Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bus transfer Luton Airport – Londen Centrum

De luchthaven van London Luton Airport ligt op zo’n 55 kilometer ten noorden van het centrum van Londen. Qua ligging is London Luton niet direct de meest logische keuze voor een kort bezoek aan Londen, maar daar staat tegenover dat je wel vaak goedkoop op Luton kunt vliegen met Ryanair, Easyjet en Vueling. Er zijn diverse manieren om vanaf Luton Airport naar het centrum van Londen te reizen.

De meest gekozen optie is de voordelige bus transfer met de National Express bussen. Met deze busverbinding sta je binnen ongeveer 1 uur op het centrale Victoria Station in het centrum van Londen. Het voordeel van de bustransfer is dat je na vertrek lekker achterover kunt leunen en kunt genieten van het uitzicht terwijl je richting Londen rijdt. Je hebt geen last van het drukke openbare vervoer en de hectische metrostations van Londen.

De bussen beschikken over luxe stoelen die verstelbaar zijn, je hebt voldoende beenruimte, een tafeltje voor je en er zijn stopcontacten aan boord op je telefoon op laptop op te laden. Ook is er een toilet aan boord beschikbaar en zijn veel bussen voorzien van airco wat met name in de zomer aangenaam kan zijn. Sommige bussen beschikken bovendien over wi-fi zodat je onderweg naar Londen alvast informatie over de bezienswaardigheden kunt lezen.

Vliegveld transfer vanaf de vliegvelden van Londen naar het centrum van Londen

Vertrekpunt van de Luton Airport bus transfer

De bussen vertrekken vanaf de National Express bushalte die direct voor de terminal ligt van Luton Airport. Bij aankomst op de luchthaven wissel je je voucher om bij één van de vele loketten. Je wordt dan op de eerstvolgende bus geboekt. De bussen rijden 24 uur per dag, 7 dagen per week en vertrekken elk kwartier. In totaal vertrekken er op een dag meer dan 100 bussen naar het centrum van Londen. De transfertijd duurt ongeveer 1 uur.

Kosten van de vliegveldtransfer

Een enkele reis met de bus naar het centrum van Londen kost 13,03 euro voor volwassenen, kinderen betalen 6,51 euro voor een enkele reis. Wil je een retourticket boeken? Dan kost het 20,13 euro voor volwassenen en kinderen betalen 10,07 euro voor een retourtje naar het centrum van de stad. De tarieven kunnen wisselen in verband met de wisselkoers van de pond ten opzichte van de euro, kijk daarop altijd op de website van de ticket verkoper voor de meest actuele tarieven. De tickets voor de bustransfer kunnen online gereserveerd worden via de website van GetYourGuide.

Klik hier om online je Luton vliegveldtransfer ticket te boeken

Tags

Boek je Londen excursies en tickets online

Hotel Londen boeken?

 
Powered bij Booking.com