Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bustransfer Stansted Airport – Londen centrum

Vlieg je op het vliegveld van Stansted Airport in Londen en ben je op zoek naar vervoer naar het centrum van Londen? Dan heb je de keuze uit diverse transfer opties. Je kunt natuurlijk kiezen voor de snelle Stansted Express trein verbinding maar als je zo weinig mogelijk geld uit wilt geven aan je Londen airport transfer dan is de Stansted Airport bus transfer van National Express een goed alternatief op de Stansted Express trein.

Stansted Airport bustransfer

De rit vanaf het Stansted Airport naar hartje Londen duurt ongeveer 1 uur, deels afhankelijk van de drukte op de weg. Tijdens de reis kun je heerlijk tot rust komen in de luxe leren stoelen met hoofdsteun, uitklaptafeltjes en voldoende beenruimte om comfortabel te reizen. Ook is er een toilet aan bord en zijn de bussen voorzien van airco en stopcontacten. Een deel van de bussen is voorzien van wifi zodat je onderweg kun internetten, je social media kunt checken of nog even kunt appen met het thuisfront.

De bus vertrekt op het vliegveld bij het busstation van Stansted Airport. Het busstation wordt goed aangegeven op de borden in het vliegveld. De bussen vertrekken 24 uur per dag, 7 dagen in de week en iedere 15 tot 20 minuten vertrekt er een bus richting het centrum van Londen. Je hebt de keuze om uit te stappen of op te stappen in Londen bij London Stratford, London Golders Green, London Victoria of Liverpool Street.

Luchthaven bus naar Londen centrum

Tarieven van de Stansted Airport transfer bus

Een enkele reis met de National Express transfer bus vanaf het vliegveld van Stansted naar het centrum van Londen kost 17 euro voor volwassenen en kinderen boven de 16 jaar oud, kinderen tot jaar 15 jaar betalen 8,20 euro per enkele reis. De transfer tickets zijn online te reserveren via de website van GetYourGuide.

Het makkelijkste is om je transfer ticket vooraf via internet te reserveren zodat je bij aankomst op de luchthaven direct door kunt lopen naar het busstation waar de transfer naar het centrum van Londen vertrekt.

Bij je ticket zitten 2 middelgrote stukken bagage tot 20 kg inbegrepen en 1 stuks handbagage. Als je een retourticket hebt gekocht dan is deze 3 maanden geldig na aankomst in Londen. Je ticket die je online hebt gekocht dien je op de luchthaven in te wisselen bij de balie van National Express waardoor je verzekerd bent van een zitplaats voor de eerst volgende beschikbare bus. Als je een retourticket hebt gekocht kun je bij de balie direct je plek in de bus voor de terugreis doorgeven.

Klik hier om je Stansted Airport bus transfer te reserveren

Tags

Boek je Londen excursies en tickets online

Hotel Londen boeken?

 
Powered bij Booking.com