Adverteren

Wilt u adverteren op de website AllesoverLonden.nl? Dat is mogelijk via een aantal manieren. Ten eerste is er de standaard reclame banner welke op een aantal plekken op de website geplaatst kunnen worden. Wij hanteren momenteel de volgende afmetingen voor reclame banners op onze website:

– 300 x 250 voor in de rechter zijbalk
– 468 x 60 voor de banner rechts bovenin de website
– 728 x 60 voor de advertenties onderin de website en op de homepage

Naast de normale reclame banner is het ook mogelijk om een advertorial op onze website toe te voegen in één of meerdere categorieën. Een advertorial is een reclame welke vermomd is als een normaal artikel. Als laatste optie is het mogelijk om in een artikel naar keuze één of meerdere betaalde link(s) toe te voegen. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven contact met ons op via info@muzotravel.nl.

Acties voor bezoekers AllesoverLonden.nl

Wilt u een actie of prijsvraag organiseren voor bezoekers van AllesoverLonden.nl? Ook dit is mogelijk. De mogelijkheden voor acties en prijsvragen zijn divers. Wij kunnen bijvoorbeeld een artikel schrijven over uw actie, aanbieding of prijsvraag of de actie onder de aandacht brengen op onze Facebook pagina. Wij stellen wel één eis, de actie of prijsvraag moet qua onderwerp aansluiten op het onderwerp reizen, vakantie en/of Londen en Groot-Brittannië. Neem voor meer informatie hierover contact met op ons.

error: Het is niet mogelijk om onze inhoud te kopiëren