Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Parkeren op Schiphol

Heb je een citytrip of vakantie naar Londen geboekt? Ga dan voor gemak en reis met je eigen auto naar Schiphol en parkeer je auto eenvoudig en snel op één van de vele parkeerplaatsen op of rondom Schiphol.

Veel mensen denken nog steeds dat het goedkoper is om met de trein of met een taxi naar de luchthaven van Schiphol te reizen in plaats van met je eigen auto op Schiphol te parkeren. Maar niets is minder waar, tegenwoordig parkeer je je eigen auto al vanaf 4 euro per dag op Schiphol. Daarnaast zijn er regelmatig acties en kortingen waardoor het parkeren zelfs nog goedkoper kan. En dankzij de felle concurrentie tussen de diverse aanbieders blijven de prijzen voor het parkeren laag.

Naast de eigen parkeerplaatsen van Schiphol zelf, Schiphol Smart Parking, heb je tevens de keuze uit een diverse aanbieders van parkeerplaatsen rondom Schiphol.

Qua prijs variëren deze aanbieders maar de ene biedt bijvoorbeeld een gratis 24 uurs shuttledienst aan terwijl je bij de andere met de lijnbus naar de luchthaven moet reizen. Welke aanbieder van parkeerplaatsen voor jou de beste aanbieder is hangt af van het aantal dagen dat je wilt parkeren, of je je eigen auto wilt laten parkeren of dat je de sleutels afgeeft, of je overdekt of buiten wilt parkeren en of je direct met een shuttledienst naar de terminal wilt reizen of dat je het geen probleem vindt dat je iets langer moet wachten.

Om door de bomen het bos te blijven zien hebben wij hieronder een aantal bekende aanbieders van parkeerplaatsen op en rondom de luchthaven van Schiphol voor je op een rijtje gezet.

Schipol Smart Parking

Bij Schiphol Smart parking, de officiële parkeerplaats van Schiphol, parkeer je altijd voordelig en dichtbij de luchthaven. Er zijn geen verborgen kosten bij het reserveren en geen creditcard toeslagen. Je hebt de mogelijkheid om 2 dagen of langer te parkeren waarbij lang parkeren extra voordelig is. Jee kunt kiezen uit parkeren op het terrein of in de parkeergarage naast het P3 parkeerterrein.

Bekijk de parkeertarieven

Vergelijk eenvoudig en snel de kosten voor het parkeren bij Schiphol

Wil je parkeren bij Schiphol en ben je op zoek naar een betaalbare parkeerplek voor je auto? Op Parkos vergelijk je eenvoudig en snel de diverse parkeeraanbieders bij de luchthaven van Schiphol.Na het invoeren van je reisdata krijg je binnen enkele seconden een compleet overzicht van alle gerenommeerde parkeerbedrijven en de parkeerdiensten rondom het vliegveld van Schiphol.

Bekijk de parkeertarieven

Parkeren op Schiphol doe je goedkoop en snel bij Quick Parking
Bij Quick Parking Schiphol parkeer je zelf je auto en hoef je de autosleutels niet af te geven. Je parkeert op een 24/7 beveiligde parkeerterrein waar je altijd kunt in- en uitrijden. De parkeerplaats ligt direct aan de snelweg en de gratis 24-uurs shuttlebus brengt je naar de terminal van Schiphol of terug. Dus ook als je ‘s nachts aankomt hoef je niet te wachten op vervoer.

Bekijk de parkeertarieven

Parkeren op Schiphol doe je goedkoop en snel bij Vliegen en parkeren
Vliegen en Parkeren is een online vergelijkings- en boekingsplatform voor parkeerplaatsen rondom vliegvelden waar je tal van parkeeraanbieders rondom Nederlandse, Duitse, Belgische en Franse luchthavens kunt vinden. De beste parkeermogelijkheden op o.a. Schiphol op loopafstand of in combinatie met een valet- of shuttleservice kun je direct online reserveren.

Bekijk de parkeertarieven

Met de taxi naar Schiphol – Schiphol vliegveld taxi

Heb je geen eigen auto of wil je met de taxi naar Schiphol gebracht worden? Boek dan je Schiphol taxi eenvoudig een voordelig online via de website van sneleentaxi.nl. De vliegveldtaxi van sneleentaxi is tot 70% goedkoper dan de meterprijs en je hebt een vast tarief zodat je geen verrassingen achteraf hebt. Je reist van en naar iedere locatie in Nederland en alle bekende vliegvelden in Nederland, Duitsland en België.

Het werkt heel eenvoudig. Vul het vertrekadres, de gewenste datum en het aantal reizigers in om de ritprijs te berekenen. Voor een scherp tarief brengen wij je van en naar Schiphol Airport!

Boek hier je Schiphol taxi

Tags

Boek je Londen excursies en tickets online

Hotel Londen boeken?

 
Powered bij Booking.com