Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Kerstlichtjes en kerstmarkten wandeltocht in Londen

Wil je tijdens je stedentrip in Londen in kerstsfeer komen? Ga in november of december mee op een kerstverlichting wandeltocht langs de schitterende kerstverlichting en kerstmarkten van Londen. Ontdek de oorsprong van Santa Clause en Scrooge terwijl je geniet van een glas warme glühwein met je lokale gids tijdens deze wandeltocht van 2,5 uur.

Wandeltocht langs de kerstmarkten in Londen

De tour start in Covent Garden waar je een bezoek brengt aan de kerstmarkt met ambachtelijke kraampjes, boetiekjes en straatartiesten. Vervolgens is het tijd om de geheime kersttuin, één van de best bewaarde geheimen van Londen, te ontdekken met de schitterende verlichte Victoriaanse gaslampen.

Zoals Charles Dickens ooit deed, zul je verborgen steegjes verkennen terwijl je gids verhalen vertelt over Ebenezer Scrooge. Onderweg zie je de schitterende kerstverlichting in diverse straten in het centrum van Londen terwijl je gids verhalen vertelt over onder andere Ebenezer Scrooge. Ook ontdek je hoe koningin Victoria de moderne kerst vormde en sta je versteld van de oorsprong van de kerstman, kerstbomen en andere vakantietradities.

De laatste stop van de wandeltocht is Trafalgar Square met de schitterende kerstboom met 40.000 lichtjes erin. Hier kun je, als je dat wilt, genieten van een heerlijke warme glühwein op de kerstmarkt. Liever geen alcohol? Een alcoholvrije versnapering is ook mogelijk.

Klik hier om je kerst wandeltocht online te reserveren

Kerst in Londen

Prijzen van de kerst wandeltour door Londen

De tickets voor de wandeltour langs de kerstlichtjes in Londen kost 44,60 euro voor volwassenen (18 jaar en ouder). Tickets voor kinderen tussen de 6 en 17 jaar betalen 40 euro. De prijs is inclusief een glühwein of niet alcoholische drank. De wandeltour kun je online reserveren op de website van GetYourGuide. Je tickets ontvang je binnen enkele minuten na je boeking per email en je kunt tot de dag voor de activiteit gratis annuleren mocht je onverhoopt niet kunnen deelnemen aan de wandeltocht.

Wil je liever fietsend de kerstverlichting van Londen gaan ontdekken? Bekijk dan deze kerst fietstour. Ook is het mogelijk om met een kerstverlichting bustour in een dubbeldekker bus met open dak de kerstverlichting in Londen te bewonderen.

Belangrijke informatie van de kerstlichtjes wandeltocht

De gids voor de wandeltocht tref je op de hoek van Long Acre en James Street, voor het metrostation Covent Garden. Het metrostation heeft slechts één uitgang. Je gids wacht op je met een rood/witte paraplu, met daarop de woorden ‘Tour Guide’.

De wandeltocht duurt ongeveer 2,5 uur en wordt dagelijks georganiseerd vanaf midden november en start om 15:30 uur. De wandeltocht wordt in de winter georganiseerd en het kan koud zijn tijdens de wandeling. Draag daarom warme kleding en hou het weerbericht goed in de gaten om eventueel een paraplu of poncho mee te nemen bij regen of sneeuw.

Klik hier om je kerst wandeltocht online te reserveren

Tags

Boek je Londen excursies en tickets online

Hotel Londen boeken?

 
Powered bij Booking.com