[the-subtitle]
[the-subtitle]

Krijg 5 euro korting bij See Buy Fly op Schiphol

Ga je binnenkort vanaf de luchthaven van Schiphol op stedentrip naar Londen of ga je richting de zon in onder ander Dubai, Spanje of een andere zomerse bestemming? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Je krijgt nu namelijk tijdelijk vijf euro korting bij aankopen vanaf 25 euro bij See Buy Fly. De speciale See Buy Fly kortingsbon kun je gratis downloaden via de website van See Buy Fly. Zo kun je nog voordeliger shoppen voordat je op vakantie gaat!

Je kun de gratis See Buy Fly kortingsvoucher ter waarde van 5 euro eenvoudig aanvragen via de actie website van See Buy Fly. Als je op de link hebt geklikt verschijnt het aanvraagformulier voor de kortingscode automatisch in beeld. En anders kun je de aanvraagbutton vinden op de homepage in het gele blok naast de grote foto. Klik op de button “Ontvang nu 5,- euro korting” en vul de gevraagde gegevens in, waaronder je naam en vertrekdatum en je ontvangt de kortingsvoucher binnen enkele minuten in je mailbox op het opgegeven mailadres! Print de voucher uit of laat hem zien via je smartphone en je ontvangt 5 euro korting bij je aankoop van minimaal 25 euro op Schiphol!

De voucher van 5 euro is geldig in alle See Buy Fly winkels na de paspoortcontrole op de luchthaven van Schiphol. Je ontvangt de korting van 5 euro bij een besteding van 25 euro of meer op één aankoop naar keuze. Je kunt de voucher van vijf euro korting onder andere besteden op de onderstaande aanbiedingen:

  • Diesel – Only The Brave – 2 voor €49,-
  • Paco Rabanne – Paco van €39,- nu voor €19,90
  • Jimmy Choo – Blossom – 2 voor €49,-
  • Seiko horloge van €199,- nu voor slechts €129,-
  • Hugo Boss – Hugo Dark Blue van 40,40 nu voor €29,90
  • Burberry – London Woman – 2 voor 49 euro
  • The Famous Grouse whiskey 1 liter, van 19,50 voor 13,50

Kijk voor alle actuele See Buy Fly aanbiedingen van de komende maanden op de See Buy Fly website.

Voorwaarden kortingsvoucher See Buy Fly

De voucher voor 5 euro korting bij See Buy Fly is niet te gebruiken voor tabak, Nederlandse boeken, waardepapieren en drogisterij artikelen zoals medicijnen en babyvoeding. De kortingsbon is uniek en kan éénmalig ingewisseld worden bij alle See Buy Fly winkels achter de ticket/paspoortcontrole van Amsterdam Airport Schiphol. Er kan slechts één voucher worden ingewisseld per aankoop. De kortingsbon is wel geldig in combinatie met de actuele ‘Special Offers’, maar niet met andere (voucher) acties. De kortingscode is geldig tot en met 31 december 2019.


Boek je Londen excursies en tickets online

Hotel Londen boeken?

 
Powered bij Booking.com

Het is niet mogelijk om de tekst op deze pagina te kopiëren