Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Neem een kijkje in de rijke historie van de wereldberoemde voetbalclub Chelsea Football Club tijdens de Chelsea Stadion Tour door het Stamford Bridge stadion in Londen. Neem een kijkje bij één van de populairste clubs uit de Engelse competitie waar Nederlanders zoals Robben, Hasselbaink, Ed de Goeij en Ruud Gullit de sterren van de hemel speelde. Een onvergetelijke ervaring voor iedere voetbalfan!

Tijdens de boeiende rondleiding door het stadion krijg je een kijkje achter de schermen en krijg je toegang tot de gebieden in het stadion die normaal gesproken alleen voor spelers en officials toegankelijk zijn. Onder andere de perszaal, de spectaculaire kleedkamer waar Terry en Hazard zich voorbereiden voor de wedstrijd en de tunnel richting het speelveld zijn te bezoeken tijdens de tour door het Stamford Bridge stadion waarbij de enthousiaste gids je uitgebreide achtergrondinformatie verteld.

Het Chelsea stadion in Londen

Chelsea Museum bezoeken in Londen

Na de tour door het stadion kun je een bezoek brengen aan het Chelsea museum. Entree van het museum zit inbegrepen in de prijs van de tour. Ontdek de rijke voetbalgeschiedenis van de club, zie hoe stroef de start van de club was in 1905 en hoe het vandaag de dag het ene na het andere succes weet binnen te slepen. Of je nu een fan bent van Chelsea of niet, de tour in het stadion en het museum biedt voor voor ieder wat wils met onder andere uitdagende en interactieve oefeningen, touch screens en vooruitstrevende audio-visuele shows.

De tour door het stadion duurt ongeveer 1 uur en is inclusief een bezoek aan de volgende ruimtes:

  • De kleedkamer van Chelsea FC
  • De kleedkamer van de bezoekende team
  • De perskamer en perszaal
  • De spelerstunnel
  • Het voetbalbed en de spelers dug-out
  • Entree tot het Chelsea FC museum

De ingang van de stadion tour en het museum zijn te vinden aan de achterkant van het stadion. In het museum zijn audiogidsen verkrijgbaar, deze zijn echter alleen in het Engels verkrijgbaar. Roken, eten en drinken is niet toegestaan in het gehele stadion. Ook mag je geen trolleys en kinderwagens meenemen tijdens de rondleiding door het stadion en het museum. In verband met veiligheidsredenen is er geen mogelijkheid tot de opslag van bagage of kinderwagens in het museum of het stadion.

Het Chelsea stadion in Londen

Openingstijden Chelsea Stadion Tour

De Chelsea Stadion Tour is te boeken van maandag tot en met zondag. De tour vertrekt elke 30 minuten en de eerste tour door het stadion start om 10.00 uur. De laatste tour door het stadion vindt om 15.00 uur plaats. Elke tour duurt ongeveer een uur en gaat ook langs het Chelsea FC museum welke dagelijks geopend is van 9.30 uur tot 17.00 uur. Op de dagen en één dag voor een competitiewedstrijd of Champions League wedstrijd is het museum gesloten en vinden er geen tours plaats in het stadion.

Het Chelsea stadion is het beste te bereiken via het openbaar vervoer. De metrohalte van Fulham Broadway op de District line ligt in de buurt van het Chelsea stadion. Meer informatie over de metro in Londen lees je op onze “Metro Londen” pagina.

Prijzen van de Chelsea Stadion Tour

De tickets voor de Stamford Stadion Tour kosten 21,10 euro voor volwassenen (16+), tickets voor studenten, mindervaliden en 65+ kosten 15,60 euro en kinderen tussen de 5 en 15 jaar betalen 14,50 euro voor een ticket voor de Chelsea Stadion Tour. Hou er rekening mee dat de hiervoor genoemde prijs kan wisselen in verband met de schommelende wisselkoers van de euro ten opzichte van de pond.

Je kunt je tickets het beste vooraf via internet reserveren via de website van Tiqets.com of via de website van GetYourGuide om te voorkomen dat je in de rij bij de kassa moet wachten of dat de stadion tour uitverkocht is op het tijdstip en de dag dat je het stadion wilt gaan bezoeken. Betalen kan veilig en snel via iDeal, creditcard of PayPal en binnen enkele uren ontvang je de e-tickets in je mailbox. Je betaalt altijd in euro’s zodat je geen last hebt van de wisselkoersen en eventuele extra kosten van de bank in verband met vreemde valuta’s.

Klik hier om je Chelsea Stadion Tour tickets te boeken

Tags

Boek je Londen excursies en tickets online

Hotel Londen boeken?

 
Powered bij Booking.com