Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wil je de bezienswaardigheden in Londen bewonderen terwijl je geniet van een diner? Dat kan met de Bustronome diner bustour door Londen. Geniet aan boord van een luxe bus van een gastronomisch 4 of 6-gangen menu, terwijl je in stijl ontspant terwijl je langs de hoogtepunten van Londen rijdt.

De tour start bij de bushalte 40B bij Victoria Embankment bushalte en duurt 2 of 3 uur, afhankelijk van de keuze voor een 4 of 6-gangen diner. Aangekomen bij de bus wordt je begeleid naar je eigen tafel aan boord van het bovendek van de luxe touringcar met een glazen dak.

Het diner dat je aan boord krijgt wordt vers bereid en gekookt aan boord van de bus. Terwijl je geniet van het diner zie je onder andere de Je zult St. Paul’s Cathedral, de Tower Bridge, de Tower of London, de Shard, Westminster Abbey, de Houses of Parliament, Trafalgar Square, Piccadilly Circus en nog veel meer langskomen.

Bustronome bustour door Londen inclusief 4 of 6-gangen diner
Copyright image: Bustronome

Prijzen voor de diner bus in Londen

Wil je gaan genieten van een 4 of 6-gangen diner terwijl je alle hoogtepunten van Londen voorbij ziet komen? Je hebt de keuze uit een 4-gangen diner of een 6-gangen diner. De tour is beschikbaar voor personen van 5 jaar en ouder.

Bustronome bustour inclusief 4-gangen diner
Prijs per persoon: 83,60 euro
Klik hier om de bustour online te reserveren >>

Bustronome bustour inclusief 6-gangen diner
Prijs per persoon: 143,30 euro
Klik hier om de bustour online te reserveren >>

De prijs is inclusief een sightseeing bustour door Londen, een 4 of 6-gangen diner, een audiotour beschikbaar in 9 verschillende talen, gratis wifi en gebruik van de garderobe. Drankjes zijn niet inbegrepen bij de prijs. Voor kinderen is er een 3 of 4 gangen diner, afhankelijk van de gekozen diner optie. Er kan rekening gehouden worden met eventuele dieet wensen of voedsel allergieën.

Klik hier om je diner bustour in Londen online te reserveren

Copyright header image: Bustronome

Tags

Boek je Londen excursies en tickets online

Hotel Londen boeken?

 
Powered bij Booking.com

Dit vind je wellicht ook interessant

Meer Londen tips en bezienswaardigheden