Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Copyright

Alle teksten op allesoverlonden.nl zijn zelf geschreven. Veel foto’s op deze website zijn zelf gemaakt of zijn aangekocht bij stock foto’s websites. Het is derden niet toegestaan om deze teksten zonder onze toestemming over te nemen. Bij vaststelling van een inbreuk op het auteursrecht zullen wij de overtreder belasten met een boete vanwege het oneigenlijk gebruik van onze teksten en/of afbeeldingen. Indien nodig zullen we een gerechtelijke procedure starten.

Auteursrechten

De inhoud van allesoverlonden.nl is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Aan het lezen van de informatie op onze website kunnen geen rechten ontleend worden. Allesoverlonden.nl acht zich in geen enkel geval schuldig bij eventuele schade in welke vorm dan ook die kan opstaan door onjuiste informatie op onze pagina’s of een verkeerde interpretatie van deze informatie.

Making copy’s by means of photocopy, printscreening, or any other duplication of our website or parts therefore is prohibited without written permission from us.