Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

ABBA Voyage – Het muziekfenomeen in Londen

Ben je fan van ABBA? Dan is de baanbrekende ABBA Voyage show in Londen een concert dat je gezien moet hebben. ABBA Voyage is het langverwachte concert van één van de grootste popacts aller tijden, het Zweedse popfenomeen ABBA. Geniet van een setlist met de populairste hits van ABBA die stuk voor stuk met grote zorg uitgekozen door de bandleden zelf.

De ABBA leden Agnetha, Björn, Benny en Anni-Frid hebben met ABBA Voyage een uniek concert gecreëerd dat te zien is in de speciaal voor de show gebouwde ABBA Arena in het Queen Elizabeth Olympic Park in Londen. De show draait sinds 27 mei 2022 zeven keer per week en is een groot succes. In anderhalf jaar zijn er meer dan 1,5 miljoen tickets verkocht en vrijwel iedere show is volledig uitverkocht. Dus wil je getuige zijn van deze spectaculaire show en genieten van de tijdloze muziek van ABBA? Bestel je tickets dan op tijd via de website van Tiqets.

Reserveer je tickets voor de London Eye

ABBA Voyage concert in Londen
Copyright Aniara Ltd

ABBA Voyage – een unieke digitale show

Met behulp van revolutionaire digitale technologieën worden de vier leden van ABBA, Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson en Anni-Frid Lyngstad een nieuw leven ingeblazen als digitale ABBA avatars die samen met live muzikanten optreden. Het resultaat is een verbluffende ervaring waarbij alle hits van ABBA weer tot leven komen op het podium.

Met verbluffende visuals, spectaculaire belichting en een 10-koppige band komen de onweerstaanbare hits van ABBA in sneltreinvaart voorbij en zorgen ze voor een ervaring die je niet snel zult vergeten. Van klassiekers als Dancing Queen, Waterloo en Mamma Mia tot minder bekende juweeltjes zoals The Day Before You Came, je kunt ze allemaal meezingen tijdens je bezoek aan ABBA Voyaga.

Tickets ABBA Voyage show

Wil je getuige zijn van ABBA’s epische 40-jarige comeback op het podium? Bestel dan snel je tickets voor ABBA Voyaga in Londen via de website van Tiqets of via de website van GetYourGuide.

Je hebt de keuze uit diverse soorten ABBA Voyage tickets, van de goedkope tickets op de tribune tot de duurdere dance floor tickets waarbij je vlakbij het podium kunt staan. De prijzen voor de tribune tickets beginnen bij 98 euro per persoon en lopen op tot 240 euro voor de beste plekken. De prijzen voor de dance floor tickets starten bij 140 euro per persoon. De prijzen voor de tickets wisselen per dag en per gekozen locatie in de zaal.

Tickets inclusief bustransfer vanuit Londen centrum

Wil je tickets inclusief een bustransfer naar de ABBA Arena concertzaal vanuit het centrum van Londen? Dan kun je kiezen voor tickets inclusief een bustransfer. De prijzen voor de tribune tickets inclusief transfer met de bus beginnen bij 111 euro per persoon. Je ABBA Voyage tickets inclusief bustransfer kun je reserveren via deze website of via de website van Tiqets.

Reserveer je tickets voor de London Eye

ABBA Voyage concert in Londen
Copyright Aniara Ltd

Handige informatie over het ABBA Voyage concert

De ABBA Voyage concerten worden zeven keer per week georganiseerd op donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag en maandag. De starttijden van de concerten wisselen per dag.

Donderdag, vrijdag en maandag
Start concert: 19:45 uur

Zaterdag
Start 1e concert: 15:00 uur
Start 2e concert: 19:45 uur

Zondag
Start 1e concert: 13:00 uur
Start 2e concert: 18:00 uur

Het concert duurt anderhalf uur en er is tussendoor geen pauze. De deuren van de concerthal gaan 1 uur en 45 minuten voor het concert open. Zo kun je voordat het concert begint nog even snel wat eten en drinken in de concertgebouw of nieuwe ABBA merchandise kopen.

In januari 2024 is bekend gemaakt dat de show in ieder geval tot en met 5 januari 2025 te zien zal zijn en de verwachting is dat de einddatum van de show verlengt zal gaan worden tot april 2026. Na april 2026 moet de show definitief stoppen omdat de ABBA Arena in dat jaar plaats moet maken voor woningbouw.

Er zijn een groot aantal plaatsen beschikbaar voor rolstoelen en de gehele locatie is toegankelijk voor mindervaliden. De show is toegankelijk voor kinderen vanaf 6 jaar. Kinderen onder de 16 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassene naar binnen. De dansvloer is niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar.

De ABBA Arena in Londen

Waar ligt de ABBA Arena in Londen?

De ABBA Voyage show wordt georganiseerd in de speciaal voor de show gebouwde ABBA Arena in Londen. De concertzaal ligt op 10 kilometer van Buckingham Palace in de wijk Straford, naast het Queen Elizabeth Olympic Park waar ook de ArcelorMittal Orbit toren staat. Met de auto ben je vanuit Londen centrum in ongeveer 40 minuten bij de ABBA Arena. Door de flinke afstand naar het centrum van Londen is de ABBA Arena het beste te bereiken met het openbaar vervoer van Londen.

Met de trein naar de ABBA Arena
Als je met de trein naar de ABBA Arena wilt reizen kun je de DLR (Docklands Light Railway) nemen en uitstappen bij het station Pudding Mill Lane. De concertzaal ligt direct tegenover het treinstation.

Met de metro naar de ABBA Arena
Je kunt ook met de metro naar de ABBA Arena reizen, maar hierna moet je wel nog 25 minuten lopen naar de locatie. Het metrostation Stratford op de Central en Jubilee Line ligt in de buurt van de concertlocatie. Je kunt op Stratford Station ook overstappen op de DLR richting Canary Wharf op platform 4A en de trein pakken naar Pudding Mill Lane.

Met de bus naar de ABBA Arena
Vanuit het centrum van Londen vertrekt een speciale elektrische ABBA Voyage bus die je afzet bij de ABBA Arena in Stratford. De bus vertrekt bij Evan Evans Office bij het London Victoria Station. Klik hier voor meer informatie over de bus.

Met de taxi naar de ABBA Arena
Je kunt vanuit Londen centrum de taxi pakken naar de ABBA Arena en je laten afzetten bij het Pudding Mill Lane station. Goedkoop zal deze rit echter niet zijn. Let op, nadat de show is afgelopen mogen alleen taxi’s die gereserveerd zijn stoppen bij de Pudding Mill Lane. Als je een black cab taxi wilt nemen die je niet gereserveerd hebt kun je naar de taxi standplaats lopen op Barbers Street naast de ABBA Arena.

Met de auto naar de ABBA Arena
Het wordt niet aangeraden om met de auto naar de ABBA Arena te komen. Er zijn geen parkeerplaatsen in de directe omgeving beschikbaar, deze zijn gereserveerd voor “Blue Badge” houders en moeten vooraf gereserveerd worden.

Tags

Boek je Londen excursies en tickets online

Hotel Londen boeken?

 
Powered bij Booking.com

Dit vind je wellicht ook interessant

Meer Londen tips en bezienswaardigheden