Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Londen City Card

Zie het beste van Londen en bespaar geld met de Londen City Card. Met deze speciale kortingspas kun je de hoogtepunten van Londen in je eigen tempo bezoeken en bespaar je bovendien geld en tijd! De Londen City Card is ideaal voor bezoekers van Londen die de belangrijkste bezienswaardigheden van Londen willen gaan bezoeken. Met de kaart kun je onder andere de kroonjuwelen in de Tower of London bewonderen en zie je de skyline van de Engelse hoofdstad vanuit de London Eye.

Wat zit er bij de Londen City Card inbegrepen?

Met de Londen City Card krijg je toegang tot een aantal van de populairste attracties en bezienswaardigheden in Londen. Daarnaast krijg je een downloadbare audiogids, en kortingen voor meer culturele avonturen in de stad.

Tower of London
De London City Card geeft je gratis toegang tot de thuisbasis van de glinsterende kroonjuwelen, de Tower of London. Een bezoek aan de Tower of London is één van de meest iconische dingen die je in Londen kunt doen. Met dit ticket heb je toegang tot de juwelen, de White Tower en zijn Royal Armouries collectie, en St John’s Chapel, de oudste kerk van Londen!

London Eye
met de Londen City Card krijg je toegang tot de London Eye. De London Eye is één van de populairste attracties in Londen die je zeker niet mag missen tijdens een bezoek aan Londen. Geniet van het uitzicht over onder andere de Big Ben, het Palace of Westminster, Buckingham Palace, en op een heldere dag zelfs Windsor Castle.

De London Eye in Londen

Hop-on Hop-off Thames Cruise
De Theems rivier is een waar icoon in Londen, de waterweg gaat kronkelend door de hoofdstad en telt een aantal beroemde oriëntatiepunten langs de waterkant. Met de London City Card krijg je een 24-uurs hop-on hop-off cruiseticket waarmee je langs bezienswaardigheden kunt varen zoals de Big Ben, de London Eye, de Tower Bridge, Shakespeare’s Globe, de Houses of Parliament, en tal van andere beroemde bezienswaardigheden. Je kunt in- en uitstappen wanneer je maar wilt, zodat je ultieme vrijheid hebt.

Londen audiogids
Deze Londen audiogids is je sleutel tot de stad. Met een handige digitale stadsplattegrond kun je uitgestippelde routes door de Big Smoke volgen, of verkennen zoals je zelf wilt. Elke attractie in de stad (er zijn meer dan 150 bezienswaardigheden!) heeft tot twee minuten audiocommentaar, waaronder de Big Ben, de Tower Bridge, de Royal Albert Hall, en nog veel meer.

Exclusieve 10% Tiqets Korting
Met de London City Card krijg je daarnaast een kortingscode waarmee je 10% korting krijgt op alle Tiqets attracties in Londen. Bespaar geld op een bezoek aan Kew Gardens, de London Eye, Kensington Palace, het London Transport Museum en meer. Kje kunt je code tot vijf keer gebruiken.

Hoe werkt de Londen City Card?

De Londen City Card werkt heel eenvoudig. Je hoeft de pas niet op te halen in Londen maar je kunt direct thuis alles online regelen. Je selecteert online je bezoekdatum, kiest hoeveel tickets je nodig hebt en vervolgens ontvang je binnen enkele minuten de tickets per mail.

 

Prijzen van de Londen City Card

De Londen City Card kost 93,50 euro voor volwassenen en kinderen ouder dan 16 jaar. De kortingskaart voor kinderen tussen de 5 en 15 jaar kost 72 euro en een kaart voor kinderen van 3 en 4 jaar kost 47 euro. De London Pass zonder openbaar vervoer is online te reserveren via de website van Tiqets.com.

Klik hier om je Londen City Card te bestellen

Tags

Boek je Londen excursies en tickets online

Hotel Londen boeken?

 
Powered bij Booking.com