Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

James Bond wandeltour en bustour in Londen

Ben je gek van de James Bond filmreeks en heb je altijd al eens in de huid willen kruipen van de legendarische geheim agent James Bond, beter bekend als 007? Dat kan in Londen! Er is geen stad ter wereld die zo verbonden is met James Bond als Londen. In vrijwel iedere James Bond film zijn meerdere scenes in Londen te zien, dit komt natuurlijk vooral vanwege het feit dat ht hoofdkantoor van de geheime dienst in Londen is gevestigd en James Bond hier onder andere kennis maakt met zijn nieuwste speeltjes zoals zijn sportwagens van Aston Martin en zijn mobieltjes.

James Bond wandeltour in Londen

Wil je in de huid kruipen van James Bond? Dan is deze 2 uur durende James Bond wandeltocht door Londen echt iets voor jouw! Tijdens de wandeltocht bezoek je meer dan 10 verschillende locaties in Londen die te zien zijn in de vele films van James Bond. Van de film locatie van For Your Eyes Only tot de nieuwste film Spectre, en van Golden Eye tot The World is Not Enough je ziet ze allemaal voorbij komen!

De ervaren gids vertelt tijdens de tour alles over de locaties en leert je meer over het proces dat een James Bond film tot leven brengt. Je loopt onder andere langs het kantoor van de geheime dienst in Engeland, het St Petersburg plein waar James Bond in Golden Eye loopt en bezoekt een locatie van een bunker die gebruikt is in de James Bond films. Tussen de verschillende locaties is het mogelijk dat je met het openbaar vervoer moet reizen, zorg er dus voor dat je geld op zak hebt om eventuele metro of bustickets te kopen. Of schaf een Oyster card aan zodat je op je Oyster chipknip kunt reizen.

Ticketprijzen James Bond tour

De tickets voor de wandeltocht van James Bond door Londen bedragen 13,90 euro per persoon voor volwassenen, kinderen onder de 12 jaar betalen 11,52 euro. De wandeltour kan eenvoudig online geboekt worden via de website van GetYourGuide.

Let op, deze tarieven kunnen wisselen in verband met de wisselkoers van de Euro ten opzichte van de Pond. De meest actuele prijzen zijn te vinden op de website van de ticket aanbieder. De wandeltocht door Londen wordt alleen georganiseerd op vrijdag en zaterdag en start om 10:30 uur. De datum en starttijd kan wisselen, kijk daarom op de website van de ticket aanbieder voor de actuele data en vertrektijden.

Klik hier om de James Bond excursie in Londen te boeken

James Bond bustour

Heb je geen zin om te lopen door Londen maar wil je wel alle James Bond locaties in Londen ontdekken? Dan is er de James Bond bustour welke je in drie uur alle James Bond plekken van de stad laat zien.

De James Bond bustour is te boeken via de website van GetYourGuide en kost 32,27 euro voor volwassen en kinderen tot en met 12 jaar betalen 24,20 euro. De James Bond bustour door Londen wordt alleen georganiseerd op zondag en start om 10:30 uur. De datum en starttijd kan wisselen, kijk daarom op de website van de ticket aanbieder voor de actuele data en vertrektijden.

Klik hier om de James Bond bus tour in Londen te boeken

Tags

Boek je Londen excursies en tickets online

Hotel Londen boeken?

 
Powered bij Booking.com