Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Snelle boottocht met de Thames Rockets

Ben je gek op snelheid en adrenaline? Dan is de Thames Rockets boottocht over de Theems je op het lijf geschreven. Tijdens deze 40 minuten durende boottocht vaar je met een moderne RIB boot welke voorzien is van een motor met maar liefst 630 pk met een hoge snelheid van 30 knopen (35 km/u) over de rivier de Theems.

Tijdens de boottocht zet de kapitein koers richting Greenwich voor een ademend snelle trip over de Theems. Je vaart onder andere onder de beroemde Tower Bridge door, langs de legendarische O2 Arena en langs de indrukwekkende waterkeringen van de Thames Barrier welke Londen beschermen tegen hoog tij vanuit de Noordzee. Tijdens de tocht zijn er ook momenten dat de boot vaart mindert zodat je alle hoogtepunten van de stad goed kunt bekijken. Ondertussen verteld de gids je de nodige weetjes over Londen, de bezienswaardigheden en de inwoners van de stad. Hierna gaat het gas er weer vol op voor een stukje adrenaline als de boot richting de topsnelheid gaat en met scherpe bochten over het water vaart.

Uiteraard krijg je bij het aan boord gaan van de boot een reddingsvest voor de veiligheid zodat je niets kan overkomen mocht je onverhoopt van boord vallen in het water.

Boottocht over de Theems met de Theems Rockets
Copyright image: Thames Rockets

Tickets Thames Rockets boottocht

De tickets voor deze waanzinnige trip met de Thames Rockets over de Theems kosten 47,50 euro voor volwassenen en kinderen tussen de 10 en 16 jaar betalen 38,40 euro voor een ticket. De tickets kunnen eenvoudig vooraf via internet gereserveerd worden via de website van GetyourGuide. Betalen kan veilig en snel via iDeal, creditcard of PayPal en binnen enkele uren ontvang je de e-tickets in je mailbox. Je betaalt altijd in euro’s zodat je geen last hebt van de wisselkoersen en eventuele extra kosten van de bank in verband met vreemde valuta’s.

Er geldt een minimum leeftijd van 10 jaar en kinderen jonger dan 14 jaar moeten vergezeld worden door een volwassene. Zwangere vrouwen mogen niet aan boord van de boot in verband met de veiligheid voor het ongeboren kind. De boottocht is niet geschikt voor mensen in een rolstoel omdat er geen rolstoelen aan boord van de RIB boot meegenomen kunnen worden.

Het vertrekpunt van de boot is de St. Katharine Pier (in de buurt van de Tower Bridge). Zorg ervoor dat je minimaal 15 minuten voor de vertrektijd aanwezig bent. Bij het boeken heb je de keuze uit diverse tijdstippen tussen 11:00 uur en 18:00 uur op basis van de beschikbaarheid.

Klik hier om he tickets voor de Thames Rocket te reserveren

Tags

Boek je Londen excursies en tickets online

Hotel Londen boeken?

 
Powered bij Booking.com