Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ben je gek van voetbal? Dan mag een tour door het stadium van Tottenham Hotspur zeker niet ontbreken tijdens je stedentrip in Londen. Tijdens de stadion tour krijg je een rondleiding door het nieuwe en supermoderne voetbalstadion en krijg je exclusieve toegang tot onder andere de kleedkamers en de spelerstunnel. Ook krijg je de pitchside in de dug-out te zien en bezoek je het pers centrum waar voor en na iedere wedstrijd de persconferenties worden gehouden.

Het Tottenham Hotspur Stadion ligt in het noorden van Londen, in de wijk Tottenham en staat midden in een woonwijk. Het nieuwe stadion is gebouwd op dezelfde plek als waar het historische White Hart Lane stond. Deze plek was ruim 118 jaar de thuishaven van Tottenham Hotspur.

Het Tottenham Hotspur Stadium in Londen

Het voetbalstadion is het nieuwste voetbalstadion van Londen, in april 2019 werd er voor het eerst een wedstrijd gespeeld in de voetbal tempel. Het Tottenham Hotspur Stadium heeft een capaciteit van 62.000 toeschouwers en is daarmee het op drie na grootste stadion van Engeland en het grootste station van een voetbalclub in Londen.

Voor de ultieme voetbaltrip naar Londen kun je naast het Tottenham Hotspur stadion ook nog een bezoek brengen aan het stadion van Chelsea en het Emirates stadion van Arsenal. Wil je een onvergetelijke ervaring tijdens je vakantie in Londen? Boek dan tickets voor een voetbalwedstrijd van één van voetbalclubs in Londen en ervaar het stadion als deze vol zit met uitzinnige fans.

Het Tottenham Hotspur stadion in Londen

Kosten van de Tottenham Hotspur stadion Tour

De stadium tour door het stadion van Tottenham Hotspur kost 28,75 euro voor volwassen tussen de 16 en 64 jaar. De toegangsprijs voor senioren (65+) en studenten (16+) bedraagt 25,90 euro en tickets voor kinderen tussen de 5 en 15 jaar kosten 14,40 euro. Kinderen onder de 4 jaar mogen gratis naar binnen onder begeleiding van een volwassene.

Wil je het unieke stadion van Tottenham Hotspur bezoeken? Bestel dan vooraf je tickets voor de stadium tour via de website van GetYourGuide. Het aantal beschikbare plekken bij de Tottenham Hotspur stadion tour is beperkt en de tour is een populaire activiteit in Londen. Door vroegtijdig je tickets te reserveren ben je zeker van je plek en loop je niet het risico dat de tour uitverkocht is gedurende de periode dat je in Londen bent.

Bij het reserveren van de stadion tour heb je de keuze uit diverse tijdstippen. Het kan zijn dat de tour op bepaalde dagen niet beschikbaar is of dat bepaalde delen van het stadion niet bezocht kunnen worden vanwege voorbereidingen op wedstrijden of andere evenementen.

Klik hier om de Tottenham Hotspur stadion tour te reserveren

Tags

Boek je Londen excursies en tickets online

Hotel Londen boeken?

 
Powered bij Booking.com