Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vintage Bus Tour door Londen en Thames cruise

Ga terug in de tijd met deze unieke tour door Londen in een 50 jaar oude vintage dubbeldekker bus. Deze traditionele dubbeldekker bussen hebben tientallen jaren het straatbeeld van Londen bepaald totdat ze vervangen werden door de moderne dubbeldekker bussen die je vandaag de dag overal in de stad ziet rijden.

In Londen zijn er tal van hop-on bussen en bustours te vinden, maar geen één is er zo leuk als deze vintage bustour waarbij je drie en een half uur lang op tour gaat door de Engelse hoofdstad. Tijdens de tour zie je onder andere de Tower of Londen, Shakespeare’s Globe, London Bridge, en nog veel meer! Daarnaast ben je getuige van de wisseling van de wacht bij Buckingham Palace als je de ochtendtour neemt gevolgd door fish and chips in een traditionele Londense pub.

Vintage bustour door Londen

Bustour inclusief wisseling van de wacht

Bij Buckingham Palace, de officiële koninklijke residentie van koningin Elizabeth II ben je getuige van de wereldberoemde wisseling van de wacht. Terwijl de soldaten van de koningin, gekleed in hun fantastische tunieken en busbies, marcheren op de kracht van de begeleidende militaire muziek. De wisseling van de wacht is alleen inbegrepen bij de ochtendtour, als je de middagtour hebt geboekt stopt de tour ook bij Buckingham Palace, maar dan alleen voor een foto stop bij het beroemde paleis van de Engelse koningin.

Na de vintage busrit met open dak kun je genieten van een geweldig Brits tijdverdrijf met enkele van de lekkerste fish and chips die Londen te bieden heeft in een traditionele pub in het centrum van Londen in de wijk Victoria.

Goed om te weten:

  • Een vegetarische optie is beschikbaar, maar moet minimaal 24 uur van tevoren worden besteld – er zijn op de dag zelf geen alternatieven voor fish and chips beschikbaar
  • Houd er rekening mee dat dit een bustour met open dak is – wees dus voorbereid op de mogelijkheid van regen als de weersverwachtingen niet goed zijn
  • In zeldzame gevallen bij heel slecht weer kan de bus met open dak worden gewijzigd in een bus met gesloten dak
Vintage bustour in Londen
Copyright image: Premium Tours

Prijzen van de vintage tour door Londen

Een ticket voor deze bijzondere bustour door Londen kost 71,50 euro voor volwassenen en kinderen van 17 jaar en ouder, een ticket voor senioren (60 jaar en ouder) kost 67,90 euro en een ticket voor kinderen van 3 tot 16 jaar kost 59,50 euro. Je kunt je ticket voor de vintage bustour online reserveren via de website van GetYourGuide. In verband met het beperkt aantal tickets omdat de tour maar twee keer op een dag wordt georganiseerd en de populariteit van de tour is het aan te raden om de tickets vroegtijdig te reserveren. Zo voorkom je teleurstelling.

De prijs is inclusief een tour van 3,5 uur met de vintage dubbeldekker bus met een live gids, een cruise over de rivier de Theems, een fotostop bij Buckingham Palace en fish and chips in een traditionele pub. De tour kan geboekt worden in de ochtend waarbij de bus om kwart voor 8 vertrekt en in de middag waarbij de tour om 1 uur van start gaat bij het Victoria busstation in het centrum van de stad.

Klik hier om je vintage bustour tickets online te boeken

Copyright header image: Premium Tours

Tags

Boek je Londen excursies en tickets online

Hotel Londen boeken?

 
Powered bij Booking.com