Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Jack the Ripper interactieve wandeltocht met gids

Eén van de bekendste seriemoordenaars uit de geschiedenis is zonder twijfel Jack the Ripper. Jarenlang hield deze mysterieuze man Londen in zijn greep. Tussen 31 augustus en 9 november 1888 werden er op vijf verschillende plekken in Londen in de armoedige wijk Whitechapel vijf prostituees vermoord op een vergelijkbare en barbaarse wijze. Alle slachtoffers werden teruggevonden met zware verwondingen waaronder een doorgesneden keel en zware verminkingen, bij één slachtoffer zijn er zelfs organen verdwenen. Naast deze vijf vrouwen zijn er in dezelfde periode nog meer slachtoffers op vergelijkbare wijze vermoord, maar kenners kunnen het er niet over eens worden of deze moorden ook door Jack the Ripper zijn gepleegd.

Na al die jaren is er nog steeds niet precies duidelijk wie de gruwelijke moorden in Londen heeft gepleegd en dat heeft bijgedragen aan het mysterie rondom Jack the Ripper. Dit mysterie fascineert vandaag de dag nog steeds veel mensen en dat is de reden dat Jack the Ripper na ruim 120 jaar een populaire attractie is in Londen. Zo worden er speciale wandeltochten in Londen georganiseerd waarbij je tijdens een wandeling door East End de duistere kanten van Londen leert kennen en uiteraard ook alle ins en outs over Jack the Ripper en de moorden.

Interactieve wandeltocht van 2 uur

Wil jij alles te weten komen over de mysterieuze seriemoordenaar Jack the Ripper? Dan is deze interactieve wandeltocht van 2 uur echt iets voor jouw! Met deze wandeltocht ga je onder begeleiding van een Engels sprekende gids op ontdekking in Londen en volg je de voetsporen van Jack the Ripper. De wandeltocht neemt je onder andere mee diep in het hart van de moorden van Whitechapel, die vandaag de dag nog steeds een mysterie zijn. Je bezoekt alle plekken in Londen’s East End waar Jack the Ripper zijn vreselijke moorden heeft gepleegd en je leert alles over één van de meest langdurende onopgeloste moordmysteries van de wereld.

Tijdens de tour ga je terug naar 1888 met je deskundige Ripperologist-gids en probeer je de nog onopgeloste moordmysteries op te lossen tijdens deze interactieve tour met een klein groepje. Bekijk het fotografische bewijs en luister naar echte verhalen over het onderzoek om verdachten te vinden. Je kunt zelfs je eigen verdachtenkaartjes gebruiken om de mogelijke daders te ‘onderzoeken’.

Palace of Westminster in Londen

Kosten van de Jack the Ripper wandeltocht

De wandeltocht kost 16 euro voor volwassenen en kinderen tussen de 12 en 15 jaar betalen 13,75 euro voor de wandeltocht. De tour is niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar. De tocht is dagelijks te boeken en start om 19:00 uur bij de westelijke ingang van Altab Ali Park (Whitechapel Road). Dit tegenover de ingang van metrostation Aldgate East en de Whitechapel Gallery.

De Jack the Ripper tour kun je online reserveren via de website van GetYourGuide.

Klik hier om de tour online te boeken

Voordelen van een GetYourGuide Originals tour

De Jack the Ripper interactieve wandeltocht met gids is een GetYourGuide Originals tour. De voordelen van de GetYourGuide Originals tour zijn dat de tours georganiseerd worden met kleine groepen van maximaal 20 deelnemers waardoor je de tour op een meer persoonlijke en interactieve manier zult beleven. Tijdens de tour leid een uitzonderlijke lokale gids je langs alle Jack the Ripper hoogtepunten in het centrum van Londen. Zo krijg je alle verborgen highlights te zien en krijg je bovendien voorangstoegang bij attracties.

Beviel de tour toch niet? Dan krijg je volledige restitutie in het geval de tour niet is bevallen. Ook is het mogelijk om GetYourGuide Originals tours te allen tijde gratis om te boeken indien je te laat bent of als je plannen veranderen.

Tags

Boek je Londen excursies en tickets online

Hotel Londen boeken?

 
Powered bij Booking.com

Dit vind je wellicht ook interessant

Meer Londen tips en bezienswaardigheden