Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ontdek Londen in de avonduren als de stad op zijn mooist is en alle lichtjes in de stad zijn aangestoken. Je kunt de stad in de avonduren op eigen initiatief gaan ontdekken en met de metro naar alle bezienswaardigheden reizen om deze in het donker te aanschouwen, maar je kunt er ook voor kiezen om met een speciale bustour door het centrum van Londen te reizen waarbij je langs alle hoogtepunten van het centrum komt.

Er zijn diverse avond en nacht tours beschikbaar in Londen waar je met een speciale dubbeldekker bus met open dak door het centrum van Londen rijdt. Hieronder hebben wij de beste London by night tours voor je op een rijtje gezet.

Tootbus London by Night bustour

Ervaar de stad terwijl de zon ondergaat en Londen om je heen oplicht tijdens de non-stop Tootbus London by night tour van 1.5 uur. In de 90 minuten van de tour zie je onder andere Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Houses of Parliament en Big Ben, London Eye, St Paul’s Cathedral, de Shard, Tower Bridge, Tower of London, Southbank en nog veel meer voorbij komen terwijl je relaxed achterover leent in je stoel.

Tijdens de rondrit in de avond zie je alle lichtjes van Londen ontsteken en verteld een ervaren gids je via de audiogids alles wat je moet weten over de vele bezienswaardigheden in de stad. Zie Londen terwijl de zon ondergaat en zie hoe de stad ‘s nachts tot leven komt vanaf het open dek van de dubbeldekker bus. Londen ziet er ‘s nachts spectaculair uit en de beste stoel is van bovenaf. Stap aan boord, leun achterover, ontspan en geniet van de frisse lucht terwijl je de stad vanuit een geheel nieuw perspectief herontdekt.

Tickets voor de Tootbus London by Night bustour

De tickets voor de London by Night bustour van Tootbus kosten 26,80 euro per persoon voor personen van 16 jaar en ouder. Een ticket voor kinderen tussen de 5 en 15 kost 16,10 per persoon. De tickets zijn inclusief een panoramische bustour, audiocommentaar beschikbaar op de busapparaten en op de app, gratis koptelefoon, speciaal kindercommentaar en gratis toegang tot de app van Tootbus.

De tickets voor de Tootbus bustour door Londen kun je online bestellen via de website van GetYourGuide. Betalen kan veilig en snel via iDeal, creditcard of PayPal en binnen enkele uren ontvang je de e-tickets in je mailbox. Je betaalt altijd in euro’s zodat je geen last hebt van de wisselkoersen en eventuele extra kosten van de bank in verband met vreemde valuta’s.

Klik hier om je Tootbus London by Night tickets online te boeken

Tickets voor See London by Night
Copyright image: See London by Night

See London by Night bustour

Met de “See London by Night tour” kom je met een speciaal ontwikkelde dubbeldekker bus langs alle trekpleister van Londen en kun je ze aanschouwen in het donker.

De bijzondere tour door Londen brengt je onder andere langs het Houses of Parliament, de London Eye, de Tower Bridge, de Big Ben, de Westminster Abbey, de bijzondere St. Paul’s Cathedral en de Tower of Londen. En onderweg zie je natuurlijk nog veel meer van Londen waaronder de schitterende verlichte etalages van het beroemde warenhuis van Harrods. En laten we niet de schitterende fonteinen van Trafalgar Square vergeten die in de avonduren dansen met het licht. Ook de neonschermen van Piccadilly Circus krijg je te zien tijdens deze rondrit door Londen.

Dubbeldekker tour door Londen

De tour wordt georganiseerd met de opvallende knalgele See London by Night bus die uitgerust is met comfortabele luxe stoelen, bijzondere neonverlichting en een open dak zodat je alle hoogtepunten van Londen optimaal kunt zien. De tour door Londen in de avonduren duurt 90 minuten en tijdens de tour verteld een ervaren Engelstalige gids je alles over Londen en haar rijke geschiedenis. De audiogids is verkrijgbaar in diverse talen zodat er altijd een taal tussen zit die je kunt verstaan. Helaas zit Nederlands er niet tussen.

Het vertrekpunt van de bus is tussen het Green Park underground station en het Ritz London op Piccadilly. Zorg dat je op tijd aanwezig bent voor jouw gekozen tijdslot, de bus wacht niet op mensen die te laat aankomen. De metrolijnen van Victoria, Piccadilly en Jubilee stoppen allemaal op het Green Park Station.

Tickets See London by Night bustour

De London by Night tour kost 23,30 euro voor volwassenen, kinderen tussen de 5 en 15 jaar betalen 13,30 euro voor een ticket. Tickets kunnen eenvoudig vooraf online gereserveerd worden via deze website. De ticketprijs kan wisselen in verband met de schommelende wisselkoers van de euro ten opzichte van de pond.

De bustour door Londen is eenvoudig vooraf te reserveren via de website van Tiqets.com of via de website van GetyourGuide. Betalen kan veilig en snel via iDeal, creditcard of PayPal en binnen enkele uren ontvang je de e-tickets in je mailbox. Je betaalt altijd in euro’s zodat je geen last hebt van de wisselkoersen en eventuele extra kosten van de bank in verband met vreemde valuta’s.

Bij het boeken van de tour heb je de keuze uit een aantal tijdstippen van 19:30 uur tot 22:15 uur. Zo kun je zelf kiezen wanneer het jouw het beste uitkomt om de tour door Londen in het donker te doen. Tussen oktober en maart is de tour alleen om 19:30 uur en 21:20 uur te boeken.

Klik hier om je London by Night tickets online te boeken

Tags

Boek je Londen excursies en tickets online

Hotel Londen boeken?

 
Powered bij Booking.com