Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bagageopslag in Londen

Als je op stedentrip in Londen bent en ‘s ochtends bij je hotel of Airbnb moet uitchecken terwijl je pas ‘s avonds terugvliegt, kan het lastig zijn om te bedenken wat je met je bagage moet doen. Je wilt natuurlijk het maximale uit je laatste dag halen door de bezienswaardigheden van Londen te ontdekken, zonder het gedoe van het meeslepen van je bagage.

Sommige hotels in Londen bieden de service om tijdelijk je bagage op te slaan, maar lang niet alle hotels bieden deze optie en als je een Airbnb in Londen hebt geboekt is deze optie er vaak niet. Een nadeel van je bagage achterlaten in het hotel is dat je aan het einde van de dag weer terug moet reizen naar je hotel om vervolgens naar het vliegveld of treinstation te gaan. Een ander nadeel is dat het opslaan van je bagage bij het hotel niet altijd even veilig is omdat veel mensen toegang hebben tot de ruimte waar je bagage staat. Gelukkig biedt Londen tal van veilige en betaalbare opties voor het tijdelijk opslaan van bagage midden in het centrum zodat je zonder zorgen de stad kunt gaan ontdekken.

Klik hier om je bagage opslag in Londen te reserveren

Bagage kluisjes in Londen

Eén van de meest toegankelijke opties voor het opslaan van je bagage zijn de bagagekluizen op de grote treinstations van Londen. Stations zoals King’s Cross, St. Pancras International, Victoria en Liverpool Street hebben allemaal faciliteiten waar je je bagage tijdelijk kunt opbergen tegen betaling. Deze kluizen zijn doorgaans 24/7 beschikbaar en bieden een veilige en handige oplossing, vooral als je van plan bent om met de trein of metro verder te reizen.

Het is noodzakelijk om vooraf je bagagekluis in Londen bij een station te reserveren, dit kan je doen via deze website. De kosten bedragen 7,10 euro per dag en bij veel locaties kun je van vroeg in de ochtend tot laat in de avond terecht voor het brengen en ophalen van je bagage. Er zitten geen restricties aan het formaat van je koffer of tas.

Bagagedepots in Londen

Naast de stationskluizen zijn er diverse gespecialiseerde bagagedepots en opslagbedrijven in Londen te vinden waar je tijdelijk en veilig je bagage kunt laten opslaan. Bedrijven zoals Stasher, LuggageHero, en CityStasher bieden flexibele en vaak goedkopere alternatieven voor de bagagekluizen op treinstations.

Je kunt de bagage opslag in Londen eenvoudig vooraf via internet reserveren via de website van Tiqets of via de website van GetYourGuide zodat je ter plaatse alleen maar je bagage hoeft af te geven en niet in de rij van de kassa hoeft te wachten of ter plekke nog moet betalen.

Metrostations in Londen

Locaties voor bagageopslag in Londen

Als je op zoek bent naar een bagageopslag in het centrum van Londen zit je goed bij Stasher. In tegenstelling tot veel andere steden kun je in Londen op een groot aantal locaties in de stad terecht voor het opslaan van je koffer of tas. Doordat de maatschappij samenwerkt met bekende winkels en hotels in het centrum van Londen is er altijd een plek te vinden waar je snel en eenvoudig tijdelijk je bagage kunt opslaan. Veel locaties zijn 24 uur in de dag geopend zodat je er altijd terecht kunt om je koffer of rugzak achter te laten.

Zo kun je kiezen voor bagage opslag bij het Paddington Station en het St. Pancras International station, maar je kunt er ook voor kiezen om je bagage veilig en voordelig op te slaan bij London Bridge, Waterloo, Wembley Stadium, British Museum, Farringdon, Covent Garden en het British Museum. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een bagageopslag op het vliegveld van Heathrow en Gatwick. Zo is er in Londen altijd een plek in de buurt waar je eenvoudig en snel je bagage tijdelijk kunt laten opslaan. Neem voor het complete aanbod van locaties een kijkje op de website van Tiqets waar je ook direct de bagageopslag kunt reserveren.

Kosten van het opslaan van je koffer of tas in Londen

Het tijdelijk opslaan van je koffer of tas in Londen is gelukkig erg betaalbaar en er zijn geen beperkingen op het gebied van afmetingen of gewicht. Je kunt dus ieder gewenste koffer of tas tijdelijk opslaan in het centrum van Londen. De prijzen voor de beveiligde bagageopslag in Londen bedragen 7,25 euro per dag per bagagestuk.

Klik hier om je bagage opslag in Londen te reserveren

Tags

Boek je Londen excursies en tickets online

Hotel Londen boeken?

 
Powered bij Booking.com