Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Londen staat bekend als dé voetbalhoofstad van Engeland en Europa. Nergens in Europa vind je namelijk zoveel prof voetbalclubs in één stad als in Londen. Maar liefst vijftien prof voetbalclubs uit de Premier League, Football League Championship, Football League One en de Football League Two zijn in de Engelse hoofdstad gevestigd. Van die vijftien clubs zijn Arsenal FC en Chelsea FC veruit de bekendste, maar ook de clubs West Ham United en Tottenham Hotspur zijn in Londen te vinden.

Voor voetballiefhebbers is Londen dan ook de stad om te bezoeken als het gaat om het bijwonen van een voetbalwedstrijd van een buitenlandse club. Je kunt natuurlijk een bezoek brengen aan bijvoorbeeld Chelsea tijdens je citytrip in Londen of de bekende North Londen Derby tussen Arsenal en Tottenham Hotspur bezoeken maar je kunt ook kiezen voor voetbalreizen naar Engeland waar je met een georganiseerde reis een wedstrijd van één van de bekende Londense voetbalploegen kunt bijwonen.

Voetbalreis naar Londen

Als je geen zin hebt om op eigen initiatief naar Londen te reizen en kaartjes voor een voetbalwedstrijd in Londen te kopen kun je ook kiezen voor voetbalreizen Engeland. Naast Londen kun je ook voetbalreizen naar tal van andere steden in Londen boeken zoals o.a. Manchester en Leeds. Het voordeel van een georganiseerde voetbalreis naar Londen is dat je zelf niets hoeft te doen en geen kaartjes etc hoeft te gaan bestellen, een hotel hoeft te zoeken en vliegtickets moet uitkiezen. Bij een georganiseerde reis is alles voor je geregeld. Je gaat samen met andere voetballiefhebbers per bus, trein of vliegtuig naar Londen en woont daar in het weekend één of meerdere wedstrijden bij. Je hotel en in sommige gevallen ook de transfer van en naar het stadion worden allemaal geregeld zodat je nergens over hoeft na te denken.

Doordat de clubs in de Engelse voetbalcompetitie verspreid over het weekend hun wedstrijden spelen is het zelfs mogelijk om tijdens één weekendje Londen meerdere voetbalwedstrijden te bekijken. Zo kun je bijvoorbeeld op zaterdagmiddag een wedstrijd in Londen bezoeken van Tottenham Hotspur of Chelsea, in de avonduren het uitgaansleven van Londen ontdekken en zondagmiddag in het Emirates stadion van Arsenal zitten voor een topwedstrijd.

Het Tottenham Hotspur stadion in Londen

Compleet verzorgde voetbalreis naar Londen

Bekende aanbieders van complete voetbalreizen naar Londen zijn Voetbaltravel.nl en P1 Travel. Voetbaltravel.nl is opgericht in 2004 door een echte voetballiefhebbers en is sinds de oprichting uitgegroeid tot één van de grootste aanbieders van voetbalreizen in Europa. Op de website van Voetbaltravel kun je per club het aanbod van reizen en wedstrijdtickets bekijken en eenvoudig je voetbalreis naar Londen reserveren. In Londen bieden ze complete reizen aan naar de wedstrijden van Arsenal FC, Chelsea FC, Tottenham Hotspur en West Ham United en bovendien hanteert Voetbalreizen.nl een 100% zitplaatsgarantie.

Op de website selecteer je eerst je favoriete voetbalclub, de luchthaven van vertrek, de datum van je heen- en terugreis en je kunt vervolgens je hotel en tickets in het stadion reserveren. Met slechts een paar klikken heb je je voetbalreis naar een club in Londen samengesteld, makkelijker kan het bijna niet! Voor de bestemming Londen kan je bij VoetbalTravel terecht voor een voetbalreis Arsenal of voetbalreis Chelsea.

Voetbaltrips.com is de meest voordelige aanbieder van voetbaltickets en voetbalreizen. Het bedrijf is opgericht in 2011 en heeft sindsdien duizenden klanten op reis gestuurd. Via de website boek je eenvoudig tickets naar de club van je wensen of vraag je een offerte aan voor een complete voetbalreis op maat. Een andere aanbieder waar je makkelijk je voetbalreis kan boeken is Voetbalreizen.nl. Bij deze specialist boek je onder andere voetbalreizen Tottenham Hotspur.

Het Chelsea stadion in Londen

Tickets voetbalwedstrijden in Londen

Tickets voor de wedstrijden van de grote clubs in Londen zoals Arsenal en Chelsea zijn erg populair onder de voetballiefhebbers. De prijzen van deze tickets kunnen dan ook snel stijgen als je goede plaatsen in het stadion wilt hebben. Bovendien zijn ze vaak enkele weken voor de wedstrijden zo goed als uitverkocht, wees er daarom snel bij om de beste plaatsen te kunnen scoren.

Prijzen van de tickets voor de wedstrijden van de grote clubs beginnen rond de 75 euro per persoon en kunnen oplopen naar 200 tot 300 euro, afhankelijk van de tegenstander en de gekozen plek in het stadion. Als je liever iets minder uit wilt geven voor een wedstrijd of meerdere wedstrijden in één weekend wilt bezoeken dan kun je kiezen voor wedstrijden van de kleinere clubs zoals Tottenham Hotspur, Queens Park Rangers FC‎ of Crystal Palace. Bij deze clubs kun je vaak al een wedstrijd bezoeken vanaf 40 euro per persoon.

Je kunt je tickets voor de voetbal wedstrijden onder andere vooraf eenvoudig via internet reserveren via onder andere de website van P1 Travel. Tickets voor Chelsea kun je via deze website aanschaffen of via de Chelsea pagina op P1 Travel. Wil je tickets voor een wedstrijd van Tottenham Hotspur kopen? Dat kan via de Tottenham Hotspur pagina op P1 Travel of via de website van Tiqets.com. Betalen kan veilig en snel via onder andere iDeal, PayPal en creditcard. Tickets voor een wedstrijd van Arsenal kun je vinden op de Arsenal pagina op P1 Travel.

Voetbalstadion Tours in Londen

Wil je ook een keer het stadion van Arsenal of Chelsea van binnen bewonderen buiten een wedstrijd om? Dan is de stadion tour een ideale oplossing. Zowel het Emirates Stadion van Arsenal en het Chelsea Stadion zijn via een stadion tour te bezoeken. Tijdens de stadion tour krijg je de kans om naast de tribunes en het grasveld ook een kijkje te nemen in onder andere de perskamer, de skyboxen waar normaal alleen de VIP’s mogen komen en natuurlijk de kleedkamers waar de sterspelers zich iedere wedstrijd voorbereiden.

Bij de Arsenal Stadion Tour krijg je daarnaast ook de mogelijkheid om het Arsenal Museum te bezoeken waar je de historie van de club kunt ervaren en onder andere de vele goals van Dennis Bergkamp en Robin van Persie te bewonderen zijn. Ook bij de Chelsea Stadion Tour krijg je de mogelijkheid om het museum van de beroemde voetbalclub te bekijken om zo de rijke historie van de club te bekijken.

Ook de stadions van onder andere Tottenham Hotspur en West Ham United zijn te bezoeken via een stadion tour. Kijk op de website van deze clubs voor meer informatie over de tours door de stadions en/of het museum van de voetbalclub.

Tags

Boek je Londen excursies en tickets online

Hotel Londen boeken?

 
Powered bij Booking.com