Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Veerboot Hoek van Holland – Harwich / Londen

Wil je met de veerboot naar Londen of een andere stad in Engeland? Vanuit Hoek van Holland kun je eenvoudig de overtocht maken met de veerboten van Stena Line naar Engeland met je eigen auto, motor of camper. Heb je geen eigen auto? Geen probleem, je kunt ook tickets voor de veerboot naar Harwich boeken als je geen auto hebt. Vanuit Harwich is het nog een kleine twee uur rijden voordat je in Londen bent. Daarmee is de veerboot vanuit Hoek van Holland de ideale manier om met je eigen auto snel een voordelig naar Londen te reizen. Je boekt al een overtocht vanaf slechts 49 euro per persoon op de website van Stena Line.

Een groot voordeel van de ferry naar Londen is dat je geen lange treinreis hoeft te maken of naar de luchthaven hoeft te rijden en twee uur te wachten op het vliegveld voordat je vlucht naar Londen vertrekt. Met een overtocht met de ferry naar Londen geniet je ontspannen aan boord onder het genot van een hapje en een drankje in een comfortabele stoel. Als je kiest voor de veerboot vanuit Hoek van Holland naar Harwich kun je zelfs een eigen hut boeken en vaar je naar de overkant terwijl je slaapt.

Vergelijk eenvoudig en snel alle prijzen van de veerboten die tussen Hoek van Holland en Harwich varen op de website van Direct Ferries. Zo betaal je nooit teveel voor je overtocht!

Klik hier om je Hoek van Holland veerboot tickets te boeken

Veerboot vanuit Hoek van Holland

Vanuit Hoek van Holland varen er dagelijks veerboten van Stena Line over de Noordzee naar de haven van Harwich in Groot-Brittannië. Stena Line vaart met twee verschillende schepen op de route Hoek van Holland – Harwich van Nederland naar Engeland; de Stena Britannica en de Stena Hollandica. Qua voorzieningen en passagierscapaciteit zijn beide schepen gelijk aan elkaar.

De veerboot overdag doet er ongeveer zes en een half uur over, als je kiest voor de nachtvaart duurt de overtocht naar Harwich rond de 9 uur. Ongeacht welke optie je kiest, aan boord van de luxe veerboten van Stena Line hoef je je eigen nooit te vervelen. De boten van Stena Line beschikken namelijk over diverse winkels en restaurants en ook aan entertainment is gedacht in de vorm van een bar, casino en bioscoop.

Met de Stena Line veerboot naar Londen vanuit Hoek van Holland

Copyright header image: Stena Line

Dag- of nachtvaart

Bij Stena Line heb je de keuze om overdag of ’s nachts de overtocht te maken vanuit Hoek van Holland naar Harwich. Ongeacht welke afvaart je kiest, je kan altijd gebruik maken van de vele faciliteiten aan boord zoals het restaurant en de bar.

Als je de nachtvaart met de Stena Britannica neemt vertrek je om 22:00 uur lokale tijd en kom je in de ochtend aan in Harwich rond de klok van half 7, in totaal is de vaartijd rond de negen en een half uur. De dagvaart met de Stena Hollandica vertrekt om 14:15 uur vanuit Hoek van Holland en komt om 19:45 uur aan in Harwich. De vaartijd overdag bedraagt zes en een half uur. De terugtocht in de nacht vertrekt om 23:00 uur vanuit Harwich en rond 8 uur in de ochtend komt de Stena Hollandica weer aan in Hoek van Holland. Overdag vertrekt de Stena Britannica vanuit Harwich om 9 uur in de ochtend en komt om kwart over 5 aan in Hoek van Holland.

Hutten aan boord

Tijdens de overtocht heb je de optie om te verblijven in een complete binnenhut die voorzien is van twee bedden met boxspringmatrassen, dekbed en linnengoed, een tweezitsbank met tafeltje naast het bed, een klaptafel, open garderobe, satelliettelevisie, telefoon voor intern gebruik en een badkamer met wastafel, douche, toilet, handdoeken, zeep en shampoo. Je kunt er ook voor kiezen om een buitenhut te nemen tegen een meerprijs. Deze hutten met een patrijspoort waardoor je naar buiten kunt kijken zijn echter beperkt beschikbaar aan boord en kunnen hierdoor snel uitverkocht zijn.

Aan boord van de schepen van Stena Line heb je de keuze uit diverse hutten. Je kunt de basis 1-persoons of 2-persoons binnenhut kiezen, dit zijn de goedkoopste hutten aan boord. Ook zijn er speciale 1-persoons en 2-persoons invalidehutten te boeken die geschikt zijn voor mensen in een rolstoel. Wil je liever uitzicht als je naar Harwich of Hoek van Holland vaart? Dan kun je kiezen voor een buitenhut die beschikbaar is in een één, twee, drie, vier of vijfpersoons variant. De drie en vijf persoonshutten zijn geschikt voor 2 volwassenen plus één kind of vier volwassenen plus één kind. Wil je meer luxe? Dan zijn er de comfort hutten die meer luxe bieden ten opzichte van de standaard hutten.

Wil je geen eigen hut? Dan kun je een stoel reserveren in de Stena Plus lounge waar je naast de comfortabele stoelen kunt genieten van gratis water en vruchtensappen, koffie- en theefaciliteiten, rode en witte fijn, diverse versnaperingen en diverse dagbladen en magazines.

De overtochten naar Londen met Stena Line zijn te boeken via de website van Stena Line. Hier kun je bij de boeking aangeven welke hut je wenst en zie je direct wat de totaalprijs van je boeking is. Of vergelijk eenvoudig en snel alle prijzen van de veerboten die tussen het Franse Duinkerken en Dover varen op de website van Direct Ferries. Zo betaal je nooit teveel voor je overtocht!

Klik hier om je Hoek van Holland veerboot tickets te boeken

Harwich naar Londen met de auto of trein

Als je kiest voor de overtocht met Stena Line vanuit Hoek van Holland kun je met je eigen auto, auto met caravan, motor of camper de overtocht maken en vervolgens over de weg met de auto naar Londen rijden. Maar je kunt ook kiezen om zonder auto de overtocht te maken en vervolgens vanuit Harwich de trein te nemen naar Londen. De treinen rijden vanaf het station van Harwich naar het station van London Liverpool Street. In totaal duurt de treinreis vanaf Harwich naar Londen ongeveer anderhalf uur. Als je hebt gekozen voor de nachtvaart kom je rond 9 uur in de ochtend aan op het Liverpool Street Station in hartje Londen en kun je direct door met het bewonderen van de Engelse hoofdstad.

Als je niet met je eigen auto naar Hoek van Holland wilt reizen of je hebt geen auto dan kun je er ook voor kiezen om bij Stena Line een arrangement inclusief overtocht naar Harwich te boeken inclusief treinkaartjes vanaf een willekeurig NS station in Nederland.

Tarieven veerboot naar Londen

Het standaard tarief voor de overtocht met Stena Line inclusief auto en bestuurder begint bij 69 euro voor een enkele reis. Per passagier komt daar 15 euro bij. De prijzen voor de overtocht inclusief openbaar vervoer (trein + boot) begint bij 49 euro per persoon voor de enkele reis tijdens de nachtvaart, als je kiest voor de dagvaart beginnen de prijzen bij 76 euro voor een enkele reis. De prijzen zijn inclusief alle toeslagen. De tickets voor de overtocht zijn te boeken via de website van Stena Line.

Voor de prijzen geldt, hoe eerder je boekt, hoe goedkoper het is. Wees er dus snel bij en je betaalt de laagste prijs. Let op, de op deze pagina vermelde prijzen kunnen schommelen in verband met de wisselkoersen van de Euro ten opzichte van de pond en eventuele acties. Kijk daarom altijd op de website van Stena Line voor de meest actuele tarieven voor de overtocht vanuit Hoek van Holland naar Harwich.

Klik hier om je Hoek van Holland veerboot tickets te boeken

Vergelijk direct de prijzen van de veerboten naar Harwich

Copyright header image: Stena Line

Tags

Boek je Londen excursies en tickets online

Hotel Londen boeken?

 
Powered bij Booking.com