Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Boottocht naar Camden vanuit Little Venice

Little Venice is een verborgen parel vlakbij het centrum van Londen, nabij het populaire Paddington. Het pittoreske Little Venice is met name populair door het smalle kanaal met de vele bruggen waar je heerlijk kunt wandelen in de groene omgeving van het kanaal.

Maar Little Venice is ook bekend vanwege de populaire cruises met de London Waterboot die hier starten richting Camden Market. Met een antiek schip vaar je over één van de weinige waterwegen die Londen rijk is. De cruise brengt je over het Regent’s Canal langs onder andere honderden woonboten, Regent’s Park, het terrein van London Zoo en door de 248 meter lange Maida Hill-tunnel. Ook vaar je langs huizen van bekende muzikanten, acteurs en beroemdheden waar de gids aan boord je alles over kan vertellen.

Ook zie je de uitgestrekte en prachtig aangelegde achtertuinen van grote huizen bewonderen die worden gebruikt door ambassadeurs en bezoekende internationale diplomaten. De cruise eindigt in het hart van Camden Market, de thuisbasis van een breed scala aan handelaren van wereldklasse en internationale keukens.

Camden Market in Londen

Prijzen van de boottocht naar Camden

Wil je deze unieke ervaring zelf gaan ervaren tijdens je stedentrip in Londen? De cruise over het Regent’s Canal kost 16,50 euro voor volwassenen en kinderen vanaf 16 jaar, senioren en studenten betalen 12,96 euro en Kinderen van 5 tot 16 jaar betalen 11,78 euro. Kinderen onder de 4 jaar hebben gratis entree.

Tickets voor de boottocht naar Camden vanuit Little Venice kun je online reserveren via de website van GetYourGuide. De boottochten worden meerdere keren per dag georganiseerd. Afhankelijk van de dag tussen 10:15 en 16:45 uur.

Klik hier om je tickets voor de boottocht te boeken

Hoe kom je bij het opstappunt van de cruise?

De boten zijn afgemeerd aan de noordkant van Browning’s pool, tegenover de Warwick Crescent en de Waterside café boat, op het jaagpad direct onder Blomfield Road. Als je een taxi neemt, vraag dan naar The Bridge House, postcode W2 6ND.

Het wordt aangeraden om 10 minuten voor je geplande vertrek aanwezig te zijn om in te checken en aan boord te gaan. De check-in sluit 5 minuten voor elke geplande vertrektijd.

Goed om te weten

  • De cruise vertrekt vanuit Little Venice en eindigt bij Camden Lock
  • Een verhouding van één volwassene voor elk kind onder de 4 jaar is vereist vanwege de regelgeving op de rivier, anders is toegang tot de cruise niet mogelijk
  • Kinderwagens zijn toegestaan als ze klein, lichtgewicht en plat opvouwbaar zijn. Ze worden opgeslagen op het dak van de boot of op niet-toegewezen stoelen.
  • Er zijn geen sanitaire voorzieningen aan boord. Ze bevinden zich echter dichtbij bij beide vertrekpunten.

Tags

Boek je Londen excursies en tickets online

Hotel Londen boeken?

 
Powered bij Booking.com

Dit vind je wellicht ook interessant

Meer Londen tips en bezienswaardigheden