Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Emirates Stadium Tour & Arsenal Museum

Ben je gek van voetbal? Dan mag een bezoek aan het stadion van Arsenal in Londen niet ontbreken tijdens je stedentrip naar de Engelse hoofdstad. Met de self guided audio tour kun je een kijkje nemen achter de schermen van de Arsenal Football Club en krijg je een tour door het enorme Emirates Stadion waar tijdens wedstrijden bijna 60.000 man de voetballers aanmoedigen.

Tijdens de 90 minuten durende Emirates Stadion tour vertellen de sterren van het voetbalteam je alles over hun ervaringen bij Arsenal en krijg je leuke weetjes te horen over het stadion, de wedstrijden en de spelers. Je krijgt onder andere de kleedkamer te zien waar de voetballers zich voor en na iedere wedstrijd omkleden en loop je door de spelerstunnel richting het veld. Ook mag je in de dugout zitten waar tijdens de wedstrijden de reserve spelers en de coach zitten. Ook de exclusieve gebieden van het stadion zoals de media kamer, de ingang van de spelers en de Diamond VIP Club zijn toegankelijk tijdens deze self guided tour door het stadion.

Naast een tour door het stadion krijg je met het Emirates Stadion Tour ticket ook toegang tot het Arsenal Museum waar je de geschiedenis van de Arsenal Football Club kunt bewonderen samen met alle hoogtepunten en prijzen uit het verleden. Hier vind je onder andere de voetbalschoenen van Michael Thomas van Anfield in 1989, het shirt van Charlie George uit de 1971 FA Cup finale en het shirt van Alan Smith uit de Europa Cup finale uit 1994.

Tour door het Emirates stadion van Arsenal - Stadion Tour

Tickets voor de Emirates Stadion Tour

De prijzen voor de 90 minuten durende Emirates Stadion tour door het beroemde Arsenal stadion van de populaire voetbalclub van Arsenal beginnen bij 18 euro voor kinderen tussen de 5 en 15 jaar, volwassenen betalen 27 euro per persoon. Kinderen onder de 5 jaar mogen gratis naar binnen onder begeleiding van een volwassene. De prijs kan wisselen in verband met de wisselkoers van de euro ten opzichte van de pond, kijk daarom altijd op de website van de ticketverkoper voor de meest actuele prijzen.

De tickets zijn eenvoudig vooraf te bestellen via internet via de website van GetYourGuide en de website van Tiqets. Betalen kan veilig en snel via iDeal, PayPal of creditcard en je betaalt in euro’s zodat je geen last hebt van de wisselkoers van de pond en eventuele vreemde valuta kosten die je bank in rekening brengt bij een online betaling.

De tickets voor de Emirates Stadion Tour zijn inclusief toegang tot het Arsenal Museum, een koptelefoon in de stijl van Arsenal en een gepersonaliseerd tour certificaat.

Klik hier om je Emirates Stadion tour online te reserveren

Tour door het Emirates stadion van Arsenal - Stadion Tour

Openingstijden Arsenal Stadion Tour & Arsenal Museum

De self guided tour door het stadion van Arsenal worden dagelijks georganiseerd, behalve op speeldagen, 1e kerstdag en nieuwjaarsdag. Maandag tot en met zaterdag kun je de tour tussen 09:30 en 18:00 uur boeken waarbij de laatste toegang mogelijk is tot 17:00 uur. Op zondag worden de tours tussen 10:00 en 16:00 uur georganiseerd waarbij de laatste toegang om 15:00 uur mogelijk is.

Het tourcommentaar is beschikbaar in 9 verschillende talen waaronder Engels, Nederlands, Duits en Italiaans. De self-guided audiotour duurt ongeveer 90 minuten. De ingang van de tour door het stadion van Arsenal bevindt zich naast de Armoury Store van het stadion aan de Queensland Road.

In de maand mei worden de meeste rondleidingen gereduceerde gebiedentours in plaats van een volledige self-guided audiotour als gevolg van een reeks evenementen en wedstrijden die aan het einde van het seizoen worden georganiseerd. Hierdoor is het tijdens deze dagen niet mogelijk om de spelerstunnel, kleedkamer en het uitgegraven gebied te bezoeken. Mocht dit het geval zijn dan zal er een prijsvermindering in de tours plaatsvinden.

Het museum is dagelijks geopend, met uitzondering van 1e kerstdag en nieuwjaarsdag. Van maandag tot zaterdag opent het museum om 10:30 uur en sluit het om 18:30 uur waarbij de laatste toegang om 18:15 uur mogelijk is. Op zondag is het museum geopend om 10:30 uur tot 16:30 uur waarbij de laatste toegang mogelijk is om 16:30 uur.

Klik hier om je Emirates Stadion tour online te reserveren

Tags

Boek je Londen excursies en tickets online

Hotel Londen boeken?

 
Powered bij Booking.com