Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Maak een koninklijke pelgrimstocht naar de twee beroemdste koninklijke residenties van Groot-Brittannië tijdens deze Buckingham Palace en Windsor Castle dagtour van ruim 9 uur.

De tour begint om kwart over 9 in hartje Londen en brengt je langs twee van de meest vooraanstaande koninklijke residenties van Groot-Brittannië, Buckingham Palace en Windsor Castle. Tijdens de tocht kun je een kijkje nemen in de officiële residentie van de Queen of England in Buckingham Palace en krijg je een multimedia-audiogids door de State Rooms en de paleistuin.

Nadat je Buckingham palace hebt bewonderd is het tijd voor de rit naar het tweede koninklijke paleis van de dag, Windsor Castle. Onderweg wordt er eerst gestopt voor een 2 gangen lunch in het 14e eeuws hotel Harte and Garter. Op het menu staat in de pan geroosterde kipfilet met verwelkte groenten en beboterde nieuwe aardappelen of een vegetarische maaltijd met geitenkaas met mediterrane groenten en aardappelen. Als dessert wordt er appelkruimeltaart geserveerd.

Buckingham Palace in Londen

Windsor Castle

Na de maaltijd brengt de touringcar je naar Windsor waar je het bijzondere Windsor Castle bezoekt. Hier kun je de pracht en praal van de State Apartments bewonderen. De State Apartments staan bekend als de mooiste appartementen van Engeland.Het kasteel van Windsor is het oudste bewoonde kasteel van Engeland en tevens het grootste bewoonde kasteel van heel de wereld. In tegenstelling tot veel andere paleizen in het kasteel van Windsor open voor het publiek.

Tegen betaling kun je de officiële residentie van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II gaan ontdekken en onder andere de luxe staatsappartementen, welke nog steeds in gebruik zijn, gaan bekijken. In deze staatsappartementen hangen onder andere bijzondere en onbetaalbare historische kunstwerken. Ook kun je een bezoek brengen aan de St. George’s Chapel en de begraafplaats waar ruim 10 monarchen liggen begraven zoals Henry VIII en zijn derde vrouw Jane Seymour. Of bewonderen de perfect nagemaakte miniatuur replica’s van het interieur van het kasteel in de Queen Mary’s Dolls House.

Windsor Castle vanuit Londen bezoeken

Tickets voor de Buckingham Palace & Windsor Castle tour

De tickets voor volwassenen van 17 tot 59 jaar kosten 138,90 euro, tickets voor kinderen tussen de 3 en 16 jaar kosten 127,22 euro. Senioren van 60 jaar en ouderen en studenten betalen 133,10 euro voor een ticket. Speciaal voor gezinnen is er een family ticket waarbij je toegang krijg voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Het family ticket kost 520 euro.

De dagtour is inclusief toegang tot Buckingham Palace, toegang tot Windsor Castle, een 2-gangenlunch, Engelstalige gids, multimedia gids in verschillende talen en retourvervoer in een superieure bus met gratis wifi.

De tickets kun je eenvoudig online aanschaffen via de website van Tiqets. De tour is dagelijks te boeken in de zomermaanden, buiten het seizoen wordt de tour enkele keren per week georganiseerd.

Klik hier om je tickets voor de dagtour te reserveren

Tags

Boek je Londen excursies en tickets online

Hotel Londen boeken?

 
Powered bij Booking.com