Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Krijg 5 euro korting bij See Buy Fly op Schiphol

Ga je binnenkort vanaf de luchthaven van Schiphol op stedentrip naar Londen of ga je richting de zon in onder ander Dubai, Spanje of een andere zomerse bestemming? Of wil je de mooiste watervallen in IJsland gaan ontdekken? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Je krijgt nu namelijk vijf euro korting bij aankopen vanaf 25 euro bij See Buy Fly op Schiphol. De See Buy Fly kortingsbon / Schiphol kortingsvoucher kun je gratis aanvragen via de website van Schiphol. Zo kun je nog voordeliger shoppen op Schiphol voordat je op vakantie gaat!

Kortingsbon voor Schiphol aanvragen

Ontvang een gratis See Buy Fly kortingsbon ter waarde van 5 euro voor Schiphol door het aanvraagformulier in te vullen op de officiële website van Schiphol. Klik op de bijbehorende link, vul de vereiste informatie in, zoals je naam en vertrekdatum, en binnen enkele minuten ontvang je de kortingsvoucher van Schiphol in je mailbox op het opgegeven e-mailadres! Print de voucher uit of toon deze op je smartphone om 5 euro korting te krijgen bij een aankoop van minimaal 25 euro op Schiphol.

De kortingsbon van 5 euro voor Schiphol is te gebruiken in alle belastingvrije winkels na de paspoortcontrole op de luchthaven van Schiphol. Je profiteert van de 5 euro korting bij een aankoop van minimaal €25,- of meer naar keuze. Daarnaast kun je de €5,- kortingvoucher ook toepassen op lopende acties die op deze pagina worden vermeld.

Voorwaarden kortingsvoucher See Buy Fly

De 5 euro kortingvoucher van Schiphol See Buy Fly is niet te gebruiken op op tabak, Nederlandse boeken, waardepapieren en drogisterijartikelen zoals medicijnen en babyvoeding. Deze unieke kortingsbon kan eenmalig worden ingewisseld bij alle See Buy Fly-winkels achter de ticket-/paspoortcontrole van Amsterdam Airport Schiphol. Per aankoop kan slechts één voucher worden gebruikt. De kortingsbon is wel geldig in combinatie met de huidige ‘Special Offers’, maar niet te combineren met andere (voucher)acties.

Tags

Boek je Londen excursies en tickets online

Hotel Londen boeken?

 
Powered bij Booking.com