Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vijf bijzondere bars in Londen

Wil je na het bezoeken van de bezienswaardigheden in Londen bijkomen en genieten van een drankje? Dan kun je naar een willekeurige pub gaan maar om je stedentrip in Londen echt speciaal te maken kun je ook kiezen voor een bar experience die je niet zo snel zult vergeten. Wij hebben vijf van de meest bijzondere cocktail bars in Londen voor je op een rijtje gezet. Deze vijf bars zijn ook uitermate geschikt als activiteit tijdens een vriendenweekend in Londen of een vrijgezellenfeest in Londen.

The Hidden Spirit

De eerste bijzondere cocktail bar van Londen is The Hidden Spirit. Deze bar is volledig in de sfeer van Pirates of the Caribbean gebouwd. Bij binnenkomst in de bar ga je aan boord van een piraten schip welke in de Thames ligt en maak je kennis met Captain Jack Cassidy. Samen met hem ga je op jacht naar de 2 miljoen dollar die ergens op de zeebodem begraven ligt. Tijdens de zoektocht naar de schat kun je genieten van een aantal heerlijke cocktails naar keuze. De Pirates of the Hidden Spirit experience kost 35 pond per person en is inclusief 3 cocktails.

The Hidden Spirit is gesloten op maandag en dinsdag. Op de overige dagen wisselen de openingstijden per dag. Woensdag: 19:40 – 21:20 uur, donderdag van 17:30 – 23:30 uur, vrijdag van 17:30 – 23:30 uur, zaterdag van 17:30 tot 23:30 uur en op zondag van 17:30 tot 19:10 uur.

Website: www.thehiddenspirit.co.uk

The Cauldron London

Ben je fan van Harry Potter? Dan moet je de bar The Cauldron zeker op je must-do lijstje zetten. De bar is volledig in tovenaars thema gebouwd en doet daarom veel denken aan een scene uit één van de boeken van Harry Potter. Bij binnenkomst krijg je een eigen toverstaf toegereikt en kun je een tovenaarsgewaad aantrekken waarna het toveren kan beginnen. Een echt bucketlist puntje voor iedere Harry Potter fan!

Tijdens een bezoek aan de bar kun je een lesje toverdranken maken krijgen tijdens de Cauldron Magical Cocktail Experience. Tijdens de 1 uur en 45 minuten durende experience krijg je een complete masterclass cocktails maken waarbij je met een aantal tovenaarsinstrumenten de lekkerste cocktail probeert te maken. De experience kost 29,99 pond en is inclusief een welkomsdrankje, twee molecular cocktails en een interactieve experience.

Naast een vestiging in Londen heeft The Cauldron ook een vestiging in Dublin, Edinburgh en New York. The Cauldron is geopend van dinsdag tot zondag, op maandag is de bar gesloten. Op zondag, dinsdag, woensdag en donderdag is de bar geopend van 17:00 tot 00:00 uur, op vrijdag en zaterdag is de bar geopend van 11:00 tot 01:00 uur.

Website: www.thecauldron.io

Alcotraz

Bij een bezoek aan de bar van Alcotraz wordt je opgesloten in de meest beruchte gevangenis van de wereld: Alcatraz. Voordat je opgesloten wordt krijg je eerst een mooi oranje gevangenis kostuum aan en hierna kan het spel echt beginnen. Nadat je opgesloten bent is het de taak om Clyde Cassidy te voorzien van een fles alcohol zonder dat de directeur van de gevangenis erachter komt.

De Prison Cocktail Bar experience kost 35 pond en is inclusief een oranje kostuum in bruikleen, 4 cocktails naar keuze gedurende de experience en 1 uur en 45 minuten toegang tot de cocktail bar. Op maandag is de bar gesloten, op dinsdag is de bar open van 18:00 tot 22:15 uur, op woensdag en donderdag van 18:15 tot 22:15 uur, op vrijdag van 17:00 tot 23:15 uur, op zaterdag van 12:30 tot 23:15 uur en op zondag kun je de bar bezoeken van 13:45 tot 17:45 uur.

Website: www.alcotraz.co.uk

The Bletchley

The Bletchley is een bijzondere cocktail bar welke je het beste kunt omschrijven als een combinatie van een bar en een escape room over de Tweede Wereldoorlog. Zodra je binnen stapt bij The Bletchley ga je terug in de tijd naar de Tweede Wereldoorlog en is het je taak om de Enigma te kraken. De bar is van binnen op een unieke manier aangekleed compleet met items uit de Tweede Wereldoorlog.

Je hebt de keuze uit twee opties als je een bezoek wilt brengen aan The Bletchley. Of je gaat voor de Full Cryptic experience welke £36 per persoon kost. Hiervoor krijg je een welkomsdrankje, 2 Cryptic/Mission Cocktails and 1 uur en drie kwartier in de cocktail bunker. Daarnaast is het mogelijk om gewoon binnen te lopen en een drankje naar keuze te nemen aan de bar.

Je vindt The Bletchley in Chelsea, op 459 King’s Road. De bar is gesloten op zondag en maandag, van dinsdag tot donderdag is de bar geopend van 17:30 tot 00:00 uur, op vrijdag en zaterdag sluit de bar om 02:00 uur.

Moonshine Saloon

In de Moonshine Saloon bar in Londen ga je terug in de tijd naar het Wilde Westen. Als bezoeker van de bar sluit je je aan bij de smokkelbende van Clyde Cassidy om wat bij te verdienen. Tijdens de experience in de Moonshine Saloon is het de taak is om alcohol te smokkelen, maar de sheriff van het stadje Moonshine Saloon maakt het je niet makkelijk. Hij is erachter gekomen dat er illegaal alcohol geschonken wordt in het stadje en doet er alles aan om de smokkelaars te pakken.

De Moonshine Saloon is geopend van woensdag tot zaterdag van 19:30 tot 23:00 uur, op zaterdag is de bar open vanaf 14:30 uur. De experience kost 35 pond per persoon en is inclusief 4 cocktails naar keuze.

Website: www.moonshinesaloon.com

Tags

Boek je Londen excursies en tickets online

Hotel Londen boeken?

 
Powered bij Booking.com

Dit vind je wellicht ook interessant

Meer Londen tips en bezienswaardigheden