Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Overnachten in Londen

Als je op stedentrip gaat naar Londen wil je natuurlijk ook ergens overnachten. Londen telt honderden hotels waar je basic of super de luxe kunt overnachten en alles daar tussen in. De locatie van het hotel bepaald voornamelijk de prijs van een hotelkamer in de stad en over het algemeen geldt in Londen, hoe dichterbij het centrum des te duurder de hotelkamer wordt. Maar gelukkig is het aanbod van hotels in Londen op Booking.com en Stedentrips.nl enorm en is er voor ieder budget een geschikte hotelkamer te vinden. Uiteindelijk kun je het in Londen zo duur maken zoals je zelf wilt.

Als het even kan is het aan te raden om de vakantieperiodes en met name de kerstperiode te vermijden omdat in deze weken de prijzen van de hotelkamers in Londen omhoog schieten. Om de beste prijs voor je kamer te krijgen is het verder aan te raden om vroegtijdig je hotelkamer te reserveren, als het aanbod van kamers nog groot is liggen de prijzen lager dan wanneer er nog slechts enkele kamers beschikbaar zijn.

Hotel in de buurt van openbaar vervoer

Een groot voordeel van Londen is het feit dat je ook prima kunt kiezen voor een hotel iets verder van het centrum door het uitstekende openbaar vervoer in de stad. Met de metro ben je veelal binnen 15 tot 20 minuten vanuit de buitenwijken in het centrum van Londen en overal in het centrum en de wijken rondom het centrum vind je een groot aantal bushaltes.

Bij het uitkiezen van je hotel is het handig om goed op te letten of er een metrostation in de buurt van het hotel ligt zodat je snel en eenvoudig naar alle bezienswaardigheden van Londen kunt afreizen. De ligging nabij een metrostation is in Londen wellicht zelfs belangrijker dan de afstand tot het centrum van het hotel zelf. Want hoe dichterbij je bij het centrum van Londen zit, hoe hoger de prijs van je hotelkamer. Een hotelkamer iets verder van het centrum van de stad kan dus qua prijs een flink stuk schelen terwijl de reistijd met de metro misschien slechts enkele minuten langer is.

Ibis budget hotel in Londen
Copyright image: Ibis Budget / Accor Hotels

Soorten hotels in Londen

Zoals bij meer wereldsteden is het aanbod van hotels in Londen enorm. Van de goedkope hotels tot een middenklasse hotel en van super-de-luxe tot een appartement, het is allemaal te vinden in Londen.

Hostels en budget hotels
Als je weinig budget hebt of je reis naar Londen zo goedkoop mogelijk wilt houden is het slim om te kiezen voor een hostel of een budgethotel. Meer over de goedkope hotels in Londen lees je op onze pagina “budgethotels in Londen“.

Middenklasse hotels
Wil je iets dichterbij het centrum overnachten en met meer luxe? Dan kun je kiezen voor een hotel uit het middensegment waar je veelal hotels van 3 en 4 sterren kunt vinden. Meer over de hotels uit het middensegment lees je op onze pagina “middenklasse hotels in Londen“.

Luxe hotels
Als het budget geen belemmering is zit je in Londen goed, zoals wel meer wereldsteden stikt het ook in Londen van de luxe 5 sterren hotels waar je midden in het centrum van alle luxe kunt gaan genieten. Meer over de 5 sterren hotels in Londen lees je op onze “Luxe hotels in Londen” pagina.

Hotel in Londen boeken

Omdat Londen zoveel keuze heeft op het gebied van hotels kunnen wij ze hier onmogelijk allemaal opnoemen. Maar op de website van Booking.com vind je een enorm aanbod van hotels, hostels en appartementen. In totaal telt Booking.com een kleine 1800 accommodaties in centraal Londen waarbij je de keuze hebt uit goedkope backpackers hostels tot super-de-luxe vijf sterren hotels midden in het centrum van de stad en van budgethotels tot middenklasse hotels. Uiteraard kun je ook hotels verder buiten het centrum vinden in één van de rustigere buitenwijken van Londen.

De website van Booking.com biedt een aantal functies waarmee je je zoekopdracht kunt filteren door onder andere te filteren op het aantal sterren, de prijs per overnachting en de locatie. Op die manier kun je heel eenvoudig zoeken in het aanbod van hotels. En Booking.com rekent geen reserveringskosten of boekingskosten waardoor je altijd zeker bent van de beste prijs voor je overnachting. Bovendien kun je in veel gevallen tot enkele dagen voor vertrek gratis annuleren.Booking.com

Tags

Boek je Londen excursies en tickets online

Hotel Londen boeken?

 
Powered bij Booking.com