Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tickets voor Kew Palace & Gardens

Ten zuid-westen van Londen, op ongeveer 12 kilometer van het centrum van de stad, liggen de schitterende koninklijke botanische tuinen van Kew Palace & Gardens. Deze botanische tuinen staan bekend als één van de grootste botanische tuinen ter wereld en zijn de ideale locatie om even te ontsnappen aan de drukte van Londen.

Het gebouw dat direct aan de Theems ligt is ooit aangekocht als kinderhuis voor de opvoeding van de prinsen en prinsjes maar uiteindelijk is het gebouw van bestemming veranderd en werd Kew Palace het zomerhuis van de Britse Royals. Vandaag de dag doet het paleis met zijn enorme tuinen dienst als botanische tuin en staat het vol met duizenden bijzondere bloemen en planten van over de hele wereld. Ook vind je er een scala aan excentrieke kunstwerken en aparte bouwwerken. Sinds 2003 is het complex toegevoegd aan de werelderfgoedlijst van UNESCO, nog een reden om het park te bezoeken!

De botanische tuin en het park rondom het opvallende paleis is maar liefst 121 hectare groot waarmee het behoort tot de grootste botanische tuinen ter wereld! Het park heeft naast een botanische tuin ook een oranjerie, een Japanse pagode van 10 verdiepingen, een moskee en een uniek wandelpad op 18 meter boven de grond. Deze verassende elementen maken het park zo leuk. Vooral het wandelpad op 18 meter hoogte is erg leuk. Terwijl je over het “Treetop Walkway” pad wandelt kijk je uit over de boomtoppen van de botanische tuin en bij helder weer kun je zelfs de bijzondere skyline van Londen in de verte zien met onder andere de London Eye.

Openingstijden en route

Kew Palace en Gardens is in principe dagelijks geopend, met uitzondering van vakanties en speciale dagen. Kijk op de website van de Kew Palace of de ticket aanbieder voor de meest actuele openingsdagen en openingstijden.

Kew Palace en Gardens is te bereiken met de metro door de District line te nemen naar Kew gardens. Met de trein kun je vanaf het station Stratford naar de Kew Gardens lopen. De bus stopt ook in de omgeving van het paleis, je moet lijn 391 naar Fulham en Richmond nemen.

Kew Palace & Gardens in Londen

Tickets voor Kew Palace & Gardens

Volwassenen betalen 15,65 euro voor een ticket voor de botanische tuinen van Kew Palace & Gardens, kinderen van 4 tot 16 jaar betalen 3,91 euro en 60+ tickets kosten 14,53 euro per stuk. Kinderen onder de 4 jaar mogen gratis naar binnen onder begeleiding van een betalende volwassene. Als je tickets voor het park hebt gekocht kun je gratis deelnemen aan een wandeltocht door het park onder begeleiding van een gids. Ook ontvang

De tickets met priority toegang zijn te boeken via de website van Tiqets.com. Betalen kan veilig en snel via iDeal, Paypal of creditcard en na betaling ontvang je de tickets binnen 24 uur in je mailbox.

Let op, de ticketprijzen kunnen gewijzigd zijn in verband met de wisselende koers van de Euro ten opzichte van de Pond. Kijk daarom altijd op de website van de ticket aanbieder voor de meest actuele ticketprijzen.

Klik hier om deze excursie te boeken

Tags

Boek je Londen excursies en tickets online

Hotel Londen boeken?

 
Powered bij Booking.com