Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Privé transfer vanaf de luchthavens in Londen

Vlieg je op één van de luchthavens van Londen en wil je niet met de trein, bus of taxi naar het centrum van de stad reizen? Dan kun je kiezen voor een privé transfer vanaf de luchthaven naar het centrum van de stad. Ook voor grotere groepen is een privé transfer een voordelige en eenvoudige manier van vliegveld transfer naar het centrum van Londen.

Op deze pagina hebben wij alle privé vliegveld transfers in Londen overzichtelijk voor je op een rijtje gezet. Je boekt de luchthavens transfers eenvoudig vooraf via internet zodat je ter plaatse direct de privé auto of personenbus in kunt stappen. Wil je liever met de bus of trein vanaf één van de luchthavens naar het centrum van de stad reizen? Neem dan een kijkje op de Londen vliegveld transfers pagina. Of regel vooraf via internet een goedkopere taxi via de website van Taxi2Airport. Door vooraf je taxi te reserveren ben je zeker van een taxi en heb je geen kans op onverwachte kosten.

Privé transfers vanaf London Heathrow

Ben je op zoek naar een privé transfer vanaf het vliegveld van Heathrow? Je kunt al een privé transfer boeken vanaf 11,45 euro per persoon bij een grotere groep. Tot drie personen betaal je 69 euro voor de transfer, bij vier tot zes personen kost de transfer 89,30 euro. De genoemde prijzen kunnen wisselen in verband met de wisselkoers van de euro ten opzichte van de euro.

De transfer duurt ongeveer 60 minuten en kan geboekt worden van 04:00 uur in de ochtend tot 23:00 uur in de avond, zeven dagen in de week. De privé transfer vanaf het vliegveld van Heathrow is online te reserveren via de website van GetYourGuide.

Heathrow privé transfer voor 3 personen
Reis je met een groepje naar Londen van drie personen of meer? Dan is er de voordelige one-way luchthaventransfer waarbij je voor 63 euro voor een groep van maximaal 3 personen een privé transfer kunt boeken vanaf London Heathrow naar het centrum van Londen. De transfer duurt ongeveer 45 minuten en is 24 uur per dag, zeven dagen in de week te boeken. De privé transfer voor 3 personen is online te reserveren via deze website.

Taxi in Londen

Privé transfers vanaf London Gatwick

Vlieg je op het vliegveld van London Gatwick en wil je privé transfer vanaf het vliegveld naar het centrum van Londen? Vanaf Gatwick Airport kost een privé transfer 120 euro voor een groep van maximaal vijf personen. Bij zes personen of meer kost de transfer 138 euro of meer, afhankelijk van het totaal aantal personen. De genoemde prijzen kunnen wisselen in verband met de wisselkoers van de euro ten opzichte van de euro.

De transfer duurt ongeveer 2 uur en is 24 uur per dag, zeven dagen in de week te boeken. De privé transfer vanaf het vliegveld van Gatwick is online te reserveren via deze website.

Privé transfers vanaf London Luton Airport

Ben je op zoek naar een privé transfer vanaf het vliegveld van Luton? Je kunt al een privé transfer boeken vanaf 137 euro voor een groep van maximaal drie personen. Tot drie personen betaal je 137 euro voor de transfer, bij vier tot zes personen kost de transfer 273 euro. De genoemde prijzen kunnen wisselen in verband met de wisselkoers van de euro ten opzichte van de euro.

De transfer van de luchthaven naar het centrum of vice versa duurt ongeveer 120 minuten en 24 uur per dag, zeven dagen in de week geboekt worden. De privé transfer vanaf het vliegveld van Luton is online te reserveren via de website van GetYourGuide.

Luton privé transfer voor meerdere personen
Reis je met een groepje naar Londen van drie personen of meer? Dan is er de voordelige one-way luchthaventransfer waarbij je voor 122 euro voor een groep van maximaal 4 personen een privé transfer kunt boeken vanaf London Heathrow naar het centrum van Londen. De transfer is ook te boeken voor meer personen, dan wordt de totaalprijs duurder afhankelijk van het aantal personen. De transfer duurt ongeveer 120 minuten en is 24 uur per dag, zeven dagen in de week te boeken. De Luton Airport privé transfer voor meerdere personen is online te reserveren via deze website.

Privé transfers vanaf London Stansted

Vlieg je op het vliegveld van London Stansted en wil je privé transfer vanaf het vliegveld naar het centrum van Londen? Vanaf London Stansted Airport kost een privé transfer 105 euro voor een groep van maximaal vier personen. Bij vijf personen of meer kost de transfer 155 euro of meer, afhankelijk van het totaal aantal personen. De genoemde prijzen kunnen wisselen in verband met de wisselkoers van de euro ten opzichte van de euro.

De transfer duurt ongeveer 1 uur en is 24 uur per dag, zeven dagen in de week te boeken. De privé transfer vanaf het vliegveld van Gatwick is online te reserveren via deze website.

Luton privé transfer voor meerdere personen
Naast de bovenstaande privé transfer kun je ook kiezen voor de executive privé transfer welke

te reserveren is vanaf 136 euro voor een groep van drie personen, vier of meer personen is ook mogelijk tegen een meerprijs. Je kunt hierbij ook kiezen wat voor type auto je wilt reserveren, een Mercedes E-klasse, S-klasse of Viano personenbus. De transfer duurt ongeveer 120 minuten en is 24 uur per dag, zeven dagen in de week te boeken. De London Stansted Airport privé transfer voor meerdere personen is online te reserveren via deze website.

London Gatwick Airport

Privé transfers vanaf London Southend

Vanaf het vliegveld van Southend zijn er ook privé transfers naar het centrum van Londen te reserveren. De transfer kost 139 euro voor maximaal twee personen, 155 euro voor maximaal vier personen en 196 euro voor vijf of meer personen. De genoemde prijzen kunnen wisselen in verband met de wisselkoers van de euro ten opzichte van de euro.

De transfer vanaf het vliegveld naar het centrum of vice versa duurt ongeveer 45 minuten en kan altijd geboekt worden waarbij je geen rekening hoeft te houden met de aankomsttijd, de transfer is namelijk 24 uur per dag, zeven dagen in de week te reserveren. De privé transfer vanaf het vliegveld van Southend is online te reserveren via deze website.

Privé transfers vanaf London City Airport

Vlieg je vanuit Nederland of België naar het vliegveld van London City Airport en ben je op zoek naar een privé transfer? Via de website van GetYourGuide kun je een privé transfer reserveren vanaf het vliegveld.

De transfer kost 58 euro voor maximaal twee personen, 69 euro voor maximaal vier personen en 91 euro voor vijf of meer personen. De genoemde prijzen kunnen wisselen in verband met de wisselkoers van de euro ten opzichte van de euro. De transfer van het vliegveld naar het centrum van de stad of vice versa duurt ongeveer 90 minuten, afhankelijk van de eindbestemming in het centrum van Londen.

Tags

Boek je Londen excursies en tickets online

Het is niet mogelijk om de tekst op deze pagina te kopiëren