Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Luxe diner cruise over de Theems – The London Showboat

Ervaar Londen op een unieke manier tijdens deze diner cruise over de Theems. Terwijl je geniet van een luxe vier gangen diner zie je alle hoogtepunten van Londen aan je voorbij komen terwijl de zon langzaam onder gaat. Dit is Londen op zijn best!

Drink, dineer en dans de hele avond met op de achtergrond de schitterende Londense bezienswaardigheden. Bewonder onder andere de beroemde Big Ben, kijk hoe de London Eye draait en schitterend verlicht is en vaar onder Tower Bridge door tijdens een geweldig avond uit op de Theems in Londen.

Het diner aan boord is overheerlijk en tot in de puntjes verzorgd. Je kunt onder andere kiezen uit een mousse van Schotse gerookte zalm, gamba’s met mesclun-citroen salade, soep van tomaten, geroosterde paprika en basilicum of geroosterde kip in parmaham met aardappelgratin. En dit alles onder het genot van een halve fles wijn die bij de prijs zit inbegrepen. Je eindigt de maaltijd met een licht ondeugend dessert met chocolade. Er zijn ook vegetarische opties verkrijgbaar. En terwijl je geniet van het eten wordt je vermaakt door een topzanger(es), die liedjes van West End shows en andere klassiekers zingt.

Diner cruise over de Theems in Londen
Copyright image: City Experiences

Tickets voor de Londen dinercruise

Een boottocht over de Theems inclusief een heerlijk diner is te boeken voor 89 euro per persoon. De prijs is inclusief een drie uur durende rondvaart over de rivier, een heerlijk viergangendiner, een mousserende wijn bij aankomst op de boot, een halve fles wijn per gast en diverse live optredens tijdens de cruise.

De tickets voor de dinercruise zijn online te reserveren via de website van Tiqets.com. Zo voorkom je te moeten wachten in de rij bij de kassa en weet je zeker dat je een ticket hebt op de dag dat je de dinercruise wilt gaan maken. Betalen kan veilig en snel via iDeal, creditcard of PayPal en binnen enkele uren ontvang je de e-tickets in je mailbox. Je betaalt altijd in euro’s zodat je geen last hebt van de wisselkoersen en eventuele extra kosten van de bank in verband met vreemde valuta’s.

Cruise over de Theems in Londen
Copyright image: City Experiences

Locatie en vertrektijd

De dinercruise vertrekt om 19:45 uur en je dient 15 minuten voor vertrek aanwezig te zijn op de aanlegplaats. De dinercruise duurt tot ongeveer 23:00 uur. De vertreklocatie is bij de aanlegsteiger van London City Cruises, Victoria Embankment, SW1A 2JH, Londen. Dit is de aanlegsteiger welke schuin tegenover de London Eye ligt, aan de andere kant van de Westminster brug aan de kant van de Big Ben.

Als je met het openbaar vervoer komt kun je uitstappen bij de metrohalte van Wesminster Station welke op de Circle Line, District Line en Jubilee Line ligt.

Klik hier om je diner cruise online te reserveren

Copyright header image: City Experiences

Tags

Boek je Londen excursies en tickets online

Hotel Londen boeken?

 
Powered bij Booking.com