Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ga je met kinderen naar Londen toe? Dan is deze speciale kinderbus tour van Tootbus een echte must-do activiteit tijdens je vakantie in Londen. De bustour met een speciale bus met open dak duurt 45 minuten en brengt je langs de belangrijkste bezienswaardigheden van Londen zoals de London Eye, de Big Ben, de Tower of Londen, de Tower Bridge en Buckingham Palace.

Tijdens de bustour die speciaal voor kinderen ontworpen is leren je kinderen alles over de geschiedenis van Londen. Ze kunnen luisteren naar het kindvriendelijke commentaar in het Engels en ze kunnen meer van Londen ontdekken via de speciale Tootbus app op de telefoon, inclusief een aantal leuke wandeltochten.

De tour is speciaal ontworpen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. De gids aan boord biedt verhalen en inzichten om de fantasie van kinderen te prikkelen. Tijdens de tour zien de kinderen onder andere de London Eye, de Houses of Parliament, de Big Ben, Westminster Abbey, Pall Mall, Piccadilly Circus, Downing Street en nog veel meer bezienswaardigheden langskomen.

Tootbus kindertour in Londen
Copyright Tootbus

Prijzen van de Tootbus kinderbustour

De speciale bustour door het centrum van Londen kost 21,50 voor volwassenen en kinderen vanaf 16 jaar. Een ticket voor kinderen tussen de 4 en 15 jaar kost 17,90 euro. Kinderen onder de 4 jaar hebben gratis entree. Tickets voor de unieke Tootbus kindertour kunnen online gereserveerd worden via de website van GetYourGuide of via de website van Tiqets. De tickets ontvang je na aanschaf binnen enkele minuten in je mailbox.

De prijs is inclusief een 45 minuten durende bustour door Londen, live commentaar op maat voor kinderen en gratis toegang tot de Stadsgids-app van Tootbus met o.a. wandeltochten en meer info over de bezienswaardigheden in Londen. De bustours speciaal voor kinderen worden dagelijks georganiseerd en vertrekken om 10:15, 12:00, 13:00, 14:00 en 15:00 uur in het hoogseizoen. In het laagseizoen vertrekken de bussen om 10:15 en 14:00 uur, tenzij anders aangegeven.

Klik hier om je Tootbus kinderbustour tickets online te boeken

Copyright header image: Tootbus

Tags

Boek je Londen excursies en tickets online

Hotel Londen boeken?

 
Powered bij Booking.com