Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Reizen naar Londen

Met de trein, bus, boot of vliegtuig naar Londen

Er zijn diverse manieren om naar Londen te reizen. De meest gebruikte manier om naar Londen te reizen is per vliegtuig, de stad beschikt over maar liefst zes verschillende vliegvelden. De vlucht vanaf Amsterdam naar Londen duurt een kleine 60 minuten.

Naast het vliegtuig is het ook mogelijk om onder het Kanaal naar Londen te reizen met de Eurostar trein. De treinreis duurt vanuit Nederland minimaal 4 uur en je dient rekening te houden met een overstap in Brussel. De trein is een prima alternatief op het vliegtuig zowel qua prijs als qua tijd. Je stapt namelijk in hartje Londen uit en hoeft niet eerst nog een half uur naar het centrum van de stad te reizen. Ook hoef je maar 30 minuten voor vertrek aanwezig te zijn op het station. Dit in tegenstelling tot de 2 uur van te voren die je op het vliegveld aanwezig moet zijn.

Het is ook mogelijk om met de bus naar Londen te reizen. Er zijn diverse aanbieders van meerdaagse busreizen naar Londen waarbij naast de busreis ook je overnachting(en) in de stad en de overtocht per boot zijn inbegrepen. Naast de complete busreizen kun je onder andere bij IDBus, FlixBus en Eurolines losse busreizen naar Londen boeken waarbij je naar het Victoria Coach Station gebracht wordt. De busreis vanuit Nederland naar Londen, inclusief de overtocht per boot, bedraagt +/- tien uur, de totale reistijd is mede afhankelijk van de locatie waar je opstapt.

Copyright header image: Easyjet

Boek je tickets & tours in Londen online

De beste Londen excursies en activiteiten

Het is niet mogelijk om de tekst op deze pagina te kopiëren