Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tootbus is één van de grootste aanbieders van bustours en hop-on hop-off busritten in Londen. Naast de normale hop-on hop-off bustours organiseert deze maatschappij ook diverse unieke bustours door Londen waaronder een tour speciaal voor kinderen en een bustour met een bus met open dak waarop een bar te vinden is. Op deze pagina hebben wij alle bustours en hop-on tours voor Tootbus overzichtelijk voor je op een rijtje gezet.

Tootbus kindertour in Londen
Copyright Tootbus

Tootbus Hop-On Hop-Off Bustour met optionele Cruise

Bekijk de topattracties van de Britse hoofdstad met de speciale Tootbus hop-on hop-of bustour waarbij je 24, 48 of 72 uur onbeperkt kunt op- en afstappen. De tour brengt je onder andere langs Buckingham Palace, de Big Ben, de St Paul’s Cathedral, de Tower of London en de London Eye. Ook krijg je toegang tot zelfgeleide wandeltochten en kun je deelnemen aan een rondvaart over de Theems indien je kiest voor de tickets met Thames Cruise.

De bussen van de Tootbus hop-on tour rijden dagelijks tussen 8:00 en 17:00 uur op de route, tenzij anders aangegeven. De bussen rijden over twee verschillende routes door het centrum van Londen. Er is een gele en een blauwe route.

De gele route komt onder andere langs de Tower Bridge, Tower of London, St Paul’s Cathedral, London Eye, Big Ben, Houses of Parliament, Westminster Abbey, Buckingham Palace, Piccadilly Circus, Trafalgar Square, National Gallery, Downing Street en Borough Market. Iedere 20 tot 25 minuten komt er een bus op de diverse haltes op deze route. De blauwe route rijdt onder andere langs Buckingham Palace, Lambeth Palace, London Eye, Big Ben, Houses of Parliament, Westminster Abbey, Downing Street, Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Harrods, the museums, Kensington Palace, Hyde Park, Notting Hill en Marble Arch. Iedere 20 minuten komt er een bus op de diverse haltes op deze route.

Prijzen van de hop-on hop-off bustour

De prijs voor de hop-on bus is inclusief onbeperkte hop-on hop-off toegang over de hele route, een audiogids voor kinderen speciaal ontworpen om hun aandacht te trekken en een gratis app inclusief audiocommentaar, realtime bustracking en bezienswaardigheden informatie. De tickets kun je eenvoudig online aanschaffen via de website van Tiqets of via de website van GetYourGuide. De hieronder genoemde prijzen kunnen gewijzigd zijn in verband met de wisselkoers van de euro ten opzichte van de Britse pond, kijk voor de meest actuele prijzen op de website van de ticket verkoper.

Tootbus 24 uur hop-on hop-off ticket
Volwassenen en kinderen vanaf 16 jaar: 33,40 euro
Kinderen tussen de 5 en 15 jaar: 19,40 euro
Klik hier om je 24-uurs ticket te kopen >>

Tootbus 48 uur hop-on hop-off ticket
Volwassenen en kinderen vanaf 16 jaar: 36,60 euro
Kinderen tussen de 5 en 15 jaar: 22,60 euro
Klik hier om je 48-uurs ticket te kopen >>

Tootbus 72 uur hop-on hop-off ticket
Volwassenen en kinderen vanaf 16 jaar: 72,- euro
Kinderen tussen de 5 en 15 jaar: 39,80 euro
Klik hier om je 71-uurs ticket te kopen >>

Klik hier om je Tootbus hop-on bus tickets online te boeken

Tootbus hop on bus in Londen

Prijzen van de hop-on hop-off bustour inclusief Thames cruise

De prijs voor de hop-on bus is inclusief onbeperkte hop-on hop-off toegang over de hele route, een London City Cruises langs de Theems naar Westminster, een audiogids voor kinderen speciaal ontworpen om hun aandacht te trekken en een gratis app inclusief audiocommentaar, realtime bustracking en bezienswaardigheden informatie. De tickets kun je eenvoudig online aanschaffen via de website van Tiqets of via de website van GetYourGuide.

Tootbus 24 uur hop-on hop-off ticket + Thames cruise
Volwassenen en kinderen vanaf 16 jaar: 40,90 euro
Kinderen tussen de 5 en 15 jaar: 23,70 euro
Klik hier om je 24-uurs ticket te kopen >>

Tootbus 48 uur hop-on hop-off ticket + Thames cruise
Volwassenen en kinderen vanaf 16 jaar: 44,10 euro
Kinderen tussen de 5 en 15 jaar: 26,90 euro
Klik hier om je 48-uurs ticket te kopen >>

Tootbus 72 uur hop-on hop-off ticket + Thames cruise
Volwassenen en kinderen vanaf 16 jaar: 48,40 euro
Kinderen tussen de 5 en 15 jaar: 29,10 euro
Klik hier om je 71-uurs ticket te kopen >>

Klik hier om je Tootbus hop-on bus tickets + cruise online te boeken

Tootbus kindertour in Londen
Copyright Tootbus

Tootbus kinder bustour door Londen

Ga je met kinderen naar Londen toe? Dan is deze speciale kinderbus tour van Tootbus een echte must-do activiteit tijdens je vakantie in Londen. De bustour met een speciale bus met open dak duurt 45 minuten en brengt je langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Londen zoals de London Eye, de Big Ben, de Tower of Londen, de Tower Bridge en Buckingham Palace.

Tijdens de bustour die speciaal voor kinderen ontworpen is leren je kinderen alles over de geschiedenis van Londen. Ze kunnen luisteren naar het kindvriendelijke commentaar in het Engels en ze kunnen meer van Londen ontdekken via de speciale Tootbus app op de telefoon, inclusief een aantal leuke wandeltochten.

De tour is speciaal ontworpen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. De gids aan boord biedt verhalen en inzichten om de fantasie van kinderen te prikkelen. Tijdens de tour zien de kinderen onder andere de London Eye, de Houses of Parliament, de Big Ben, Westminster Abbey, Pall Mall, Piccadilly Circus, Downing Street en nog veel meer bezienswaardigheden langskomen.

Prijzen van de Tootbus Londen kinderbustour

De speciale bustour door het centrum van Londen kost 21,50 voor volwassenen en kinderen vanaf 16 jaar. Een ticket voor kinderen tussen de 4 en 15 jaar kost 17,90 euro. Kinderen onder de 4 jaar hebben gratis entree. Tickets voor de unieke Tootbus kindertour kunnen online gereserveerd worden via de website van GetYourGuide of via de website van Tiqets.

De prijs is inclusief een 45 minuten durende bustour door Londen, live commentaar op maat voor kinderen en gratis toegang tot de Stadsgids-app van Tootbus met o.a. wandeltochten en meer info over de bezienswaardigheden in Londen. De bustours speciaal voor kinderen worden dagelijks georganiseerd en vertrekken om 10:15, 12:00, 13:00, 14:00 en 15:00 uur in het hoogseizoen. In het laagseizoen vertrekken de bussen om 10:15 en 14:00 uur, tenzij anders aangegeven.

Klik hier om je Tootbus kinderbustour tickets online te boeken

Tootbus hop on bus in Londen
Copyright Tootbus

Tootbus Bar Bus in Londen

De Tootbus Bar Bus is de ideale activiteit voor tijdens je vriendenweekend in Londen of je vrijgezellenfeest in Londen. Het unieke aan de Bar Bus is dat deze voorzien is van een dakterras met tafeltjes. Hierdoor is het de ideale plek om lekker te relaxen terwijl je alle hoogtepunten van de stad aan je voorbij ziet gaat terwijl je geniet van je drankjes. Met een prachtig uitzicht, knallende deuntjes en een instagrammable bloemendecor en drankjes is dit je kans om Londen te herontdekken als nooit tevoren.

De rondrit brengt je onder andere langs enkele beroemde Londense iconen zoals Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Westminster Abbey, de Houses of Parliament en de Big Ben. Maar je ziet ook moderne trekpleisters zoals de Shard en de London Eye. En natuurlijk mogen de historische punten zoals de St Paul’s Cathedral en de Tower of London niet ontbreken op de route door het centrum van Londen.

Prijzen van de Tootbus Londen Bar Bus

De Barbus van Tootbus kost 36,82 euro per persoon als je kiest voor de optie alleen frisdrank. Wil je ook alcohol drinken tijdens de rondrit? Dan kost een ticket 42,08 euro per persoon. Let op, de toegang is alleen voor 18 jaar en ouder in verband met het schenken van alcohol.

Je kunt je tickets online reserveren via de website van GetYourGuide of via de website van Tiqets. Hier kun je zelf de gewenste datum en tijd kiezen en een keuze maken uit de verschillende ticket opties. Bij het boeken van je rondrit heb je de keuze uit diverse alcoholische dranken. Je kunt kiezen uit 2 mini prosecco’s, een halve fles rozenwijn, 2 blikjes Gin & Tonic of 2 biertjes. (London Lagers).

Klik hier om je rondrit met de bar bus in Londen te reserveren

Tags

Boek je Londen excursies en tickets online

Hotel Londen boeken?

 
Powered bij Booking.com