Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

London Christmas Lights Tour – zie de kerstversiering in Londen

Ontdek Londen tijdens de mooiste periode van het jaar en geniet van de spectaculaire kerstverlichting in Londen tijdens deze Christmas lights Tour. Tijdens de tour door Londen ga je met een historische rode dubbeldekker bus met een open dak op pad door het centrum van Londen en zie je de verlichte straten met kerstverlichting en kom je volledig in de kerst sfeer. Zo krijg je onder andere de schitterende lichtjes te zien in de bekende Oxford Street, zie je de unieke etalages van Harrods voorbijkomen en alle andere verlichte straten en kerstdecoraties in hartje Londen.

Londen kerstlichtjes bustour met dubbetldekker bus

De kerstlichtjes busrit door het centrum van Londen wordt gemaakt met een originele Routemaster dubbeldekker bus uit de jaren zestig. De Routemaster bus is de bekende rode dubbeldekker bus die je vaak in films en op ansichtkaarten terug ziet komen. Doordat het openbaar vervoersbedrijf de historische Routemaster bussen allemaal heeft vervangen door moderne exemplaren zie je ze helaas bijna niet meer in Londen rijden.

De rondrit langs alle christmas lights in het centrum van de stad duurt tussen de 75 en 90 minuten, afhankelijk van de drukte op straat. Tijdens de rondrit vertelt een Engelssprekende gids je allerlei weetjes over Londen, de bezienswaardigheden en natuurlijk de schitterende kerst verlichtingen die je tijdens de busrit tegenkomt.

Klik hier om je Christmas Light tour online te reserveren

Tickets voor de Christmas Lights Tour London

De speciale kerstlichtjes rondrit door Londen kost 32 euro voor volwassenen, kinderen tussen de 6 en 16 jaar betalen 21 euro voor een ticket en voor 65+ en studenten is er een speciaal tarief van 21,30 euro per persoon. De tour is te boeken vanaf 15 november tot en met 5 januari.

De tour langs de kerstlichtjes is erg populair waardoor het aan te raden is om deze vooraf via internet te reserveren zodat je zeker weet dat je op de gewenste dag en tijdstip de tour kunt maken. Je boekt je tickets eenvoudig en snel via de website van GetYourGuide of via de website van Tiqets. Betalen kan veilig via iDeal, creditcard of PayPal en binnen enkele uren na je reservering ontvang je de e-vouchers op het opgegeven emailadres.

Bij het boeken van de Christmas Lights tours heb je de keuze uit diverse tijdstippen, waaronder 16:10 uur, 16:45 uur, 18:15 uur en 19:00 uur. Het beste kun je kiezen voor één van de twee late tijdstippen omdat het dan helemaal donker is in Londen en je de kerstverlichting het allerbeste kunt zien.

Het opstappunt van de bustour is bij de Grand Hotel op op 8 Northumberland Avenue, Londen WC2N 5BY. De zitplaatsen worden toegewezen op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt dus voor de beste plekken kun je het beste ruim op tijd aanwezig zijn.

Kerst in Londen

Londen Kerstverlichting Tootbus Tour

Wil je liever met een moderne bus langs de kerstlichtjes van Londen? Tijdens de 45 minuten durende Londen Kerstverlichting Tootbus Tour zie je de stad schitteren terwijl de rondrit je langs de beroemde kerstverlichting van de hoofdstad voert. Zie Regent Street, Piccadilly Circus, Trafalgar Square en meer terwijl een live gids je vermaakt met verhalen over Kerstmis vroeger en nu. Elk ticket is inclusief een gratis kerstmuts die aan boord op je wacht om je in de kerstsfeer te brengen.

De Londen Kerstverlichting Tootbus Tour kost 30,10 euro per persoon en kan online gereserveerd worden via de website van Tiqets of via de website van GetYourGuide.

Klik hier om je Christmas Light tour online te reserveren

Kerstlichtjes wandeltocht en fietstocht

Wil je liever fietsend de kerstverlichting van Londen gaan ontdekken? Bekijk dan deze kerst fietstour. Ook is het mogelijk om met een kerstverlichting wandeltocht de kerstmarkten en verlichte straten in Londen te bewonderen.

Tags

Boek je Londen excursies en tickets online

Hotel Londen boeken?

 
Powered bij Booking.com