Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

2 uur durende avondrondvaart over de Theems

Ontdek Londen op een bijzonder manier tijdens deze twee uur durende avondrondvaart over de rivier de Theems. Tijdens de tocht over de bekende Theems rivier die dwars door Londen loopt krijg je een uniek zicht op de vele bezienswaardigheden van Londen, die veelal schitterend verlicht zijn in de avonduren. Zo vaar je onder andere langs het bekende en schitterend verlichte London Eye reuzenrad, zie je de Big Ben in volle glorie en vaar je onder de Tower Bridge door langs de wolkenkrabbers van de Canary Wharf.

Je stapt aan boord van het schip terwijl de zon langzaam onder gaat en vanaf het water krijg je een goed zicht op hoe de Engelse hoofdstad veranderd als de zon onder is gegaan. Je begint de avond met een glas bubbels in de hand en terwijl de bezienswaardigheden van Londen aan je voorbij komen, geniet je van een heerlijke vers gemaakte canapés hapjes. Op de achtergrond speelt ondertussen de live band rustgevende jazz en chill out muziek.

Cruise over de Theems in Londen
Copyright image: City Experiences

Prijs van de Londen avond cruise

De twee uur durende avondcruise in Londen over de Theems rivier is te boeken voor 33 euro per persoon. De prijs geldt zowel voor volwassenen als kinderen boven de 3 jaar, kinderen onder de 3 jaar mogen gratis mee onder begeleiding van een volwassene. Je boekt je tickets eenvoudig vooraf via de website van Tiqets.com. Zo voorkom je te moeten wachten in de rij voor de kassa en ben je er zeker van dat je op de gewenste dag de cruise kunt doen.

De prijs kan wisselen in verband met de wisselkoers van de euro ten opzichte van de pond, kijk daarom altijd op de website van de ticket aanbieder voor de meest actuele tarieven.

De avondrondvaart is inclusief een glas gratis champagne, Canapés en live muziek. Extra drankjes zijn mogelijk, maar dienen ter plekke betaalt te worden. Je dient zelf naar het opstappunt van de avondcruise te reizen. Omdat er alcohol aangeboden wordt is de minimum leeftijd voor het drinken van alcohol 18 jaar.

Locatie

Het opstappunt ligt bij de Westminister Pier aan de Thames rivier. De pier ligt bijna recht tegenover de Coca Cola London Eye. Zorg ervoor dat je 20 minuten voor de vertrektijd van de Theems cruise aanwezig bent bij het vertrekpunt bij de Westminister Pier. De cruise vertrekt om 18:30 uur lokale tijd, het opstappen begint om 18:10 uur.

Klik hier om je avondcruise tickets online te boeken

Tags

Boek je Londen excursies en tickets online

Hotel Londen boeken?

 
Powered bij Booking.com