je tickets & tours in Londen online

De beste Londen excursies en activiteiten