Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Hamleys

Hamleys is de oudste en grootste speelgoedwinkel ter wereld en een aanrader voor jong en oud! Jaarlijks bezoeken ruim 5 miljoen mensen dit speelgoedparadijs aan Regent Street 188-196. Verdeelt over 7 verdiepingen vind je meer dan 50.000 speelgoed artikelen welke allemaal keurig per etage zijn gecategoriseerd. Zo vind je er onder andere de categorieen interactief, knuffels, baby/peuter, meisjes, jongens en hobby.

Als je met kinderen op stedentrip naar Londen gaat is een bezoekje aan Hamley’s een must do! Maar ook zonder kinderen is Hamley’s zeer vermakelijk. Het personeel is altijd vriendelijk en is altijd bereid om het speelgoed in de winkel te demonstreren waardoor de winkel soms meer een attractie dan een echte speelgoedwinkel is. Wie gek is op teddyberen mag een bezoekje aan de pluche beren en poppen niet overslaan. Je kan hier zelfs een eigen exclusieve teddybeer laten maken geheel naar wens!

Geschiedenis van Hamleys

Hamley’s werd in 1760 opgericht door William Hamley en had oorspronkelijk de naam “Noah’s Ark”. In 1881 verhuisde de winkel naar zijn huidige locatie aan de Regent Street waar de winkel uitgroeide tot de grootste en bekendste speelgoedwinkel van de wereld. Vandaag de dag heeft de vestiging aan Regent Street 54.000 vierkante meter vol met speelgoed in alle soorten, maten en prijsklasse.

De Hamley's speelgoedwinkel in Londen

Hamley’s in Londen bezoeken

De Hamley’s speelgoedwinkel ligt in het centrum van Londen in de populaire winkelstraat Regent Street. De speelgoedwinkel is van maandag tot vrijdag geopend van 10:00 tot 20:00 uur, op zaterdag is de winkel geopend van 09:00 tot 20:00 uur en ook op zondag is de populaire speelgoedwinkel geopend van 12:00 tot 18:00 uur.

Openbaar vervoer
Wil je met het openbaar naar Hamley’s reizen? Dan kun je het beste uitstappen bij de mMetrohalte Piccadilly Circus op de Bakerloo en Piccadilly line.

Tags

Boek je Londen excursies en tickets online

Hotel Londen boeken?

 
Powered bij Booking.com