Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Contact

Vragen en opmerkingen

AllesoverLonden.nl biedt een uitgebreid aanbod van informatie en tips voor een vakantie naar Londen. Op onze website vind je onder andere uitgebreide informatie over de vele bezienswaardigheden in het land, het openbaar vervoer van Londen, hotels en restaurants en de excursies en activiteiten in Londen.

Let op!
Hou er bij je vragen s.v.p. rekening mee dat wij geen reisbureau zijn, niet in Londen gevestigd zijn en geen connectie hebben met het officiële toerismebureau van Londen en je hierdoor niet alle gevraagde informatie kunnen verlenen of antwoord kunnen geven op al je vragen.

Vragen over bestelde tickets?
Indien je vragen hebt over bestelde tickets of vakanties dan verzoeken wij je om contact op te nemen met de website waar deze gekocht zijn. Wij verkopen zelf geen tickets, reizen en excursies, wij linken alleen door naar andere partijen die de tickets etc. verkopen en hebben hierdoor geen inzicht in bestellingen.

Vragen over reistijden en afstanden?
Voor afstanden en de reistijd tussen de diverse bezienswaardigheden in Londen verwijzen wij je graag door naar Google Maps.

Vragen over de reistijden van het openbaar vervoer?
Op de routeplanner van Transport For Londen kun je eenvoudig en snel je route in Londen plannen.

Samenwerken of adverteren?
Wil je samenwerken met Alles over Londen of wil je meer informatie ontvangen over de advertentie mogelijkheden op Alles over Londen? Lees hier meer over de mogelijkheden of neem dan contact met ons op.

Contactformulier

    Voor vragen over routes van de metro, bus en trein naar hotels etc. verwijzen wij je graag door naar de Londen routeplanner.
    Voor vragen over de Oyster Card verwijzen wij je graag door naar de veel gestelde vragen pagina van de Oyster Card.

    Deze website is beveiligd door reCAPTCHA van Google. De Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

    Het is niet mogelijk om de tekst op deze pagina te kopiëren