Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Leeds Castle, Kathedraal van Canterbury, Dover & Greenwich Tour

Wil je tijdens je stedentrip in Londen niet alleen de Engelse hoofdstad gaan ontdekken maar ook iets zien van het platteland van Engeland en een aantal bijzondere dorpjes en steden in de omgeving van Londen? Dat kan met de Leeds Castle, Kathedraal van Canterbury, Dover & Greenwich Tour. Met deze 9,5 uur durende begeleide tour reis je naar het hart van het Engelse platteland en bezoek je onder andere het stadje Kent.

Je wordt in Londen vroeg opgehaald rond de klok van kwart voor negen om vervolgens op pad te gaan naar het binnenland van Engeland. Onderweg krijg je een uniek kijkje op een aantal bijzondere kastelen, kathedralen en de beroemde stad Canterburry en de witte krijtrotsen van Dover. De tour gaat door het groene landschap van Greenwich om vervolgens naar Kent af te reizen. Kent staat bekend als de tuin van Engeland dankzij de overvloed aan hoptuinen en boomgaarden. Een unieke ervaring om dit van dichtbij te kunnen bewonderen. Daarna is het tijd voor het schitterende Leeds Castle met har duistere en rijke verleden van middeleeuwse koninginnen en koningen waaronder Koning Hendrik VIII.

Nadat het Leeds Castle bezocht is gaat de tour door naar de Kathedraal van Canterbury. Dit bouwwerk is niet alleen majestueuzer dan de koningin, maar ook een plaats delict. Deze kathedraal is namelijk de plek waar Thomas Becket, de aartsbisschop van Canterbury, in 1170 om het leven werd gebracht door de volgelingen van de koning. Naast de kathedraal vind je hier ook een aantal mooie monumentale gebouwen, de ruïnes van St Augustine’s Abbey en glas-in-lood-ramen uit de vroege middeleeuwen.

De tour eindigt met een bezoek aan de unieke krijtrotsen van Dover. Deze gigantische kliffen beschermen het land van het Kanaal. Hoewel ze in oorlogstijd goed van pas kwamen als verdediging, is het compleet nutteloos tegen de wind. Neem dus warme kleding mee!

Leeds Castle

Inbegrepen bij de tour naar Leeds

De 9,5 uur durende tour is inclusief vervoer met een comfortabele touringcar met Engels sprekende gids. In de bus zijn koptelefoons aanwezig zodat je de gids de hele busrit goed kunt horen. Aan boord van de bussen is gratis Wi-Fi beschikbaar dus je kunt ondertussen ook op internet surfen of je social media checken. De tour is ook inclusief toegang tot het Leeds Castle en de tuinen, de Kathedraal van Canterburry en een begeleide tour door de kathedraal.

De zitplaatsen worden verdeeld op basis van wie het eerst komt, dus voor de beste zitplaatsen in de bus is het aan te raden om er vroeg bij te zijn. De bus vertrekt om 08:45 uur maar het wordt aangeraden om er een half uur van te voren te zijn. Zorg dat je op tijd komt want er wordt niet gewacht op mensen die te laat zijn. Het vertrekpunt is het Victoria Coach Station in het centrum van Londen.

Kosten voor de tour

Deze bijzonder tour door het platteland van Engeland 107 euro per persoon voor volwassenen (18+), kinderen tussen de 3 en 16 jaar betalen 96 euro. Voor senioren (60+) en studenten tot 25 jaar betalen 101,30 euro. Speciaal voor gezinnen is er een family ticket voor 2 volwassenen en 2 kinderen welke 394 euro kost.

Je kunt de tour direct online reserveren via de website van Tiqets.com. Betalen kan veilig en snel via onder ander iDeal, creditcard en PayPal en na je bestelling ontvang je binnen 24 uur je tickets in je mailbox.

Klik hier om je tickets voor deze tour te reserveren

Tags

Boek je Londen excursies en tickets online

Hotel Londen boeken?

 
Powered bij Booking.com