Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ben je op zoek naar adrenaline tijdens je stedentrip in Londen? Dan is de Dare Skywalk echt iets voor jou! Bovenop het iconische voetbalstadium van Tottenham Hotspur hangt een glazen loopbrug 46,8 meter boven het grasveld.

De glazen brug is gebouwd rondom de iconische gouden haan, de mascotte van het team die ook onderdeel uitmaakt van het logo van de voetbalclub. De klim naar deze glazen brug is alleen voor de echte avontureers. Durf jij het aan? To Dare Is To Do, het motto van de Spurs is stevig verweven in het DNA van de club. En dat motto komt goed terug in deze spectaculaire attractie in Londen. Daag jezelf uit en maak je innerlijke avonturier wakker tijdens deze spectaculaire klim naar de top van het voetbalstadion.

Dare Skywalk - Beklim het Tottenham Hotspur stadion

Copyright image: Tottenham Hotspur Limited

Beklim het Tottenham Hotspur stadion in Londen

Tijdens de 90 minuten durende ervaring begin je bij het Dare Skywalk Basecamp waar je alle veiligheidsuitrusting aan krijgt en een veiligheidsbriefing krijgt. Daarna klim je samen met deskundig personeel naar de top van het voetbal stadion om daar op een hoogte van bijna 50 meter te genieten van een schitterend 360 graden uitzicht over de skyline van Londen en de 62.000 zitplaatsen in het stadion.

Na al die adrenaline kun je ervoor kiezen om een snelle foto met een professionele fotograaf te maken of te genieten van een koud glas prosecco of Beavertown ambachtelijk bier – allemaal ter plaatse verkrijgbaar tegen een meerprijs.

Tickets voor de Dare Skywalk

Er zijn diverse soorten tickets voor de Dare Skywalk bovenop het Tottenham Hotspur Stadium beschikbaar. Hieronder hebben wij de vier soorten tickets voor je op een rijtje gezet. De hieronder genoemde prijzen kunnen gewijzigd zijn in verband met de wisselkoers van de euro ten opzichte van de Engelse pond.

Doordeweekse dag – overdag
Volwassene (18+): € 45,46
Kind (10-17 jaar): € 36,14
Klik hier om je dag tickets online te reserveren

Doordeweekse dag – avond
Volwassene (18+): € 57,12
Kind (10-17 jaar): € 45,46
Klik hier om je avond tickets online te reserveren

Weekend – overdag
Volwassene (18+): € 51,29
Kind (10-17 jaar): € 40,80
Klik hier om je weekend dag tickets online te reserveren

Weekend – avond
Volwassene (18 jaar en ouder): € 57,12
Kind (10-17 jaar): € 45,46
Klik hier om je avond tickets in het weekend online te reserveren

De tickets zijn inclusief toegang tot The Dare Skywalk, een klimpak of bodywarmer (afhankelijk van het weer), schoeisel en veiligheidsuitrusting en gebruik van een kluisje. Let op sokken zijn niet inbegrepen dus het is aan te raden om deze zelf mee te nemen.

Klik hier om je Dare Skywalk tickets te reserveren

Let op, er zijn diverse beperkingen voor de Dare Skywalk:

  • De minimale leeftijd om te klimmen is 8 jaar. Jongeren onder de 18 jaar moeten met een volwassene mee, zie onderstaande verhoudingen:
  • 1 volwassene voor 2 minderjarigen van 8-17 jaar
  • 1 volwassene voor 4 minderjarigen van 12-17 jaar
  • 1 volwassene voor 6 minderjarigen tussen 15-17 jaar
  • Alle deelnemers moeten minstens 1,2 m lang zijn
  • Alle deelnemers moeten minder dan 130kg/21 stone/286lbs in gewicht zijn
  • Van geen van de deelnemers mag bekend zijn dat ze zwanger zijn

Het Tottenham Hotspur stadion in Londen

Tottenham Hotspur Stadium Tour

Ben je gek op voetbal maar is ben je niet zo van de hoogte? Je kunt er ook voor kiezen om een stadion tour door het stadion van Tottenham Hotspur te boeken. Tijdens de stadion tour krijg je een rondleiding door het nieuwe en supermoderne voetbalstadion en krijg je exclusieve toegang tot onder andere de kleedkamers en de spelerstunnel. Ook krijg je de pitchside in de dug-out te zien en bezoek je het pers centrum waar voor en na iedere wedstrijd de persconferenties worden gehouden.

Meer info over de rondleiding door het voetbalstadion van Tottenham Hotspur lees je op onze pagina Tottenham Hotspur Stadium Tour.

Tags

Boek je Londen excursies en tickets online

Hotel Londen boeken?

 
Powered bij Booking.com