Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ontdek de schitterende kerstverlichting in het centrum van Londen tijdens deze Kerstmis fietstour van drie uur. Fiets door de versierde winkelstraten en de verborgen kleine straatjes, die gemist worden door de meeste toeristen, en ontdek de pracht van Londens feestelijk verlichte seizoen.

Je wordt voorzien van een geschikte fiets, helm en fietsverlichting om vervolgens in een ontspannen tempo te vertrekken en de prachtige verlichting te zien terwijl de zon ondergaat. Verken de bezienswaardigheden, zie de kerstmarkten en de indrukwekkende etalages van de winkels die prachtig versierd zijn in kerstsfeer. Onder de plaatsen die je bezoekt zijn prachtige winterse locaties zoals de kerstmarkten van Southbank. Fiets onder andere langs de verlichte London Eye, de Big Ben en de Houses of Parliament. Beleef het feestelijk uitgedoste Harrods, Hyde Park Winter Wonderland en de kerstversiering op Sloane Square, Bond Street, Oxford Street, Carnaby Street, Regent Street, Covent Garden en de enorme kerstboom op Trafalgar Square.

Klik hier om je kerst wandeltocht online te reserveren

Kerst in Londen

Prijzen van de kerst fietstour door Londen

De tickets voor de fietstour langs de kerstlichtjes in Londen kost 31,98 euro voor volwassenen (18 jaar en ouder). Tickets voor kinderen tussen de 6 en 17 jaar betalen 26,50 euro. De prijs is inclusief een fiets- en helmverhuur en een ervaren gids. De fietstour kun je online reserveren op de website van GetYourGuide. Je tickets ontvang je binnen enkele minuten na je boeking per email en je kunt tot de dag voor de activiteit gratis annuleren mocht je onverhoopt niet kunnen deelnemen aan de wandeltocht.

Wil je liever te voet de kerstverlichting van Londen gaan ontdekken? Bekijk dan deze kerst wandeltocht. Ook is het mogelijk om met een kerstverlichting bustour in een dubbeldekker bus met open dak de kerstverlichting in Londen te bewonderen.

Wil je liever lopend de kerstverlichting van Londen gaan ontdekken? Bekijk dan deze kerst wandeltour. Ook is het mogelijk om met een kerstverlichting bustour in een dubbeldekker bus met open dak de kerstverlichting in Londen te bewonderen.

Klik hier om je kerst wandeltocht online te reserveren

Belangrijke informatie van de kerstlichtjes wandeltocht

De fietstour duurt ongeveer 3 uur en wordt dagelijks georganiseerd vanaf 23 november en start om 15:30 uur. De tour wordt met maximaal 10 deelnemers georganiseerd dus de groep is nooit te groot.

De fietstour wordt in de winter georganiseerd en het kan koud zijn tijdens de tour. Draag daarom warme kleding en hou het weerbericht goed in de gaten om eventueel een paraplu of poncho mee te nemen bij regen of sneeuw. De fietstour is niet geschikt voor kinderen onder de 8 jaar en mensen die slecht ter been zijn.

Tags

Boek je Londen excursies en tickets online

Hotel Londen boeken?

 
Powered bij Booking.com