Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wil je Londen op een unieke en Hollandse manier ontdekken? Dan zijn de georganiseerde fietstours met een ervaren (Nederlandse) gids een ideale uitkomst voor je.

Baja Bikes biedt een groot aantal fiets rondritten aan in Londen die begeleid worden door Nederlandse en Engelse gidsen die de stad als geen andere kennen omdat alle gidsen in Londen zelf wonen. Tijdens de drie uur durende fietstour krijg je een goed overzicht van het toeristische hart van de Engelse hoofdstad. De fietsroutes zijn speciaal ontwikkeld zodat ze in een korte tijd zoveel mogelijk beroemde hoogtepunten van de wereldstad laten zien. Hierbij kun je denken aan de de London Eye, de Big Ben, Buckingham Palace, Houses of Parliament en Chinatown. Maar ook aan minder bekende bezienswaardigheden van Londen wordt volop aandacht besteedt tijdens de fietstours.

Vooraf reserveren voor de fietstours is verplicht en kan gedaan worden via de website van Baja Bikes. Mocht je onverhoopt toch niet mee kunnen doen met de fietstour dan kun je kosteloos annuleren. Ook als het regent mag je annuleren of je fietstour verplaatsen naar een andere datum. Je betaalt geen boekingskosten en je betaalt aan het begin van je tour contant met Engelse ponden. Alle fietstochten door Londen beginnen centraal bij Gabriel’s Wharf en ongeacht welke tour je kiest, je ziet de wereldstad Londen altijd op een unieke manier!

Fietstour in Londen

Fiets huren in Londen

Heb je geen zin in een georganiseerde fietstocht en wil je Londen op de fiets op eigen initiatief gaan ontdekken? Dat kan! Je kunt een fiets huren bij een groot aantal fietsverhuurbedrijven waar je eenvoudig een goede fiets kunt huren voor een paar uur, een dag of meerdere dagen. Zo kun je op je eigen tempo gaan fietsen in Londen en de bekende highlights gaan bekijken. Kijk op de website van Baja Bikes voor een overzicht van betrouwbare fietsverhuurders in Londen.

Fietsroutes in Londen
Er zijn in Londen een groot aantal mooie fietsroutes te vinden die je op een ontspannen manier alle hoogtepunten van Londen laten zien. Zo kun je fietsen langs de Thames, de Tower Bridge en door het enorme Hyde Park met al zijn groene grasvelden en boomrijke plekjes. Het beste kun je van te voren een lijstje maken met highlights in Londen die je graag wilt zien en daarna kun je bij het VVV een gratis fietsroute kaart halen om je fietsroute uit te stippelen.

Fietstochten in Londen

In Londen heb je de keuze uit diverse fietstochten. Voor wie snel de highlights wilt zien is er de Highlight fietstour en daarnaast heb je ook nog de keuze uit onder andere de geheimen van Londen tour of de West End fietstour. Bekijk het complete overzicht van fietstours in Londen op de website van Baja Bikes.

Een voordeel van de fietstochten zijn dat je niet in een meterslang konvooi rijdt omdat de groepen altijd maar uit maximaal 15 personen bestaan. Zo blijft de groep compact en kan iedereen de uitleg van de Nederlandstalige gids goed verstaan.

Londen highlight fietstour

Ontdek Londen op z’n Hollands, lekker met de fiets tijdens de London Highlight fietstour. Tijdens deze drie uur durende fietstocht rij je langs alle beroemde highlights van de stad waaronder de Big Ben, Chinatown, de London Eye, Buckingham Palace en het Houses of Parliament. Maar ook de minder bekende bezienswaardigheden krijgen tijdens deze speciaal ontwikkelde fietstour voldoende aandacht.

De tour start dagelijks om 10:00 uur met Nederlandse gids. Wil je liever een Engelse gids? Dan kun je om half 11 of 11 uur een tour boeken vanaf Gabriel’s Wharf in hartje Londen.

De kosten bedragen 25,95 pond per persoon en je kunt direct online reserveren via deze link. Door wisselingen in de wisselkoers kan deze prijs gewijzigd zijn, kijk daarom altijd op de website van de fietstour aanbieder voor de meest actuele prijzen.

Klik hier om de Londen highlight fietstour direct online te reserveren

Fietstocht door het centrum van Londen

West End fietstour – Love Londen

Heb je alle highlights in het centrum al een keertje gezien maar wil je toch een aantal bijzondere plekken in Londen ontdekken? Dan is de West End fietstour iets voor jou! Deze tour is speciaal ontwikkeld voor iedereen die de highlights van Londen in het centrum al heeft gezien en benieuwd is naar de minder bekende parken, paleizen en cultuurjuwelen van de stad.

De Nederlandse gids leidt je in kleine groepjes westwaarts langs de Theems via London Eye Southbank en Westminster Bridge naar Lambeth Palace in West End. De fietstocht gaat verder onder andere via het populaire stadspark Hyde Park, Soho, Chinatown en Covent Garden.

De tour start dagelijks om 14:30 uur met Nederlandse gids of een Engelse gids. De tour vertrekt vanaf Gabriel’s Wharf in hartje Londen. In november tot en met april start de tour om 12:00 uur.

De kosten bedragen 25,95 pond per persoon en je kunt direct online reserveren via deze link. Door wisselingen in de wisselkoers kan deze prijs gewijzigd zijn, kijk daarom altijd op de website van de fietstour aanbieder voor de meest actuele prijzen.

Klik hier om de Londen West End fietstour direct online te reserveren

Geheimen van Londen fietstour

De geheimen van Londen fietstour is speciaal voor iedereen die de highlights van Londen al een keer gezien heeft en verrast wilt worden met nieuwe bijzondere plekjes in de Engelse hoofdstad.
De drie en een half uur durende tour met Nederlandse gids start vlakbij Waterloo station en je fiets langs plekken in de stad die alleen insiders kennen. Je komt onder andere langs verborgen kanalen, de Tower of Londen, streetart de City Hall, Jack de Ripper, Diagon Alley & Leaky Cauldron die je misschien kent van de Harry Potter films en nog veel meer geheime plekjes die de stad Londen te bieden heeft.

De tour start dagelijks om 15:00 uur met Nederlandse gids of een Engelse gids. De tour vertrekt vanaf Waterloo Station in hartje Londen. Bij regen krijg je een gratis poncho of mag je de tour gratis verzetten naar een ander dag of annuleren.

De kosten voor de geheimen van Londen tour bedragen 24,95 pond per persoon en je kunt direct online reserveren via deze link. Door wisselingen in de wisselkoers kan deze prijs gewijzigd zijn, kijk daarom altijd op de website van de fietstour aanbieder voor de meest actuele prijzen.

Klik hier om de Geheimen van Londen fietstour direct online te reserveren

Fietstour door het centrum van Londen

Londen met kinderen fietstours

Speciaal voor gezinnen met kinderen vanaf 10 jaar heeft Baja Bikes de fietstour Londen met kinderen ontwikkeld. Deze drie uur durende route is kindvriendelijk en tijdens de tour ontdek je allerlei leuke locaties in het centrum van Londen. De route van de fietstour is gelijk met die van Londen highlights tour.

Een kinderzitje voor kleine kinderen is gratis bij te boeken en de kinderfietsen zijn beschikbaar voor kinderen vanaf 10 jaar. De tour start dagelijks om 10:00 uur met Nederlandse gids, de tour met een Engelse gids start om 10:30 uur. De fietstours vertrekken vanaf Gabriel’s Wharf in hartje Londen.

De kosten voor de Londen met kinderen fietstour bedragen 25,95 pond per volwassenen, kinderen onder de 16 jaar betalen 22,95 pond. Door wisselingen in de wisselkoers kan deze prijs gewijzigd zijn, kijk daarom altijd op de website van de fietstour aanbieder voor de meest actuele prijzen.

Klik hier om de Londen met kinderen fietstour direct online te reserveren

Overige fietstochten in Londen

Naast de bovenstaande fietstochten zijn er nog een groot aantal tours in Londen beschikbaar waar je met een normale fiets of een e-bike de hoogtepunten van de Engelse hoofdstad kunt gaan ontdekken. Hieronder hebben wij ze voor je op een rijtje gezet.

Omschrijving fietstour door LondenPrijs per persoon
London Essentials: 3,5 uur durende ochtendfietstocht31,50 euro p.p.Online reserveren
London Essentials: 3,5 uur durende ochtendfietstocht34,50 euro p.p.Online reserveren
Londen Classic Gold fietstocht van 3,5 uur39,50 euro p.p.Online reserveren
The Big Smoke in a Whiff! 5-uur durende fietstocht39,95 euro p.p.Online reserveren
River Thames Evening Bike Tour met bierproeverij46,50 euro p.p.Online reserveren
Love London: 3 uur durende fietstocht30,95 euro p.p.Online reserveren
Fietstocht langs de Theems met kleine groep35,50 euro p.p.Online reserveren
Koninklijk Londen halfdaagse fietstocht29,50 euro p.p.Online reserveren
Piccadilly en Soho Beer Bike Tour27,80 euro p.p.Online reserveren
Londen Street Art Bike Tour28,40 euro p.p.Online reserveren

Tags

Boek je Londen excursies en tickets online

Hotel Londen boeken?

 
Powered bij Booking.com