Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Neem plaats in de Bar Bus Londen van Tootbus en geniet van het meest originele dakterras van Londen. Geniet van een adembenemend uitzicht over de stad onder het genot van een drankje tijdens deze busrit van 1,5 uur.

Dit is de ideale activiteit voor tijdens je vriendenweekend in Londen of je vrijgezellenfeest in Londen. Het unieke aan de Bar Bus is dat deze voorzien is van een dakterras met tafeltjes. Hierdoor is het de ideale plek om lekker te relaxen terwijl je alle hoogtepunten van de stad aan je voorbij ziet gaat terwijl je geniet van je drankjes. Met een prachtig uitzicht, knallende deuntjes en een instagrammable bloemendecor en drankjes is dit je kans om Londen te herontdekken als nooit tevoren.

De rondrit brengt je onder andere langs enkele beroemde Londense iconen zoals Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Westminster Abbey, de Houses of Parliament en de Big Ben. Maar je ziet ook moderne trekpleisters zoals de Shard en de London Eye. En natuurlijk mogen de historische punten zoals de St Paul’s Cathedral en de Tower of London niet ontbreken op de route door het centrum van Londen.

De Bar Bus in Londen van Tootbus
Copyright image: Tootbus

Tickets voor de Bar Bus Londen

De Barbus van Tootbus kost 36,82 euro per persoon als je kiest voor de optie alleen frisdrank. Wil je ook alcohol drinken tijdens de rondrit? Dan kost een ticket 42,08 euro per persoon. Let op, de toegang is alleen voor 18 jaar en ouder in verband met het schenken van alcohol.

Je kunt je tickets online reserveren via de website van GetYourGuide of via de website van Tiqets. Hier kun je zelf de gewenste datum en tijd kiezen en een keuze maken uit de verschillende ticket opties. Bij het boeken van je rondrit heb je de keuze uit diverse alcoholische dranken. Je kunt kiezen uit 2 mini prosecco’s, een halve fles rozenwijn, 2 blikjes Gin & Tonic of 2 biertjes. (London Lagers).

Klik hier om je rondrit met de bar bus in Londen te reserveren

Handige informatie over de tour

De Bar Bus rijdt op vrijdag, zaterdag en zondag rond en vertrekt om 18:30 uur bij het trefpunt. Het trefpunt is afhankelijk van de gekozen opties. Kom ten minste 10 minuten voor vertrek naar de ontmoetingsplaats om het instappen te versnellen.

Let op, indien je jonger lijkt dan 25 jaar wordt bij het instappen om je legitimatiebewijs gevraagd. Als je geen legitimatiebewijs kunt laten zien dan kan de toegang geweigerd worden.

Bustour door Londen met lunch of diner

Wil je liever een andere bustour door Londen met hapjes en/of drankjes? Dat kan, naast de Bar Bus rijden er nog andere bussen rond in Londen waar je tijdens de rondrit door de stad kunt genieten van een lunch of luxe diner. Hieronder hebben wij de beste bustours met een lunch of diner voor je op een rijtje gezet.

4-gangen lunchtour per luxe touringcar
Duur van de tour: 1,5 uur
Prijs per persoon: 80 euro
Klik hier om deze tour te reserveren >>

4-gangen lunchtour per luxe touringcar
Duur van de tour: 1,5 uur
Prijs per persoon: 80 euro
Klik hier om deze tour te reserveren >>

Bustour met een luxe 6-gangendiner
Duur van de tour: 2,5 uur
Prijs per persoon: 136 euro
Klik hier om deze tour te reserveren >>

Afternoon Tea Bus met een glas Prosecco
Duur van de tour: 1,5 uur
Prijs per persoon: 25 euro
Klik hier om deze tour te reserveren >>

Bustour met klassieke Afternoon Tea
Duur van de tour: 1,5 uur
Prijs per persoon: 69 euro
Klik hier om deze tour te reserveren >>

Copyright header image: Tootbus

Tags

Boek je Londen excursies en tickets online

Hotel Londen boeken?

 
Powered bij Booking.com