Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ontdek de rijke geschiedenis van het Wembley Stadium in Londen tijdens een tour achter de schermen. Tijdens deze prijswinnende tour door het stadion krijg je onder begeleiding van een gids de beste plekjes van het stadion te zien waaronder de kleedkamers waar de teams zich altijd voorbereiden voor de wedstrijd. Ook zie je de spelerstunnel, de persruimte waar je op de stoel van de trainer kunt gaan zitten, de koninklijke box en nog veel meer bijzondere locaties in het stadion. Tijdens de tour krijg je zelfs de kans om de originele FA Cup te bezichtigen, een onvergeeflijke ervaring voor iedere voetballiefhebber!

Of ontdek de historische schatten van Wembley, zie de beroemde doellat uit de WK finale van 1966 of aanschouw de Jules Rimet Trophy. Stuk voor stuk belangrijke items uit de historie van het Engelse voetbalelftal en hun successen op het WK en EK voetbal. Ook de gedenkplaten van de Olympische Spelen van 1948 zijn te bewonderen in het stadion samen met honderden andere historische memorabilia.

Het Wembley Stadion is al vele jaren het decor van de grootste (voetbal) momenten uit de Engelse geschiedenis. Zo won Engeland er in 1966 de wereldbeker en vond in 1985 het legendarische Live Aid concert in het stadion plaats. In 2011 wist FC Barcelona in het Wembley Stadion de Champions League te winnen en tal van FA Cup finales hebben plaatsgevonden in het beroemde stadion.

De tour door het beroemde Wembley stadion duurt 75 minuten. Als je ook een bezoek wilt brengen aan de Stadion Store en/of de Olympic Tablets uit 1948 trekt dan 15 tot 30 minuten meer uit om het Wembley stadion te bezoeken.

Tickets voor de Wembley stadion tour

De kosten voor een tour door het Wembley stadion met een gids bedragen 22 euro voor volwassenen kinderen boven de 16 jaar, kinderen tussen de 5 en 15 jaar betalen 14 euro. Senioren (65+) en studenten met een studentenkaart betalen ook 14 euro. Kinderen onder de 5 jaar mogen gratis naar binnen onder begeleiding van een volwassene. Je boekt je tickets eenvoudig online via de website van Tiqets.com. De prijs van de tickets kan wisselen in verband met de wisselkoers van de Euro ten opzichte van de Pond. De meest actuele prijs is te vinden op de website van de ticketaanbieder.

De tickets voor de Wembley Stadion tour zijn populair in Londen daarom is het verstandig om je tickets vooraf te reserveren via internet via o.a. de website van Tiqets.com en GetYourGuide. Je kunt veilig en snel online betalen via iDeal, creditcard en PayPal. Je tickets ontvang je binnen een aantal uur op het opgegeven emailadres.

Bij het reserveren van je tickets heb je de keuze uit een groot aantal tijdstippen waarop je de tour door het beroemde Wembley stadion kunt starten. De tours zijn te boeken tussen 10:00 uur en 16:00 uur, deze tijden kunnen wisselen, kijk daarom altijd op de website van de ticket aanbieder voor de actuele tijden.

Klik hier om de Wembley Stadion Tour te reserveren

Tags

Boek je Londen excursies en tickets online

Hotel Londen boeken?

 
Powered bij Booking.com