Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ben je gek van films? Dan is de twee uur durende film hotspot wandeltocht door Londen echt iets voor jou! Tijdens de wandeling krijg je een groot aantal beroemde filmlocaties in Londen te zien samen met enkele populaire bezienswaardigheden van Londen. Een ervaren gids neemt je tijdens de tocht mee door het centrum van Londen en laat je kennis maken met film locaties welke terug te zien waren in een aantal beroemde Hollywood films. Onder andere James Bond, Harry Potter, Sherlock Holmes, Da Vinci Code, Kingsman, Love Actually, Doctor Who en Bridget Jones zijn deels in Londen opgenomen.

Movie hotspot Tour in Londen

Tijdens de tour vertelt de gids een aantal leuke weetjes over de film locaties, de bezienswaardigheden in de stad en de verborgen kant van de geschiedenis van Londen. Je krijgt onder andere de plek te zien waar Bridget Jones haar liefde van haar leven kuste, bezoek je Gotham City waar Batman leeft en zie je de plek waar William Wallace Braveheart werd gedood. Daarnaast krijg je de plek te zien waar één van de meest beroemde zombie aanvallen uit de film geschiedenis heeft plaatsgevonden.

Een film wandeltocht door Londen is natuurlijk niet compleet zonder James Bond en Harry Potter. Er zal dan ook volop aandacht zijn voor de diverse filmlocaties in de stad die gebruikt zijn in de vele films van James Bond en Harry Potter. Voor de echte die-hard Harry Potter fan kun je ook een speciale Harry Potter wandeltocht maken door het centrum van Londen. Meer info over deze wandeltocht lees je op de pagina “Harry Potter tour door Londen“.

Als die-hard James Bond tour is het mogelijk om een speciale wandel of bustour door Londen te maken. Meer info hierover lees je op de James Bond wandeltocht pagina.

De Tower of London in Londen bezoeken

Prijzen van de Londen film wandeltocht

De tickets voor de wandeltocht door het centrum van Londen kosten 17,20 euro per persoon, ongeacht de leeftijd van de deelnemer. De prijs van een ticket kan wisselen in verband met de wisselkoers van de euro ten opzichte van de Engelse pond.

Je ticket voor de film wandeltocht door Londen kun je eenvoudig online reserveren via de website van GetYourGuide. Betalen kan veilig en snel met onder andere iDeal, creditcard en Paypal waarbij je in euro’s afrekent. Hierdoor heb je geen last van de wisselkoers van de pond en eventuele extra kosten die je bank in rekening kan brengen bij een betaling in vreemde valuta.

De tour wordt georganiseerd op vrijdag, zaterdag en zondag om 15:00 uur. Het verzamelpunt is het station van London Bridge, bij de uitgang Borough High Street op de hoek van St Thomas Street.

Klik hier om je tickets voor de film wandeltocht te boeken

Tags

Boek je Londen excursies en tickets online

Hotel Londen boeken?

 
Powered bij Booking.com