Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ga op avontuur in het bruisende nachtleven van Londen en ervaar het uitgaansleven van Londen op zijn best met deze Londense kroegentocht. Hieronder hebben wij de drie beste kroegentochten van Londen voor je op een rijtje gezet. Wil je nog meer kroegentochten in Londen bekijken? Neem dan een kijkje op de website van GetYourGuide.

Kroegentocht Londen West End

Tijdens deze kroegentocht breng je een bezoek aan vijf van de beste kroegen en nachtclubs van Londen in de wijk West End. Dit is de kans om nieuwe mensen te ontmoeten en het bruisende nachtleven van Londen onveilig te maken.

De kroegentocht brengt je naar vijf bruisende bars en clubs in het iconische West End en het Leicesterplein, Piccadilly Circus en Soho. Bij iedere bar waar je binnenkomt kun je genieten van een gratis shotje en dankzij de kroegentocht krijg je ook nog eens exclusieve kortingen op de drank. Je kunt tot wel 50 pond per persoon besparen!

Kosten van de kroegentocht
De kroegentocht in Londen kost 17,50 euro per persoon en kan eenvoudig vooraf gereserveerd worden via de website van GetYourGuide. Betalen kan veilig en snel via onder andere iDeal, PayPal of creditcard en na je bestelling ontvang je de tickets binnen enkele uren in je mailbox.

De prijs is inclusief toegang tot 5 bars en clubs, exclusieve kortingen op drankjes, 5 gratis shots en begeleiding van een gids.

De kroegentocht is dagelijks te boeken en start om 19:30 uur bij Dirty Harry’s Soho. Voor de ultieme ervaring boek je de kroegentocht in Londen op zaterdagavond als de nachtclubs en pubs op hun levendigst is. Om deel te nemen aan deze wandeltocht dien je 18 jaar of ouder te zijn, een legitimatiebewijs is verplicht om toegang te krijgen tot de pubs in Londen.

Klik hier om deze kroegentocht in Londen te boeken

Pub Crawl in Londen - kroegentocht in Londen

Kroegentocht in Camden

Ontdek het bruisende uitgaansleven van Londen tijdens de Camden kroegentocht. De kroegentocht wordt gehouden in de hippe Londense wijk van Camden die beroemd staat om zijn nachtleven. De wijk Camden ligt ten noorden van King’s Cross en Euston en kent een levendig nachtleven dat ook populair is bij bekende artiesten. In het verleden was onder andere Amy Winehouse hier regelmatig te vinden en vandaag de dag kun je zomaar leden van de Britse popbands Blur en Pulp tegen het lijf lopen in Camden.

Tijdens de zes uur durende kroegentocht bezoek je onder andere de legendarische Proud Camden en Koko die in een omgebouwd theater is gevestigd. Proud is te vinden in een 200 jaar oud paardenziekenhuis dat volledig getransformeerd is naar een club en fotogallerij. Je drinkt en feest in deze club nu in de voormalige stallen waar vroeger tientallen paarden stonden. Ook breng je een bezoek aan Barfly en The Blues Kitchen, twee van de beste plekken in Londen voor live muziek. En laten we dé favoriet van de lokalen, The Wheelbarrow, niet vergeten. Met de kroegentocht bespaar je bovendien geld omdat je gratis entree krijgt tot de Proud en de Koko nachtclub in het weekend.

Kosten van de kroegentocht
De kroegentocht door Camden kost 16,50 euro per persoon en kan eenvoudig vooraf gereserveerd worden via de website van GetYourGuide. Betalen kan veilig en snel via onder andere iDeal, PayPal of creditcard en na je bestelling ontvang je de tickets binnen enkele uren in je mailbox.

De kroegentocht is dagelijks te boeken en start om 19:30 uur. Voor de ultieme ervaring boek je de kroegentocht in Londen op zaterdagavond als Camden op zijn levendigst is.

Van maandag tot donderdag eindigt de kroegentocht in de Proud, op vrijdag tot zondag eindigt de tour in de Koko nachtclub. Tijdens de tour krijg je onder andere gratis entree tot Soundtracks at The Monarch, Proud, en Barfly, waar je o.a. naar live rock en popmuziek kan luisteren. Daarnaast krijg je bij sommige locaties VIP toegang en hoef je niet in de rij bij de ingang te wachten. Tijdens de tour krijg je bij sommige pubs en kroegen gratis shots of korting op drankjes.

Klik hier om deze kroegentocht in Londen te boeken

Pub Crawl in Londen - kroegentocht in Londen

Wandeltocht langs historische pubs

Ontdek de oudste pubs en bierhuizen van Londen tijdens deze vier uur durende wandeltocht langs een aantal historische pubs in het centrum van de Engelse hoofdstad.

In totaal leg je tijdens de vier uur durende wandeltocht een kleine 3 kilometer af voor de oude straatjes van Londen. De tour start bij de London Bridge in het historische gebied van Southwark en vervolgens loop je naar de felle lichten van West End in het oude centrum van de stad. Tijdens de wandeling zie je niet alleen pubs, je krijgt ook verborgen steegjes en een aantal bezienswaardigheden van Londen te zien samen met bijzondere verhalen.

Tijdens de wandeltocht bezoek je 4 van de meest historische pubs en bierhuizen van Londen en krijg je de kans om een aantal van de beste bieren in de stad te proeven. Je bezoekt onder andere een uniek Victoriaans gin paleis en een pub die dateert uit 1549.

Tickets voor de wandeltocht
De wandeltocht langs de historische pubs van Londen kost 29,50 euro per persoon en kan eenvoudig vooraf via internet gereserveerd worden via de website van GetYourGuide. Betalen kan veilig en snel via onder andere iDeal, PayPal of creditcard en na je bestelling ontvang je de tickets binnen enkele uren in je mailbox.

De tour is dagelijks te boeken, met uitzondering van de maandag en begint om 14:00 uur. Het startpunt is bij het metrostation van St. Paul’s, uitgang 2. Om deel te nemen aan deze wandeltocht dien je 18 jaar of ouder te zijn, een legitimatiebewijs is verplicht om toegang te krijgen tot de pubs in Londen.

Klik hier om deze kroegentocht in Londen te boeken

Overige kroegentochten in Londen

Naast de bovenstaande kroegentochten zijn er nog diverse kroegentochten beschikbaar in Londen. We hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet.

Kroegentocht avontuur op 4 locaties met shot€18,-Reserveer deze kroegentocht
Historische pub-tour van 2 uur€22,70Reserveer deze kroegentocht
Centrum van Londen: kroegentocht van 4 uur€ 11,30Reserveer deze kroegentocht
Londen kroegentocht door Covent Garden€ 20,40Reserveer deze kroegentocht
Londen Halloween kroegentocht€ 22,20Reserveer deze kroegentocht
Soho Historic Pubs Tour met een lokale gids€ 39,60Reserveer deze kroegentocht
Geheime biertocht door Londen€60,50Reserveer deze kroegentocht
Londen Secret Gin Tour€ 74,10Reserveer deze kroegentocht
Oudejaarskaart kroegentocht in Londen€ 83,20Reserveer deze kroegentocht
Londen Old Docks Historic Pubs Food Tour van 3,5 uur€ 92,-Reserveer deze kroegentocht
wandeltocht langs historische pubs€ 29,-Reserveer deze kroegentocht

Tags

Boek je Londen excursies en tickets online

Hotel Londen boeken?

 
Powered bij Booking.com