Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ga je binnenkort op stedentrip naar Londen en ben je op zoek naar een transfer vanaf één van de zes vliegvelden van Londen? Dan kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn namelijk tal van airport transfer mogelijkheden om vanaf de luchthavens naar het centrum van de stad te reizen.

Een veel gekozen transfer is het openbaar vervoer waarbij je met de bus of trein reist. Maar deze vorm van transport doet er vaak lang over om in het centrum van Londen te komen en vooral tijdens de spits zitten de treinen en bussen erg vol. De treinen en bussen stoppen vaak op meerdere locaties in Londen waarbij het uitstappen van de passagiers veel tijd kost. Daarnaast moet je vaak na aankomst in Londen nog overstappen op de metro, bus of taxi omdat je niet voor de deur van je hotel wordt afgezet.

Taxi vanaf het vliegveld

Wij kiezen daarom altijd voor een vooraf geboekte minicab taxi die je snel en voordelig voor de deur van je hotel of appartement in Londen afzet. Vooral als je met meerdere personen reist is de taxi al snel de goedkoopste optie om vanaf het vliegveld naar je hotel in Londen te reizen. En reis je voor je werk naar Londen toe? Dan kun je de taxirit eenvoudig declareren bij je werkgever.

Een airport transfer in Londen is eenvoudig vooraf online te reserveren via de website van Smartzi of via de Smartzi app die beschikbaar is voor zowel Android als iPhone. Het boeken van een vliegveld transfer via Smartzi werkt heel simpel, je geeft aan op welke luchthaven je vliegt, vervolgens geef je op naar welk adres je in Londen wilt reizen en op welke dag + tijdstip je aankomt en weer vertrekt en met hoeveel personen je reist. Vervolgens krijg je binnen enkele seconden een overzicht van de beschikbare taxi’s te zien inclusief de kosten van de taxirit en kun je de taxi direct online boeken.

Smartzi App

Taxi in Londen reserveren

Wil je tijdens je stedentrip in Londen een taxi boeken om je vanaf je hotel naar één van de bezienswaardigheden te brengen of ben je voor zaken in Londen en ben je op zoek naar een betrouwbare taxi om je op tijd naar een business meeting te brengen? Ook dan kun je terecht bij Smartzi!

Via de website kun je snel en voordelig een taxi in Londen reserveren op een gekozen dag en tijdstip. Na het invullen van je begin- en eindpunt krijg je binnen enkele seconden een overzicht te zien van de tarieven voor je taxirit in Londen en kun je direct online of via de app je taxi boeken. Zo loop je niet aan tegen onverwachte kosten en ben je er zeker van dat je altijd de beste prijs betaalt voor je taxirit.

Voordelen van Smartzi

Het gebruik van Smartzi kent een aantal voordelen. Als je de app gebruikt kun je afrekenen zonder cash, in de app vul je je creditcard gegevens in en je rit wordt automatisch via je creditcard betaalt. Hierdoor hoef je bij aankomst in Londen geen losse ponden bij je te hebben of te pinnen bij een automaat op de luchthaven om de chauffeur te kunnen betalen. Uiteraard is het ook mogelijk contant af te rekenen bij de chauffeur indien je liever met papier geld betaalt.

Heb je eerder gebruik gemaakt van Smartzi en beviel de chauffeur je goed? Het is mogelijk om in de app je favoriete chauffeur te selecteren zodat je bij toekomstige taxi ritjes dezelfde vertrouwde chauffeur krijgt.

Heb je vragen over je geboekte taxi, de diensten van Smartzi of wil je telefonisch een taxi boeken? Dan kun je Smartzi is al één van de weinige aanbieders 24/7 bereikbaar via hun telefoonnummer. Wel zo handig als je midden in de nacht aankomst op de luchthaven en vragen hebt of een taxi wilt boeken.

Tags

Boek je Londen excursies en tickets online

Hotel Londen boeken?

 
Powered bij Booking.com