Contact

Allesoverlonden.nl biedt een uitgebreid aanbod van informatie en tips voor een citytrip naar Londen. Op onze website vind je onder andere uitgebreide informatie over de vele bezienswaardigheden in de stad, het openbaar vervoer van Londen, hotels en restaurants, de winkelstraten en de vele musea in Londen.

Vragen?
Hou er bij je vragen svp rekening mee dat wij geen reisbureau zijn, niet in Londen of Engeland gevestigd zijn en geen connectie hebben met het officiële toerismebureau van Londen en je hierdoor niet alle gevraagde informatie kunnen verlenen of antwoord kunnen geven op je vragen.

Vragen over bestelde tickets?
Indien je vragen hebt over bestelde tickets of vakanties dan verzoeken wij je om contact op te nemen met de website waar deze gekocht zijn. Wij verkopen zelf geen tickets, reizen en excursies, wij linken alleen door naar andere partijen die de tickets etc. verkopen en hebben hierdoor geen inzicht in bestellingen.

Vragen over reistijden en afstanden?
Voor afstanden en de reistijd tussen de diverse bezienswaardigheden in Londen verwijzen wij je graag door naar Google Maps.

Vragen over de reistijden van het openbaar vervoer?
Op de routeplanner van Transport For Londen kun je eenvoudig en snel je route in Londen plannen.

Vragen over de Oyster Card?
Voor vragen over de Oyster Card verwijzen wij je graag door naar de website van de Oyster Card, hier kun je alle informatie over de kaart vinden.

  Naam *

  Emailadres *

  Onderwerp

  Voor vragen over routes van de metro, bus en trein naar hotels etc. verwijzen wij je graag door naar de Londen routeplanner.

  Voor vragen over de Oyster Card verwijzen wij je graag door naar de veel gestelde vragen pagina van de Oyster Card.

  Je bericht... *

   

  Onze privacyverklaring kunt u bekijken op deze pagina.