Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bus transfer Gatwick Airport – Londen centrum

Als je vanuit Nederland of België op de luchthaven van Gatwick Airport in Londen vliegt moet je natuurlijk nog van de luchthaven naar je hotel of accommodatie in hartje Londen reizen. Je kunt hiervoor kiezen voor de snelle Gatwick Express trein verbinding maar als je zo weinig mogelijk geld uit wilt geven aan je transfer dan is de Gatwick Airport bus transfer een goed alternatief op de trein.

De rit vanaf het vliegveld van Gatwick naar hartje Londen duurt ongeveer 1 uur en 20 minuten, deels afhankelijk van de drukte op de weg. Tijdens de reis kun je heerlijk tot rust komen in de luxe leren stoelen met hoofdsteun, uitklaptafeltjes en voldoende beenruimte om comfortabel te reizen. Ook is er een toilet aan bord en zijn de bussen voorzien van airco en stopcontacten. Een deel van de bussen is voorzien van wifi zodat je onderweg kun internetten, je social media kunt checken of nog even kunt appen met het thuisfront.

De bus vertrekt bij de uitgang van de terminal bij de National Express Stop bij de South Terminal naar het centrale punt in het centrum van Londen. Vanaf hier kun je vervolgens met de taxi of het openbaar vervoer je reis vervolgen naar je eindbestemming in Londen.

Vliegveld transfer vanaf de vliegvelden van Londen naar het centrum van Londen

en

Tarieven van de Gatwick Airport transfer bus

Een enkele reis met de bus vanaf het vliegveld van Gatwick naar het centrum van Londen kost 17 euro voor volwassenen en kinderen boven de 16 jaar oud, kinderen tot jaar 15 jaar betalen 9 euro per enkele reis. De transfer tickets zijn online te reserveren via de website van GetYourGuide.

Het makkelijkste is om je transfer ticket vooraf via internet te reserveren zodat je bij aankomst op de luchthaven direct door kunt lopen naar het busstation waar de transfer naar het centrum van Londen vertrekt.

Bij je ticket zitten 2 middelgrote stukken bagage tot 20 kg inbegrepen en 1 stuks handbagage. Als je een retourticket hebt gekocht dan is deze 3 maanden geldig na aankomst in Londen. Je ticket die je online hebt gekocht dien je op de luchthaven in te wisselen bij de balie van National Express waardoor je verzekerd bent van een zitplaats voor de eerst volgende beschikbare bus. Als je een retourticket hebt gekocht kun je bij de balie direct je plek in de bus voor de terugreis doorgeven.

Klik hier om je Gatwick Airport bus transfer te reserveren

Tags

Boek je Londen excursies en tickets online

Hotel Londen boeken?

 
Powered bij Booking.com