Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Samenwerken en adverteren​

Adverteren op AllesoverLonden.nl

Wilt u adverteren op de website AllesoverLonden.nl? Dat is mogelijk via een aantal manieren. Ten eerste is er de standaard reclame banner welke op een aantal plekken op de website geplaatst kunnen worden. Wij hanteren momenteel de volgende afmetingen voor reclame banners op onze website:

– 300 x 250 voor in de rechter zijbalk
– 468 x 60 voor de banner rechts bovenin de website
– 728 x 60 voor de advertenties onderin de website en op de homepage

Naast de normale reclame banner is het ook mogelijk om een advertorial op onze website toe te voegen in één of meerdere categorieën. Een advertorial is een reclame welke vermomd is als een normaal artikel. Als laatste optie is het mogelijk om in een artikel naar keuze één of meerdere betaalde link(s) toe te voegen. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden en tarieven contact met ons op via info@muzotravel.nl.

Acties voor bezoekers AllesoverLonden.nl

Wilt u een actie of prijsvraag organiseren voor bezoekers van AllesoverLonden.nl? Ook dit is mogelijk. De mogelijkheden voor acties en prijsvragen zijn divers. Wij kunnen bijvoorbeeld een artikel schrijven over uw actie, aanbieding of prijsvraag of de actie onder de aandacht brengen op onze Facebook pagina. Wij stellen wel één eis, de actie of prijsvraag moet qua onderwerp aansluiten op het onderwerp reizen, vakantie en/of Londen. Neem voor meer informatie hierover contact met op ons.

Samenwerken?

Alles over Londen staat open voor een aantal vormen van samenwerking. Hierbij kan gedacht worden aan het deelnemen aan een persreis, het schrijven van een review over bijvoorbeeld een stad, hotel, reisorganisatie of een luchtvaartmaatschappij, het plaatsen van advertorials of win acties voor onze bezoekers. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons op via het contactformulier op de contactpagina.

Persreizen

Wij staan open voor het deelnemen aan persreizen naar Londen.

Verder is het mogelijk dat er een deel van de reis naar Londen gesponsord wordt door een derde partij. Hierbij kunt u denken aan het verstrekken van vliegtickets naar Londen, één of meerdere overnachtingen in een hotel of een lunch of diner in een restaurant. Hiervoor in ruil zullen wij de naam van de sponsor voldoende aandacht geven in een artikel op AllesoverLonden.nl en/of onze social media kanalen. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Overige vormen van  sponsoring zijn ook mogelijk, mits ze een raakvlak hebben met Londen en reizen. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Persberichten

Regelmatig plaatsen wij aangeleverde persberichten op onze website. Dit doen wij echter alleen als wij vinden dat het onderwerp een toegevoegde waarde biedt voor onze bezoekers en het een raakvlak heeft met reizen en/of Londen.

Persberichten kunnen worden gestuurd naar ons algemene emailadres info@muzotravel.nl. Het persbericht dient aangeleverd te worden in een formaat welke wij eenvoudig kunnen kopiëren en plakken in onze website, denk hierbij aan een Word of PDF bestand met eventuele (de) foto’s als losse bijlage.

De afbeeldingen welke in het persbericht getoond worden moeten aan een aantal eisen voldoen. Zo moeten de foto’s vrij zijn van copyright en een minimale breedte hebben van 1700 pixels. Als resolutie geven wij de voorkeur aan 300 dpi.

Acties voor bezoekers

Het is mogelijk om met AllesoverJjsland.nl samen te werken voor acties en/of prijsvragen voor onze bezoekers. De mogelijkheden hiervoor zijn divers, we kunnen bijvoorbeeld een artikel of nieuwsbericht schrijven of de actie onder de aandacht brengen op onze Facebook pagina.

Wij stellen wel één eis aan een dergelijke vermelding, en dat is dat de actie of prijsvraag qua onderwerp te maken moet hebben met reizen, vakantie en/of Londen. Neem voor meer informatie hierover contact met op ons.

Regelmatig krijgen wij het verzoek om een bepaalde link naar een website over bijvoorbeeld vakantiehuizen in Spanje of autohuur in Amsterdam op onze Londen website te plaatsen. Zulke links, welke enkel als doel hebben om hoger in Google te komen, plaatsen wij bij voorbaat niet op onze website. Ook vermelden wij geen links naar websites die onze positie in de zoekmachines kan aantasten, hierbij kun je denken aan links op en naar zogenaamde “link farm websites”.

Wij plaatsen alleen een link naar een website als wij vinden dat deze een meerwaarde biedt voor onze bezoekers en qua onderwerp aansluit op vakantie, reizen en/of Londen. Hiervoor vragen wij wel een link naar onze website AllesoverLonden.nl terug.